Fara ovare!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Mirela, imi cer scuze, poate ca m-am exprimat gresit, eu vroiam doar sa subliniez ca undeva s-a strecurat o eroare. Asta poate fi in mod cert neintentionata, dar undeva s-a strecurat ceva gresit. Sunt convinsa ca e o situatie extrema si ca undeva e o greseala. Sper din suflet ca prietena ta sa gaseasca un raspuns la problema asta. Ma gandesc ca totusi s-a intamplat ceva la operatia aceea. Fiindca si eu ma gandesc unde ar fi fost vazute chisturile alea. Nu are o foaie de observatie de la internare sau sa faca rost de ea, sa vada ce a scris la eco sau la ex clinic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

anemona..poate ma insel eu..poate nu-s destul de bine informata..dar eu stiu ca in general chisturile sunt pe ovare..si totusi medicii au spus ca s-a nascut fara ele..o ciudatenie exista..
am sa o intreb de foaia de externare..vedem ce scrie acolo.

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si mie mi se pare foarte ciudat. La ce dr a mers prietena ta? Roag-o sa ne dea mai multe detalii.

pupici
CRinuta

Mergi la inceput

de cand s-a operat nu a mai fost la doctor..uneori nu ii inteleg comportamentul..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Mirela, cred ca e suficienta si o ecografie dinainte de operatie, trebuie sa scrie ceva despre ovare acolo. Daca au fost vazute la ecograf, cu dimensiuni cu tot, e clar ca au fost acolo inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Asa este cum spune Anemona. La eco se vede clar daca sunt sau nu ovare.

Crinuta

Mergi la inceput

multumesc de idee..am sa o intreb..

MirelaV

Mergi la inceput