dr. Miu i n Cluj
Am nevoie de opinia unui pediatru - am primit recomandari foarte calduroase pt dr. Miu, in Cluj.
Il cunoasteti?
Ce imi puteti spune despre el?
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Raspunsuri
T_Ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui OanaRusu Am nevoie de opinia unui pediatru - am primit recomandari foarte calduroase pt dr. Miu, in Cluj. Il cunoasteti? Ce imi puteti spune despre el? Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006) Priveste partea buna a lucrurilor |
Si eu il recomand cu toata caldura. Este in primul rand un om de exceptie! Este medic pediatru cu specializarea in gastroenterologie. Si noi am ajuns la dansul cu baietelul nostru in 2 situatii si a fost extrem de bland, calm, profesionist si mai ales a reusit sa trateze cu succes problemele (infectii repetate ale aparatului respirator). Iar daca eu exist acum, si scriu pe acest forum este datorita faptului ca si acum 29 de ani era la fel de uman, un profesionist desavarsit si a reusit sa ma salveze efectiv de la moarte (in conditiile in care mi se dadeau 10% sanse de supravietuire!
Sfatul meu este sa apelati cu toata increderea la dansul.
Daca doresti informatii suplimenatre (nr. tel, adresa cabinet privat) iti stau la dispozitie pe PM.
Sanatate maxima!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
puisorul spune:
Poti sa mergi cu incredere. E un superprofesionist.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
joklk spune:
Ti-l recomand si eu cu aceeasi caldura ca si celelalte fete. un profesionist acum 31 de ani cand m-a salvat pe mine, un profesionist acum. Un om care isi face meseria din pasiune.
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
carrie spune:
Oana subscriu , e un om extraordinar, pe fetitza mea a vindecat-o de reflux gastric la numai 3 luni foarte usor si fara sa ne chinuim, cand alti doctori ne-au amanat si confuzat
OanaRusu spune:
multumesc mult pt raspuns
am primit un nr de tel si o adresa - str porumbeilor.
Maine sun, sa vad pe cand pot obtine programare.
T_Ioana, probabil dupa ce sun iti trimit PM
PS am facut facultatea in cluj si mi-e dor de oras si de clujeni
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor