Nelamurire - mucus cervical

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Da cred ca asta este: vreo 5 sau chiar 6 zile am mucus apos si chiar ma deranjeaza dar albusul de ou lipseste; luna asta in schimb l-am cautat eu .... si am gasit ceva ce ar semana cu un albus de ou, transparent si care se intinde intre degete, dar f.f.f. putin! Asta sa fie?

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doly spune:

sunt intr-o mare dilema.Dupa 2 luni de bromcriptine, mi-a venit ciclul la 29 zile, fara dureri si acum ma trezesc si cu dragutzul de mucus(va zic sincer nu l-am avut de.....hahaha...nici eu nu stiu cand).Sa ma fi reglat bromcriptina? Si acum ar trebui sa ma apuc de dostinex, dar imi da tarcoale, uite-asa, uite-asa cum zice Teo Trandafir, mucusul si ma tenteaza de un bebe.Cu toate ca alteori ma enerva de nu-i adevarat, acum il iubesc.Am chitzcait dimineata cand l-am vazut.Hihihihih.Desi eu ar trebui sa ma apuc de tratament, ma gandesc la alte lucruri.Dar, fie cum o vrea Dumnezeu.daca nu se prinde luna asta, chiar ca ma apuc de tratament.Promit.Este obligatoriu la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mel, daca il ai apos cateva zile e foarte bine. Nu este obligatoriu sa fie albus, poate fi si apos. Stai linistita, ok?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Doly, eu spun ca astea sunt vesti foarte bune. La cate zile ite venea ciclul pana acum?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

crinutza, pana acum aveam un ciclu medie de 32 de zile, cu dureri ingrozitoare si dura cam 8-10 zile.luna trecuta nu am mai avut acele dureri si ciclul a durat doar 5 zile, record pt mine.Totusi, cand imi vine din nou am sa incep cu dostinexul, ca mi-am promis(asta doar daca nu se prinde luna asta...ca nu m-am putut abtine sa nu profit de mucus)Sunt o rea...

Mergi la inceput

ce e aia bromcriptina? Pt ce ?

Pupici

Mel

Mergi la inceput

e un medicament prescris pentru prolactina ridicata.

Mergi la inceput

Fetelor, la voi cum e mucusul inainte de menstruatie? La mine nu vrea sa mai vina odata, si o sa ma imbolnavesc de nervi. S-a schimbat si mucusul, e iarasi transparent, aproape ca albusul. Am crampe, insa temperatura a inceput sa scada usor, dupa 12 zile de temp ridicata, asa ca ma asteptam sa vina rusii, insa deocamdata nimic, si ma cam lasa nervii. La voi cum e inainte de menstruatie?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Eu nu am mucus in apropierea rushilor; nu stiu ce sa-ti spun dar sigur nu-mi scade temp decat in prima zi a ciclului

Pupici

Mel

Mergi la inceput

daca ti-a scazut temp. inseamna ca e pe vine.Mie mi s-a intamplat sa-mi scada si abia la 2-3 zile sa-mi vina rusii.Asa ca, rabdare.

Mergi la inceput