Eu am intrat deja in panica. Azi a scazut si mai mult, iar mucusl arata din nou ca albusul de ou, insa ceva e diferit, e oarecum lipicios. Nu mai inteleg nimic si vad totul in negru.
CRinuta
Crinutza draga, ceva nu-i in regula la tine.dar nu oriunde ci la capsorul ala al tau.Cu mana ta iti faci rau.Relaxeaza-te draga nu te mai agita.uite cum se chinuie.parca te vad cum stai stresata si -ti ochesti mucusul.daca ti-a scazut temperatura, clar iti vin rusii.mai intarzie si ei pe drum, acum, ca deh', nu-s nici ei perfecti.Nu te mai stresa mama ca de aia nu-ti vin rusii ca-i sperii tu cu stresul tau. Fii buna si linisteste-te.gandeste-te ce frumoasa-i toamna asta si ce bine ca nu ne e frig inca la labutze.gandeste-te la ceva frumos, apuca-te de crosheteaza, citeste o carte, fa ceva, numai nu te mai stresa.Uita-te la zapacita de teo trandafir, are niste emisiuni de-ti vine sa o pupi toata.Esti tanara fata, ai vreme pt nervi mai incolo.Apropo, am fost azi prin magazine, stii cat e un ghiozdan de scoala de ala meserias? 400.000-600.000 lei.na!!!ala necaz mama, ca -ti trebuie milioane sa trimiti un copil la scoala.Asa ca pune-te linistita pe spate, inspira aer adanc si gandeste-te ce fericita esti ca anul asta nu trebuie sa cumperi caiete.
te pup si capul sus.te stiu fata puternica nu babornitza.
Ai dreptate Doly, stiu ca ma stresez prea mult, offffffffff, o sa treaca si asta. Mi-au venit domnii rusi, asa ca acum sunt mai bine. Deci temperatura nu a " mintit", a scazut si mi-au venit. Macar atat!
pupici
Crinuta