Formula 1
Raspunsuri - Pagina 6
valentinag spune:
Pentru toti impatimitii formulei 1,sa avem un an cu ,virgula curse frumoase,spectaculoase,sa nu mai stim de la jumatatea campionatului cine iese campion!
Hai sa va aud cu pronosticuri,cine cistiga la Melbourne?
Eu merg pe mina sau masinalui Montoya,pentru cursa asta!
Valentina
caro spune:
A inceput circul! Azi noapte (la mine...) au fost calificarile. Pole position: Schumi, locul 2, Barichello. Forza Ferrari!
Bobita spune:
anul acesta, pe 1 mai, se implinesc 10 ani de la moartea lui Ayrton Senna.
Am un pliant in care apar vreo 10 supozitii ale cauzei mortii lui, iar Mariutza a vazut o poza cu Senna pe targa imediat dupa accident, si ma intreaba ce are? Si ce pot sa raspund unui copil care nu are inca 4 ani.
Ma bucur, dupa prima cursa, Alonso are 6 puncte, yeeeeeesssssssss
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=tot+cu+animalute&mid=224&cid=1083
Marina spune:
heyyyy ocoliti subiectul!!!!!! And the Oscar goes to......Michel!!!!!!!
Stiti vorba aia ...ziua buna se cunoaste de dimineata si campionul de la prima cursa!!!!!!
petruta spune:
quote:Inca mai sper. Astept sa iasa la pensie.
Originally posted by Marina
heyyyy ocoliti subiectul!!!!!! And the Oscar goes to......Michel!!!!!!!
Stiti vorba aia ...ziua buna se cunoaste de dimineata si campionul de la prima cursa!!!!!!
Marina
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
Marina spune:
gluma auzita pe la radio...cum faceti sa nu mai castige schumi campionatul?.....il obligati sa ia un autostopist la fiecare tur de pista!...si poate poate exista vreo sansa pentru restul!
De Kimi imi pare rau...cand se va retrage Schumi pe el il inaintez favorit!
danateo spune:
Impatimitelor, care stiti la ce ora sunt maine si poimaine cursa si calificarile??? Ah, ora Romaniei!
Dana si bb Matei
danateo spune:
Am gasit tot eu...
Sambata la 8:00 si in reluare la 12:00
Duminica la 9;00 si in reluare la 15:00
Dana si bb Matei
valentinag spune:
Hai fetele,ce faceti?treceti la raport,care ati vazut cursa?cum a fost?
mie imi pare bine k Montoya a iesit pe 2,a facut o cursa foarte frumoasa si k sa fiu corecta si MIchael de asemenea,s-a detasat surprinzator de repede si era cam greu pt. oricine sa-l depaseasca.
V