curge nasul - CARGOL SAU SER EFEDRINAT???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micosi spune:

Nu stiu ce varsta are copilasul tau, dar eu am incercat cu succes gel de aloe cate o picatura in fiecare nara, nu prea mult pt are gust amar Daca are rani la nasuc foloseste crema de galbenele ff buna!
Va doresc insanatosire grabnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

STERIMAR Spray !!!!!
Este apa de mare - spray si este f. bun, usor de aplicat si usor acceptat de catre puiuti !

Alina si Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

De Colargol am auzit ca e foarte eficient, dar pediatra noastra nu ni l-a recomandat decat dupa ce a implinit Tudor un an; Serul efedrinat are intr-adevar un efect excitant nervos la unii copii, noi am incercat o singura data si pentru ca l-a agitat pe copil am renuntat la el; Pediatra noastra ne-a mai dat ser fiziologic cu hidrocortizon (o fiola de ser la una de hidrocortizon) - cate 2 picaturi in fiecare nara de 3 ori pe zi. Noi am folosit si ulei de menta volatil (de la plafar) pus in lampita de aromoterapie (nu foarte concentrata solutia) cat sa mentoleze un pic aerul din camera si a avut efect. Poate ar fi bine sa ii faci si un exudat nazal, in cazul in care infectia e intretinuta de un streptococ, stafilococ etc. se poate adauga in picaturile pt. nas si un antibiotic (e mai putin agresiv decat un tratament cu antibiotic administrat oral). Va dorim multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Noua o mamica de pe forum ne-a recomandat ser fiziologic + vitamina C, se amesteca jumatate de fiola de una cu jumatate fiola de alta, se picura de 3-4 ori pe zi, si in caz de necesitate se curata cu pompita. Vreau sa-ti zic ca de 2 nopti Danut doarme mult mai bine, nu mai "fierbe fasole" cu nasucul, dar ziua tot mai apar mucisorii.

De serul efedrinat, stiu ca mareste ritmul cardiac, se pun numai cate 2 picaturi in fiecare nara, se da dupa 2 ani si nu se pune pe noapte!

Multa sanatate

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz - 2 ani pe 20 septembrie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgabriela spune:

FETELOR MERSI! Colargol , da am gresit! Karvol am primit si noi cand eram mai micute (3 luni) acum avem 15 luni si ne miscam f. mult in somn asa ca nu are efect. De scos ii scot cu aspiratorul nazal dar deja nu mai vrea chiar daca nu doare deloc, (am incercat si eu). Colargol in Timisoara am gasit in farmacii, vad ca se prepara deci din acesta am luat. Dar tot avem "mucii" . Inca o data mersi. Daca nu dispar o sa incercam si vit.c si ser fiziologic ( nu cred ca strica).
Gabi si Briana

Mergi la inceput