vecini tampitzi!!!
oameni buni ma dispera vecinul de la etajul superior!!! ne-am mutat in luna februarie si de atunci are cate ceva de comentat...
in prima saptamana a venit sa-mi reproseze ca fac baie seara!!! si ca il deranjeaza zgomotul sapunului care cade in cada.i-am zis ca am sapun lichid...
cand am venit cu alexutza acasa de la spital, din prima zi a venit la usa mea cu administratorul sa o treaca la intretinere. asta e, nu m-am opus.
in prima luna venea de 2-3 ori pe saptamana sa imi reproseze ca tin copilul nemancat, ca tipa noaptea si ca eu "nu-i bag tzatza in gura sa taca".
acum, ca alexandra e bolnava si plange noaptea, iar a venit la mine la usa!!!! si mi-a zis ca daca e bolnava sa o duc in spital, ca terorizeaza tot blocul.
il urasc!!!!!!!!! s-a gasit sa vorbeasca el, acre bea de stinge apoi vine acasa si isi injura nevasta si sparge tot prin casa...isi face nevoiele in scara blocului, dar tot eu sunt cea care face probleme!
a venit iar la mine, acum 15 min. sa ma informeze ca a facut plangere la administrator. mama venise cu Ringo, lupul meu, in vizita si l-am amenintat ca il pun pe el...a fugit cat l-au tinut picioarele.
sper sa nu ma trezesc cu o plangere la politie...
ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
Raspunsuri
tinatache spune:
quote:
Initial creeata de ariel_7000
oameni buni ma dispera vecinul de la etajul superior!!! ne-am mutat in luna februarie si de atunci are cate ceva de comentat...
in prima saptamana a venit sa-mi reproseze ca fac baie seara!!! si ca il deranjeaza zgomotul sapunului care cade in cada.i-am zis ca am sapun lichid...
cand am venit cu alexutza acasa de la spital, din prima zi a venit la usa mea cu administratorul sa o treaca la intretinere. asta e, nu m-am opus.
in prima luna venea de 2-3 ori pe saptamana sa imi reproseze ca tin copilul nemancat, ca tipa noaptea si ca eu "nu-i bag tzatza in gura sa taca".
acum, ca alexandra e bolnava si plange noaptea, iar a venit la mine la usa!!!! si mi-a zis ca daca e bolnava sa o duc in spital, ca terorizeaza tot blocul.
il urasc!!!!!!!!! s-a gasit sa vorbeasca el, acre bea de stinge apoi vine acasa si isi injura nevasta si sparge tot prin casa...isi face nevoiele in scara blocului, dar tot eu sunt cea care face probleme!
a venit iar la mine, acum 15 min. sa ma informeze ca a facut plangere la administrator. mama venise cu Ringo, lupul meu, in vizita si l-am amenintat ca il pun pe el...a fugit cat l-au tinut picioarele.
sper sa nu ma trezesc cu o plangere la politie...
ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
da' tu de ce nu faci plangere la politie ca te hartuieste? chiar nu exista nici o solutie????
Cristina, mamica cu burtica
mariana_flo spune:
Oau, mai bine te duci tu cu sectoristul la el la usa, inainte sa prinda tupeu prea mult. Nu te lasa intimidata, ca vei pati ca sotia lui. Te sfatuiesc sa faci demersuri cat mai repede. Sau daca sotul tau e un om care il poate intimida pe vecinul guraliv, roaga-l sa-i spuna vre-o doua.
Marina spune:
ariel daca vine politia la tine la usa sa te intrebe de ce plange copilul inseamna ca s-a dus naibii si ultima urma de bun simt pe lumea asta. Trec si eu prin asta cu vecinul de jos care ma acuza ca pun copilul sa planga intentionat ca sa'l deranjez pe el, ca merg prin casa, si ca pingelesc pantofi(asta e marea lui nebunie) . Sincer pana acum l-am ignorat total dar acum cand creste maria o sa o incurajez sa alerge prin casa cat poate sa vada el cam ce inseamna galagie...
marina
Eleni spune:
Alina, draga de tine, asta-i un subiect fara sfarsit! Sunt sigura ca vei primi o gramada de sfaturi, dar eu am sa ti-l zic pe cel cu care noi am avut sorti siguri de izbanda. Incercat pe pielea noastra. De fapt sunt doua:
1. Rogi pe cineva sa sune la cretin la usa sau la telefon si sa se recomande drept avocatul tau, si sa-l informeze cum ca va primi o citatie, pentru ca a fost inaintata o actiune in justitie pentru ca te hartuieste si iti tulbura linistea, bla, bla, bla... ideal ar fi sa gasesti un prieten impunator si bun de gura. Da-i si un cod civil sa il aiba in geanta si sa il fluture pe la nas.
