cum scapam de suptul degetului?

cum scapam de suptul degetului? | Autor: Kariris

Link direct la acest mesaj

Am doua fetite in varsta de 2 ani si 2 luni. Una dintre ele a supt degetul si inca mai are aceasta dependenta. Sunt ingrijorata pentru ca unul dintre incisivii de sus s-a strambat iar la degetel a facut batatura. Nu stiu ce as putea face pentru a o dezvata. Cu cealalta a fost mai simplu: i-am luat suzeta pur si simplu si nu i-am mai dat-o, facandu-ma ca nu inteleg ce vrea.
Nu m-as fi ingrijorat atat de tare daca nu as fi vazut zilele trecute o fetita trecuta de 8 ani care dormea cu degetul in gura.
Mi-e frica sa nu isi strice dintii definitivi.
Astept sfaturi si va multumesc.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

La noi a avut succes imediat www.efarma.ro/products.php?id=2025" target="_blank">Ecrinal Lac Amar. I-am dat in timp ce dormea si cand s-a trezit si a vrut sa suga s-a dus direct la toaleta ca are degetul gust de yachi. Dupa ceva timp am mai dat din nou cu oja pe deget in caz ca s-a dus efectul dar nu si-l mai baga in gura. Si avea 4 ani si 2 luni aproape, intre timp am incercat cu diverse si nimic nu a functionat pentru ca-l baga in somn din instinct.Degetul supt era mai subtirel.
Bineinteles ca ea s-a laudat la toata lumea ca nu-l mai suge ca e fetita mare.
Chiar ne-am bucurat ca am gasit un leac, si ei ii era jena.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ar fi extraordinar sa scapam asa usor! Si unde se gaseste ecrinal lac amar? nu are efecte nocive? pe de alta parte mi-e asa mila de ea ... nu poate adormi decat daca isi suge degetul de la mana stanga si cu mana dreapta isi da cu urechea lui Pluto pe la nas. Dar trebuie sa fac ceva pentru ca i s-au strambat dintisorii deja.
amultumesc mult Otilia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Lachione este foarte bun Ecrinal asa cum a recomandat si Otilia.La ambii mei nepotei a mers de minune insa din cate tin eu minte este recomandat dupa 2 ani si 6 luni...asa scria in prospect.El de gasit se gaseste in toate farmaciile gen Dona, Sensiblu...Totusi intreaba un pediatru daca este bine sa ii dai inainte de 2 ani jum si intreaba si ce efecte emotionale ar putea avea asupra copilului faptul ca il determini sa nu isi mai suga degetelul.
Am mai scris asta si in alt topic dar iti spun si tie deoarece am mare incredere in pediatrul care mi-a spus asta.Pediatrul nepotilor mei si acum al fetitei mele ne-a spus ca nu este bine sa le interzici acest mic "obicei"pana la varsta de 3 ani caci ar putea dezvlota tulburari comportamentale.Acum nu stiu cat de adevarat este dar la nepoteii mei asa au facut...abia dupa 3 ani le-au interzis.

si succes.

Ralucutza mami de Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor! o sa-l achizitionez sa-l am in casa si o sa aman momentul. Am sa ma consult si cu un pediatru sau chiar mai multi. Mi-e ca pana la 3 ani isi strica toti dintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La noi n a mers Ecrinal , suge tot cu ala

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

laureta la ce varsta le-ai introdus ecrinalul? si... daca sug cu ecrinal nu au efecte nocive asupra sanatatii lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Lachione este un lac si e destul de rezistent, sta mult timp pe unghie. A mea doar sugea asa ca nu cred ca a ingurgitat din el. Insa daca isi si roade unghiile e altceva.
Insa nu cred ca-i musai sa astepti fix ziua in care face 2,5 ani, de parca s-ar intimpla ceva in noaptea aceea.
Laureta, voi l-ati gustat, e oribil, amar de tot. Inteleg ca de Inisa e vorba.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Cel mai simplu: SPONTAN!!
Rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am incercat toate metodele, inclusiv lacul acela. N-am avut nici un succes, suge in continuare cu spor noaptea si are deja 3,3 ani. As fi tare interesata de vreo metoda miraculoasa, dar sunt aproape convinsa ca nu exista. Sper sa renunte...ca n-am vazut ncii un adult sugandu-si degetul

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Da, Inisa e cu degetul. Cand am vazuto ca sugea tot cu amareala aia nu imi venea sa cred. Am probat-o si noi e groaznic de amara
Pe la 4 ani am dato prima data cu solutia asta, nu merge, i place, asa zice( ce faci mey mama , nu e amara? ba daaaaa da e bunaaa )
Amareala aia nu se duce nici a doua zi tot cu spalat pe miini si va spun sincer, e groaznica :)
Inisu suge degetul cand vrea sa doarma. Ma scoate din sarite

Daca gasiti vreo metoda vreau si io

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput