Mamici ian-feb 2004 (10)
Raspunsuri - Pagina 4
Coryydo spune:
Buna dimineata tuturor burticoaselor!!!!
Cris si eu sunt din Cluj! Unde vrei sa mergi la Provota: in Zorilor, sau pe Horea? La ce medic mergi? Poate ne intalnim!
Pupici pe burtici,
Corina si bb Bogdan de 22 sapt
Crisnemes spune:
Buna Corina, eu merg in Zorilor, inca nu stiu exact la ce medic. Am fost doar ieri sa ma interesez de orar si sa vad conditiile de acolo.Stiu ca maine de la ora 17 este program pt. incepatoare si sunt f. hotarata sa merg.
O zi buna tuturor
Cris
Misa spune:
Buna burtici cu bb-ici!
Faina e listuta ta Andruska! Am cam uitat de cite am nevoie cind apare bb mic.... Dar stiu sigur ca pe Stef, cind era mic l-am tinut o vreme in carucior(tot in ian e nascut) si tare bine mi-a prins, caci il tineam linga pat si-l leganam noaptea mai usor. Si incapea bine si dormea bine. Patut i-am luat abia mai tirziu, asa ca nici acum nu cred ca-l trec pe lista prioritatilor.Si mai tin minte ca la un an, Stef sarea din patut, se dadea jos singur si n-a picat niciodata. Sa ne fi vazut pe mine si taica-sau ce fete am facut cind i-am vazut "tehnica de coborire" pe gratii, la gindul " gata cu linistea noastra"! Aviz amatorilor... vezi model patut cu plasa, poate e mai putin escaladabil...
Multi pupici , azi 23 de saptamini
Andra28 spune:
Dragute burticute,
Vreau sa va spun ca tocmai am venit de la o sedinta prelungita care a durat mai mult de trei ore. Normal ca de graviduta ce sunt m-am plictisit pe la jumatate, astfel ca m-am apucat de ceva mai placut:sa-mi pandesc burtica, sa vad cand se valureste si cand tresare. Vai ce placuta a fost "sedinta"!!!! Cred ca o sa o tin minte.
RamonaEu sunt superstresata de drumul de acasa pana la servici si invers ptr ca e foarte mare aglomeratie (indiferent de ora) si nici pomeneala sa se ridice cineva sa imi ofere locul, desi burtica este vizibila fiindca port bluze mulate.E adevarat, atunci cand eram in salopeta mi-a oferit o doamna locul, dar asta s-a intamplat numai o data. In rest......stau agatata de bara si nimeni nu se sinchiseste!!!
Va pupicesc si astept noi vesti de la voi,
Andra- sapt 23
alina constantin spune:
va pupic! adriana (ad_risnov) s-a internat de dimineata la filantropia. speram sa fie bine si sa nu stea mai mult de 2-3 zile. e suparata pt. ca spitalul e naspa... ma duc azi sa o vad si o sa va dau vesti maine dimineata. pupici la mamici si la burtici!
Andra28 spune:
Ah, uitasem sa va spun ca mie dr de familie mi-a zis ca prenatalul se poate da in momentul in care ai implinit 7 luni si 10 zile.
Andra
Andruska spune:
Referitor la Adriana, si eu am vorbit putin mai devreme cu ea (ma duc mai incolo sa o vad)si era intr-o stare destul de buna. Ii fac injectii intramusculare cu papaverina,diazepam si scobutil (parca asa suna combinatia) o data la 8 ore.
Spitalul este "gri" -spunea ea, insa ea este bine si nu o mai durea burtica. Imi spunea ca sunt mamici cu probleme mari acolo, ea parca s-a internat "de moft".
Oricum, vrea joi sa plece acasa sa stea cumintica in pat. A intrebat de voi si sunt convinsa ca si voi ii transmiteti toate cele bune.
Va mai spun maine ce si cum,
Alina, tu esti cumva nasica lui bebe mic din burtica Adrianei ?
Va pup
Andra cu burtica de 22 saptamani si Andrei (4 ani)
Andra28 spune:
Toate cele bune ptr Adriana. Ii dorim sanatate si revenire rapida pe forum. Oricum, sa se gandeasca ca sta in spital ptr bebe si asa poate uita de partea "gri".
Andra
Andra28 spune:
Toate cele bune ptr Adriana. Ii dorim sanatate si revenire rapida pe forum. Oricum, sa se gandeasca ca sta in spital ptr bebe si asa poate uita de partea "gri".
Andra
Misa spune:
Andra draga, 7 luni si 10 zile plus 63-prenatalul, fac mai mult decit o sarcina obisnuita. Calculeaza invers, de la DPN scazi 63 de zile si afli data cind poti intra in concediu, cu o marja de siguranta de maxim 3 zile, dar 10 mie mi se pare exagerat. Cel mai bine vorbeste cu gineco cu care vei naste, caci si el iti poate da pre si post-natalul.
Adriana, nu te lasa influientata de atmosfera sumbra de spital. Fa-ti repejor tratamentul si hai acasa, caci acolo sigur n-au aia Internet Cafe. Sanatate maxima tie si bb-ului tau!
Pupici mamici cu bb-ici,