2. Daca ai vreun prieten sau cunostintain politie, il rogi frumos sa treaca pe la nemernic pe la usa imbracat in uniforma si sa ii spuna sa se potoleasca inainte sa inceapa sa ia amenzi.
Rezultate garantate in ambele cazuri!
Mult succes si sanatate Alexandrei!
lilach spune:
Ariel,
cred ca tu ar trebui sa faci plingere si la politie pentru hartuire si la administratie.Mergi cit mai repede pina nu ajunge el sa faca plingere...poate nu ar fi rau sa ai si un casetofon cu care sa inregistrezi cind vine si te ameninta sau iti face probleme.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
Dana P spune:
Mi-a placu tsfatule Elenei.
Cu vecini nesimtititi si care nu au somn te intalnesti peste tot.
Eu am avut probleme cu venina-vecina de jos. Eu nu am bebe dar am un cotoi care de e si el vesel cateodata si mai trage cate-o fuga prin casa. Pe babuta cica o deranjeaza pisoiul ca alearga, ba uneori ca de ce sare pisoiu ca ii duduie tavanul, problema cu dusul de seara (ca se aude apa cum curge) etc.etc.etc.
Pana am zis STOP. Cand a fost sa ma ia din nou la suturi, surpriza si le-a luat ea: "femeie batrana, nu ai ocupatie sa te oboseasca de aia nu ai somn si numeri tzantzarii si stai sa-mi urmaresti pasii pisoiului". Asta afost acum vreo 4 ani, ei bine de atunci nu am mai avut probleme cu ea, chiar e zambitoare si ma mai intreaba ce face matzu.
Dar cand o fi sa vina bebe?
In locul tau l-as trage in casa si l-as bate, da ce l-as bate ...
dyana spune:
La mine in bloc, o vecina, spunea unei pritene de-a mea, de aceeasi varsta cu mine, ca eu sunt un copil rau. De ce?
Pentru ca ii spun Buna ziua! Nu ii spun Sarut mana!
:))
teo1970 spune:
da, shi eu cred ca ar fi bine sa-l intimidatzi cu sectoristu', mai ales ca spui ca nu e tocmai cetatzeanu' model; in fond shi la urma urmei shi voi atzi putea sa-l reclamatzi pt. comportamentul lui in bloc shi pt. scandalurile pe care le face.
oricum, cu nesimtzitzi din ashtia e bine sa nu te portzi cu manushi, ca va crede ca va e frica de el; reclama shi tu la administratzie/politzie cind el mai face scandal (in fond, shi el va deranjeaza copilu', nu?!);
shi in plus ai putea sa nu mai stai la discutzii cu el (n-ai ce discuta cu oameni din ashtia, ca oricum nu-ntzelege orice i-ai spune; da' io cred ca o face din rautate) shi nici nu-i mai deschide usha cind mai vine, ignora-l sau spune-i ca daca-tzi mai deranjeaza copilu'il
alina, tu oi sta shi-ntr-un bloc d'ala ciudat in care vecinii mai vechi se uita urit la nou-venitzi, mai ales daca sunt tineri shi mai fac shi renovari in casa! iar daca mai au shi caine shi copil e prea de tot!
no chance sa scapatzi de el?
Christina spune:
Un lucru nu inteleg, cum aude ala de deasupra daca ii cade cuiva sapunul in cada DEDESUBT? Casa aia e de hirtie? Unde stai?
Chestiile astea NU se lasa sa se infecteze. Cum isi permite, macar, sa vorbeasca asa cu tine, cu "tzitza" si asa mai departe? Numai cind ma ginsdesc la asa ceva imi fierbe singele in vine.
Eu m-as duce la politie, si as informa si un avocat. Fara nici o discutie. In loc sa stai pe internet, du-te ACUM!
Dobitoci de genul asta nu trebuie lasati sa si-o ia in cap. Gindeste-te, daca vede ca nu-i raspunzi, o sa prinda curaj. Vrei sa-ti si bata copilul, cind o mai creste? Poate ca pune si pe tine mina!
Sotul tau ce face? I-ai spus? De ce nu are o discutie cu individul?
Du-te la politie chiar acum. Ia-ti si sotul cu tine. Si fiti fermi, ca se stie cum sint majoritatea politistilor: lasa-ma sa te las!
De vreme ce stii ca e galagios, isi bate nevasta, bea si urineaza in bloc, ar trebui sa fie usor sa-l infundati. Nici un fel de remuscare sau indoieli. Gindeste-te la vechea zicala: pe cine lasi sa traiasca nu te lasa el.