Ajutor medic pediatru

Ajutor medic pediatru | Autor: alexxia

Link direct la acest mesaj

Fetelor,
Stiti cumva un medic pediatru bun , in Bucuresti ?
Am mari probleme cu fetita mea in varsta de 2 ani. Din mai tuseste, umed, productiv. De atunci am fost la 6 medici, i-am facut analize , exudat , radiografie,... Nici unul din medici nu a reusit sa-mi spuna ce are. Infectie nu pare a fi ( la exudat nu i-a iesit nimic niciodata si nici febra nu face ), alergie nu este caci nu trece la tratament cu antihistaminice. Sincer nu mai stiu ce sa fac si credeti-ma nu mai suport s-o aud cum tuseste, mi se rupe sufletul.
Alexia

Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala spune:

dumitru orasanu spital Grigore Alexandrescu (sectia pe care-l gasesti este pediatrie 3); din pacate trebuie sa astepti destul de mult pentru a intra la el

denise stanescu - Medicover Grozovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Fetelor va rog

Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

poti sa incerci cu incredere la Medicover la Denis Stanescu. Noua ne place mult de ea.

Multa sanatate!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Nu vreau sa te descurajez, dar si noi am avut o experienta asemanatoare in vara asta. Alex a tusit trei luni non-stop. A luat toate siropurile de tuse care exista pe piata, a luat 3 antibiotice (cefalosporine), a facut ampicilina injectabila 5 zile, aerosoli 3 zile, am consultat o gramada de medici la 2 spitale si 3 policlinici, a facut testele pt. alergie si pina la urma i-a trecut dar nu cred ca de la tratament. Nici pina azi nu stiu de ce a tusit ca nu a avut nimic pulmonar si exudatul faringian a fost bun.
Totusi incearca la dr. Marcu de la Med Life, pe la piata 1 Mai pe str. Zabloschi (nu stiu daca am scris bine). Eu nu am ajuns la ea dar am auzit ca este foarte buna.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns talexia spune:

Dr. C-tin Mateescu - Bio Medica. In ciuda neincrederii mele in f. f. multi medici, acesta, cel putin pana in momentul de fata, a reusit sa ne faca sa avem incredere in el. Amanunte, la cerere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Dr. Anca MAnzararu-Policlinica Vitan
Sanatate maxima!
Cu drag,
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maska spune:

Buna!

Mi-am dat fetita la gradinita la 3 ani. in prima luna in fiecare vineri o luam cu febra. o tineam o saptamina acasa, doftoriceala, inapoi la gradi, vinerea urmatoare iar avea peste 38. asta se intimpla in februarie. pina in iunie a tusit intruna, nu a mai facut temperatura, nu rosu in git, nu stafilococ, streptococ, nimic. in fiecare zi dar mai ales in fiecare noapte ne innebunea cu tusea. ce nu i-am dat, nu mai vorbesc de intreaga gama de antibiotice, siropuri de tuse, de la banalul tusimun la paxeladine, patlagina, plantusin, ceai de ceapa, cartof ras, sare calda pe piept, la git, ma sculam noaptea de trei-patru ori sa-i incalzesc sarea. degeaba!
de cite ori ma duceam la doctor nici nu mai vroia sa-mi dea medicamente, pentru ca nu era rosie nicaieri, nu-i curgea nasul si mi-a zis sa o las asa ca tusea asta infioratoare cum vine, asa dispare!
si am trei doctorite care-mi vad copiii.
intr-o zi m-am vazut cu o prietena care a auzit-o cum tuseste, eu am inceput sa ma pling de tusea ei si mi-a zis ca i-a dat fetitei ei care tot asa tusea de jumatate de an, MUCOSOLVAN. imediat i-am luat si eu, nu pot sa va spun ca mucozitati au inceput sa-i apara dupa o zi. M-am speriat! cert este ca in trei zile tusea a incetat. de atunci nu-mi lipseste din casa. gustul este nu tocmai placut, dar l-a acceptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Eu am cumparat de la Plafar, pentru tuse, capsule gelatinoase cu esenta de chimen negru. Se numesc BARAKA si sunt facute in Egipt. Se dau 3/zi. Copilul meu nu mai tuseste asa tare si am inceput sa i le dau de sambata.
Multa sanatate!
Aurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

alexia, pe la pagina a 5 a a rubricii de fata am initiat un subiect intitulat "medici pentru pici", acolo o serie de mamici au recomandat citiva medici pediatri, du te acolo, poate gasesti ceva

intr o situatie similara am fost si noi, adica Thea... dupa administrarea a nepermis de multe antib uri s a dovedit ca micuta sufera de astm...

diagnosticul i l a dibuit pina la urma doctora Oproiu de la spitalul fost Emilia Erza, actualul IOMC in tei, linga facultatea de constructii...

sanatate din belsug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ana Culcer, Spitalul Universitar., sau Palicari Gina, care e la policlinica batistei, miercuri si joi dupa amiaza.

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput