Mananca prea mult

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

marianebuna, la virsta de o luna, baietii mai mancau un litru si ceva de lapte pe zi (amandoi au mancat lapte praf)
, deci al rau nu maninca mult deloc.

sfaturile tele:

1. regula cu pauza de 3 ore intre mese este perfect valabila in cazul alimentatiei artificiale. alimentatia "la cerere" este valabila DOAR daca este hranit exclusiv la san.
atit dureaza ca stomacul lui sa digere laptele praf - 3 ore. daca tu ii dai lapte la mai putin de 3 ore de masa anterioasa, il innebunesti de durere de burta - lapte proaspat care vine peste lapte inca nedigerat. de asta plange de rupe in fiecare seara.

2. nu-i mai schimba laptele pina la virsta de 3 luni !!! asta ii poate da intoleranta la lactoza ! - pediatra aia nu stiu de ce recomanda manevre de genul asta, poate ar fi mai bine sa o schimbi.

3. nu inteleg de ce iti ia 8 minute sa faci un biberon de lapte. fierbi apa atunci pe loc sau de ce ?
eu ca sa ma misc cit mai repede, aveam apa fiarta fierbinte intr-un termos si apa fiarta si racita intr-un ibric , iar cind trebuia sa fac un biberon, lecom binam pe cele 2, de regula 2/3 apa racita cu 1/3 apa din termos - aproape clocotita si aveam laptele gata in mai putin de 2 minute. bine-nteles aveam biberoanele sterilizate tot timpul.

4. ca sa nu ai probelme cu constipatia de la laptele praf, fa-i laptele numai cu apa plata BORSEC.

si daca ai nevoie de o pediatra buna spune-mi.

Mergi la inceput