Formula 1

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

A fost misto cursa, dar mor de ciuda ca Alonso a ratat calificarile si a plecat ultimul!!!!!!!!1 . Asta este! S-a descurcat onorabil pana la urma!
Cat despre Schumi, sa ne mai lase in pace ca ne-am saturat!!! Huo!!!

Dana si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

eu nu m-am mai uitat la cursa,nu am vrut sa mai vad cum castiga Schumacher.

stii cum poti sa il mai impiedici sa nu castige? "sa concureze in sens opus celorlalti."

Mergi la inceput

Nu, mai simplu e sa-i iei masina!!! Nu cred ca fara Ferrari ar mai fi asa de grozav!!!

Dana si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

parpalak mama ai abandonat sobiektu si m-ai lasat singura in fatza dusmanilor!!!!!

Haide Schumi!!!! O placere campionatul asta!

PS: din cate tin minte cand a venit Schumi la Ferrari , nu mai castigasera un campionat de cativa zeci de ani...asa ca nu as zice ca Schumi nu e nimic fara Ferrari.

Si apropo gagici...ati auzit ca cel care decide ce materiale se folosesc la motor la Ferrari este un inginer roman...de fapt o inginera romanca? Adica o FEMEIE!!!! asta dc baga vreun baiat okiul pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by Marina

PS: din cate tin minte cand a venit Schumi la Ferrari , nu mai castigasera un campionat de cativa zeci de ani...asa ca nu as zice ca Schumi nu e nimic fara Ferrari.

Marina ai dreptate, dar parca a devenit monoton sa cistige numai el.
Poate la anul se retrage si lasa loc la altii mai tineri.

Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Uf, iar a crapat motorul.... Da ! o inginera ! Ete mai ce fac inginerii romani pentru altii...in loc sa duca economia...sa creasca pibu' tarii.
Bravo ei ! Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Marina, mai sunt si eu pe aici sa te sustin! Hai Schumi... Cum zicea si el, a castigat tot ceea ce era de castigat, acum "alearga" doar din placere si spirit de competitie.
Ca e plicticos ca Schumi le castiga la rand, inteleg... dar "Huo" pentru ce?
Singura solutie pentru situatia actuala ar fi sa se interzica participarea lui Ferrari la curse... nu vazurati ca cele 2 curse din acest campionat au fost fara istoric? Pur si simplu, Schumi n-a avut rival, masina este super (sa bat in lemn sa n-o deochi...)
Dar nu plangeti fetelor, pana la sfarsitul sezonului multe se pot intampla....

Si din nou; Hai Schumi! Forza Ferrari!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by caro

Haideti mai fetelor, nu mai stiti de gluma??? Huo, uite-asa, ca nu pot sa-l sufar!!!

Dana si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

quote:
Originally posted by danateo

quote:
Originally posted by caro

Haideti mai fetelor, nu mai stiti de gluma??? Huo, uite-asa, ca nu pot sa-l sufar!!!

Dana si bb Matei

Si io si io
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Zguze, pe mine m-a apucat mania curateniei, chestia aia despre care citisem in carti ca se petrece in ultimele luni de sarcina, pe mine m-a apucat cu un an intirziere, dar nu-i nimic, mai bine mai tirziu decit niciodata! Basca a fost sezonul de taxe la noi, basca gradina in paragina care trebuie acuma sapata etc..

Dar cursele nu le-am pierdut, imi pare un pic rau ca am pierdut calificarile, la alea chiar ca ma plictisesc. Cursele in schimb le gasesc palpitante si extraordinar de fascinante. Din pacate nu mi-l arata ofticosii aia pe Schumi cit de des mi-ar place, si si comentariile sint cam ofticoase, da' nu-i nimic, nu-i obligatoriu sa fie toata lumea fan Schumacher. Bre, conduce meserias, ce sa mai in sus si-n jos. Si apropos de cea mai buna masina, la el in contract e stipulat ca pune umarul la facutul masinii aleia, acuma nu stiu exact daca sta cu surubelnita in mina, in orice caz, e mai implicat in facutul masinii decit doar un pilot.
Si ca tot veni vorba, Schumi a iesit campion si cind n-a avut cea mai buna masina, asa ca sa n-avem vorbe..
De fapt, asta-mi place la Schumi, ca e in stare sa scoata tot ce are o masina, ia uitati-va la diferentele de timp dintre el si Barichelo!!!! In Bahrain, in 8 ture a bagat 5 secunde! Zau ca mi se face pielea de gaina numai cind imi aduc aminte! Iar la boxe au intrat unul dupa altul, deci as zice ca au avut rezervoarele cam la fel de pline! Si scoate vitezele alea din masina, FARA SA-I CRAPE MOTORUL, cum face Montoya... (care, ah, ce ma enerveaza...)
Si bravo pentru Butonashul ala mic, cu doua podiumuri deja pe sezonul asta.. :)
Si ca sa inchei, nu stiu daca stiti, Schumi a totalizat pe sezonul asta, pina acum, 10 TURE IN CARE N-A FOST LA CONDUCERE! :)))
Adica si-a schimbat rotile si-a pus benzina vreme de 10 ture, in 3 curse!!! :))
Apropos de egalizarea competitiei, pina in momentul de fata noul regulament avantajeaza puternic Ferrarri, desi l-au facut ca sa-i dezavantajeze. Pina la urma au aparut sugestii ca Schumi sa-si schimbe singur cauciucurile si sa-si puna singur benzina cind intra la boxe, pai ce-i asta? :) Sau sa ia un autostopist la fiecare 10 ture :)
Va pupa mama si s-aveti o saptamina luminata buna.

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput