Laptele La Dorna
Raspunsuri - Pagina 3
carola spune:
eu nu mai cumpar de la Danone nici iaurturi ,nici smantana (care nu poate fi folosita la mancare).am descoperit un iaurt nemtesc cu fructe si cereale care este foarte bun. am observat ca si Danone au,dar este mai scump (adica are un gramaj mai mic) si nu stiu cat de bun este.
Flavia spune:
mai sa va povestesc eu aventuri cu la dorna. Merge fata in Billa si ia o cutie de La Dorna ca ramasesem fara lapte de vaca natural ( mi-l aduce un mos la usa de vreo 3 ani). de la Billa acasa cand ajung il incalzesc si fac biberonul lui Alex (1, 4 ani) si castronul de cereale a lui Andrei ( 6,8 ani ). Andrei manaca imediat si se culca , Alex se mai lalaie si practic bea laptele pe la 10 seara. la 11.30 vine Andrei si zice " mami s-a intamplat un accident" se cacacise pe el, era palid si de durere de burta ii clantaneau dintii in gura unde nu mai vorbim ca pe jos in baie in locul lui Mr Proper se intinsese Mister caca.Il spal si il iau cu mine in pat sa vad ce mai face plus ii dau saprosan si ceai de menta , Pe la 1 jumatate incepe Alex sa urle , dar niste urlete de mi se ridica parul pe mine, il iau in brate si timp de o ora efectiv a urlat si s-a incovrigat de m-a zapacit. Dupa o ora face caca de un miros care ar fi facut invidiosi producatorii de arme chimice si adoarme instantaneu , nici macar cand l-am spalat si schimbat nua miscat. Bineinteles am trecut imediat copilul pe menta smecta si altelele. A doua zi a fost ceva mai bine insensul ca nu au evouluat in mai rau ai am resusit sa le repar burticile la amndoi. Acum singurul aliment comun consumat a fost laptele "la Dorna" cutie verde asa ca nu ma pot abtine sa nu gandesc ca el a fost de vina pentru distractia din nopatea respectiva asa ca il evit .
Flavia
lix spune:
fetelor.. luat-va vaci!!
ei, glumesc. si eu cred ca laptele care are cel mai mic termen de valabilitate e cel mai bun!
Ioana1971 spune:
Si mie imi place iaurtul Napolact, de inghetata Napoca Lux si toate celelalte inrudite cu NApoca .... mmmm mmmmm buuune buuune.... n-am cuvinte!!! As manca toata vara, atata ca am probleme cu gatul. Un -doi se face rosu.
Ioana