inseminare artificiala
Raspunsuri - Pagina 16
cornelia1172 spune:
buna fetelor
nu am mai intrat de mult pt. ca nu am mai fost la serviciu prea des,odata cu oparatia si pe urma cu inseminarea
eu am facut sambata la 28 ore de la Pregnyl???? si data trecuta cand am facut a fost la 36 ore.nu stiu ce sa cred dupa ce am citit ce a-ti spus voi.eu am facut la dr.Anca Gherasie CFR2.
Madalina mult succes
Codri nu vrea sa te dezamagesc dar data trecuta cand am facut inseminare am luat si eu UTROGESTANT si desi nu eram insarcinata tot nu imi venise ciclul.am sunat la dr. si mi-a zis ca din cauza UTROGESTANT si trebuie sa fac analiza de sange sa vad daca sunt sau nu insarcinata si abia apoi sa opresc tratamentul.
mi-a venit cilul dupa o zi dupa ce l-am oprit.
valentinag spune:
Codri la 7 zile de la fecundatie outul se implinteaza in endometru,ceea ce duce uneori la o mica singerare.Fa si tu un calcul,cind ai facut inseminare+ 6,7 zile si vezi daca se potriveste cu ziua cind ai avut petele.Sigur mica singerare este si cind ai ovulatie citeodata,dar poate la tine este cu ochisori.
Marcelle doamne ajuta sa fii.
Valentina
anis spune:
Cornelia, e Ok sa faci inseminarea dupa atatea ore de la Pregnyl. Adica, dupa ce faci Pregnyl poti avea ovulatia in maxim 36 de ore...minimul nu se stie pt ca variaza foarte des si e specific de la femeie la femeie.
Sa inteleg ca esti in asteptarea acum daca am inteles aiurea, scuza-ma)?
Codri, poate fi si varianta cu ochisori, dar mai intai ar trebuii sa stiu cate zile sunt de la inseminarea si daca tu iti iei temperatura? Eu mi-o luam si cand inghiteam progesteronul..dupa ce il opream vedeam cum se comporta.
De obicei dupa ce iei progesteron ciclul vine mai putin si mai inchis la culoare...la mine asa a fost acum n luni..mai demult..
O sa deschid partea a 2-a cu subiectul asta , ca aici s-a aglomerat! NE VEDEM ACOLO!
AniS
cornelia1172 spune:
pentru ca nu ai deschis inca partea II o sa-ti raspund aici Anis
da,sunt in asteptare,inseminarea am facut-o sambata 1.11.2003 la ora 14.
inca o intrebare:temperatura nu este aiurea atunci cand se ia Utrogestant?(eu iau 2 dimineata si 2 seara)