inseminare artificiala
Raspunsuri - Pagina 15
Marcelle spune:
Marina draga, bine ca le-ai pregatit.
De abia astept sa le gust si sa fie chiar adevarata chestia asta si nu o gluma. Sper sa fiu asa cat de repede si sa te urmez.
nici o veste proasta, inca.
Te pup
Marcela
Codri spune:
Madalina tu faci maine inseminare? Am inteles bine? Doamne da sa iasa bine.
Eu am o mare dilema. Mi-au venut rusii de vreo 2 zile, dar sunt f. ciudati. E f. putin si mai inchis la culoare. Poate sa fie din cauza ca am luat Progestan dupa inseminare? A mai patit cineva asa ceva?
valentinag spune:
Codri poate s-a prins ceva acolo! Nu ai incercat sa faci un test,in conditiile in care ai avut menstruatie asa putina?
Tocmai am citit la generale ca o tipa Flaviuta,nu mai stiu daca a postat pe aici,este gravida in 2,5 luni cu ciclu normal
Zice ca in prima faza se gindea la avort ca este prea tinara
Cred ca incep sa o iau razna!
Valentina
MadalinaM spune:
Da, Codri, miine fac!
Tu dupa inseminare ai luat acel Progestan la indicatia medicului, NU?
Spuneti-mi, va rog, imi va prescrie apoi si ceva medicatie? E ceva standard sau depinde de la dr la dr. Eu am observat la dr-ul meu ca lasa lucrurile cit se poate de natural si mie mi-ar placea asa, dar acum sint gata sa inghit orice!
Codri spune:
Am gresit eu. Am luat Utrogestan, la indicatia medicului.A fost prima data cand am luat medicamentul asta. Inainte luam Duphaston, dar acum am schimbat medicul si mi-a schimbat si tratamentul. Nu stiu daca o sa-ti dea sa iei ceva pastile, depinde de el, cred. Am inteles ca tu nu ai luat nici inainte de inseminare Clostilbegyt sau alceva. Oricum, am inteles ca sansele de reusita ale unei inseminari nu prea depind de vreun tratament de stimulare, acolo unde nu este cazul bineinteles.
Mie mi-a dat si cred ca din cauza asta am avut 2 foliculi. M-am gandit ca macar cu unul o sa iasa ceva, dar n-a iesit. Cred ca n-a fost sa fie de data asta.
Marcelle spune:
Draga Madalina,
Iti urez mult succes pe maine.
Eu am luat Utrogestan dupa inseminare pana canfd mi-a venit ciclul, doua ovule intravaginale pe zi una dimineata si una seara.
Codri, eu am avut un ciclu regulat apoi. Poate la tine mai e o sansa????
Va pup si mult succes! Sa fie cu ochisori!!!
Marcela
anis spune:
Multumesc fetelor pt urari..sper sa auda si bebele pregatit pentru mine...sa vada cat e de dorit!
Madalina, tot norocul din lume maine...si se intample minunea.E prima inseminarea?
Saptamana viitoare, cam tot asa, vineri sau mai sigur sambata te urmez si eu.
Codri, de obicei cand iei un progesteron(indiferent cum se cheama medicamentul, tot progesteron e) se modifica mucoasa uterina.Eu zic sa stai cuminte si sa nu te ingrijorezi!
Tia, adevarul e ca din tot stresul asta, ba analize , ba vizite la dr...pana la urma cel mai placut tratament atat psihic cat si fizic e ,nu?
AniS
anis spune:
Marcelle, cine stie ....poate s-a prins, daca inca nu ti-a venit. Sa dea Dumnezeu...
Tu ai ciclul regulat sau cat de cat,nu?
Cand faci testuL?
Sa stii ca iti tin pumnii!
Mai in gluma mai in serios, cu fetele de pe forum cu care am vb mai mult, mai toate au ramas insarcinate si eu nu....oare port noroc..dar mie???
AniS
Codri spune:
Valentina, crezi ca s-ar putea? O sa incerc un test de sarcina pt ca sambata trebuie sa incep din nou tratamentul cu Clostilbegyt. Mi-a mai zis o prietena ca s-ar puteasa fie ceva dar nu am crezut-o.
Marcelle spune:
Anis, am intrat on line si nu te-am vazut.
Anis, draga si eu am aceeasi stare ca si tine, am facut o gramada de tratamente si toate fetele au ramas, mnumai eu nu.Deci ce sa zic, ca si tine.....
Dar poate de data asta va fi cu noroc.
Sambata fac testul si sa vedem ce iese !!!!!!Tine-mi pumnii, iubito!
Codri si eu cred ca mai ai o sansa, fa-ti un test de sange , la 15 zile de la inseminare.
Va pup si pe maine, ca plec acum acasa.
Marcela