Mamici ian-feb 2004 (10)
Raspunsuri
fabi spune:
Buna dimineatza burticutze
Eo am avut ceva aventuri , nu prea placute saptamana cealalta, va spusesem ca sunt tare racita si joi seara mi-am facut programare la medic generalist ca nu mai puteam, si a zis ca e o rinofaringita urata si mi-a dat ceva usor sa iau, si m-am linistit.
Vineri mi-am facut ca deobicei, inainte de a merge la medicul ginecolog, trebuie sa-mi fac examenul de urina care nu a iesit bine.BUN.Nu stiam sa-l interpretez.
Merg sambata pe la 3 la ecograf, si imi spune ca bebe e f bine, totul decurge ok, da vreau sa spun ca asha m-a apasat cu cu chestia aia cu care se uita la bebe, de-mi venea sa-i dau una, cred ca am facut o fatza .
Apoi cu rezultatul de la ecografie trebuie sa ma duc la medicul meu ginecolog, sa-mi interpretze ecografia.
Am uitat sa va zic, ca s-a cam suparat medicul ecografist ca de ec l-am intrebat de ce aceasta ecografie e asha scumpa, 100 €, si mi-a spus totusi ca e cea mai completa aecografie la 22 de saptamani si .
Ginecologul mi-a zis ca totul e ok; insa privind rezultatul de l aex de urina, mi-a zis ca mananc prea mult dulce, si sa nu mai manc deloc dulciuri, a zis ca sa ma opresc chiar si din mancat de fructe.
Nu mi-a venit sa ccred ca am prea mult zahar , din cauza ca incerc sa manc cat mai natural, e drept ca in ultima perioada de cand iau vitaminele, manca mai multe dulciuri....DAr am sa ma conformez desi e f greu!
Va pup si va doresc sanatate maxima!
fabi, sapt 22, fetitza
lili spune:
ce mai faceti fetelor?
Eu stau cumintica in patut...
Georgy te rog nu te juca ... eu am pierdut doua sarcini si acum am cerclaj de la 7 saptamani sunt sub supravegherea dr.prof Ancar, si de cate ori mi se intareste burtica ( pe dedesubt) si simt ca o presiune in abdomen imediat pun un supozitor cu scopantil... No-spa iau zilnic ) 3 -zi si utrogestan 3 - zi.
Am facut si injectii si am fost si internata intr+o perioada deoarece burtica mea tare nu voia sa se relaxeze...
BB se misca mai ales seara... si mai ales daca stau pe dreapta... si este sigur baietel.....
Ma duc inapoi in patut, este foarte greu dar merita
Va pup.
Lili si bb din burtica 22 saptamani
Ioana Co. spune:
La toata lumea ii e somn luni dimineata sau doar mie???????? Imi pica ochii in tastatura nu alta.........si nu am chef de nimic............
Corina am fost si eu vineri la echo ala de langa directia muncii si am dat de o tanti dr. tinerica care nu stiu cat le avea ea cu interpretatul, dar nu pot sa zic ca mi-a dat info in plus fata de d-ra mea dr dar nici nu m-a bagat in ceata...........ca mergeam ca nu tot acolo eram.........ceva de genul...........Important e ca nu m-a alarmat cu cine stie ce vedenii ( parca tonul cu care ma intreba chestii era putin totusi alarmant..........sunt maniaca stiu, dar.......)
Putuca inca nu putem sa va spunem de ce sex e ca suntem prea micuti, ori nu se vede .......habar n-am ca am intrebat si mi s-a spus ca inca nu se vede.........
Pupici si o saptamana "faina",
Ioana si bebica
Coryydo spune:
Ioana, ce chestii te intreba doctorita si cat ai platit? ti-a facut eco morfologica?
Corina si bb Bogdan de 22 sapt
Andruska spune:
Buna dimineata dragele mele consoarte
Noi in weekend am fost foarte ocupati: sambata am organizat in sfarsit, petrecerea pentru aniversarea lui Andrei de 4 ani unde da-i cumparaturi vineri seara, curatenie + gatit (sambata) si la ora 18.30 a inceput nebunia...dar el a fost fericit si asta conteaza. Toti copii i-au cantat La Multi Ani ! , a suflat in lumanarele si a facut camera lui varza . Totul s-a terminat pe la 00.30 urmand ca a doua zi sa mergem la curte la parintii mei sa culegem via. S-a distrat de minune, am papat gratar si frigarui si am baut must.
Odihna nu prea a fost in acest weekend, insa sper sa ma pot odihni mai mult diseara.
Georgy - eu am avut cu Andrei contractii si colul scurt de la 3 luni si jumatate de cand am stat la pat pana am nascut la 37 saptamani un frumos si destept de 3.750 kg si 52.5 cm. Insa am stat la pat si am fost cuminte - usor nu mi-a fost, dar a meritat. Plus de asta nu va aveam pe voi - daca v-as fi avut, mi-ar fi fost mult mai usor . Referitor la doctor - si pe mine ma sfatuia ce sa fac dar mi-a spus de cateva ori ca nu ma poate obliga: daca vreau copilul il ascult daca nu, fac ce vreau. Eu am nascut la Municipal (actualul Universitar) si conditiile nu mi s-au parut stralucite insa am mai fost pe acolo si lucrurile s-au mai schimbat. Oricum acolo stai maximal 5 zile asa ca...doctorul este important si cata incredere ai tu in el.
Pentru Mihaela: si eu sunt in grija unui doctor de la Municipal.La fiecare control, el ma controleaza si intern si extern si mai imi raspunde la intrebari. Eu sunt multumita de el - pana acum.
Cat despre indemnizatie, nu stiu cand vom afla ceva sigur, probabil la anul
Noi miscam foare tare si mult si o bucuram pe mami ca existam acolo in burtica. Noi miscam destul de jos si cateodata am senzatia ca fac pipi sau ca ma apasa pe ceva - oare pe ce -, oricum senzatia este neplacuta. Speram sa mai urcam...
Va pupacim pe toate si o saptamana minunata,
PS Credeti ca are vreo importanta ca bem in fiecare zi o mica cafeluta cu lapte ?
Andra cu burtica de 22 saptamani si Andrei (4 ani)
Andruska spune:
Suntem deja la al 10-lea capitol, va dati seama cat o sa scriem pana nastem ??? Poate dublu....
Pupici,
Andra cu burtica de 22 saptamani si Andrei (4 ani)
Ioana Co. spune:
La echo.......m-a intrebat ce tratament mi-au dat cand am fost in spital....moment in care am inceput sa ma agit destul de tare pt ca am crezut ca a observat ea ceva acolo in ecran care ar putea avea legatura cu ceva medicamentatie necorespunzatoare ( paranoia ce mai.....am fost in spital pt ca mi-a fost tare rau prin saptamanile 6 - 12 si mi-au dat ceva vitamine si ceva metoclopramid , la recomandarea d-rei mele dr, deci nu aiurea), m-a intrebat la ce medic merg, ca ar trebui sa fac cat mai des echo ( ceea ce se intampla pt ca merg regulat la dr mea ), m-a tinut vreo 6-7 hai 10 minute dupa care hop 500.000 mii.......pe bilet scrie echo morfofetala........se uita ciudat in ecranul ala, cel putin mie asa mi s-a parut, nu spunea mai nimic lucru care ma inrijora si mai tare........
Corina tu zici ca la tine s-a vazut sexul lui bb.........la cate saptamani........ca bb meu are deja 20 si mie tanti asta dr. mi-a zis ca numai pe la 28 se vede........povesti.........
La voi fetelor la ce varsta v-a spus sexul?
Pupici,
Ioana si bibicul
Andra28 spune:
Draga Andruska,
Sa stii ca si eu simt acele impunsaturi care ma trimit catre toaleta. Am impresia ca bebe sare pe vezica urinara, fiindca in momentele imediat urmatoare nu mai am senzatia aceea. Cateodata il simt jos, alteori (mai ales cand stau intinsa)il simt linga stomac sau in jurul buricului. Acum are loc sa migreze, dar mai incolo......se restrange spatiul de dans fiindca bebe creste.
Andra- sapt 23
Coryydo spune:
Ioana, eu cand am fost la eco aveam 21 sapt si am vazut clar ca este baietel: poti intra pe paginutza mea (am pus acolo pozele de la eco).
Pupici,
Corina si bb Bogdan de 22 sapt
Ioana Co. spune:
Corina, sunt eu ceva mai supid asa, ca nici cum nu reusesc sa intru in album sa vad poza lu bibicul tau mic........poate poti sa ma ajuti, ca zice ca nu sunt poze acolo.
Ioana