De unde cumparati incaltaminte de piele pt copii

De unde cumparati incaltaminte de piele pt copii | Autor: iriss27

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Am 2 copii, o fetita de 2 ani si jumatate si un baiat de 1 an. Pana acum, nu am dat mare importanta incaltamintei (rog, nu dati cu pietre). Acum as vrea sa le iau ceva de piele, cu calapodul bun, sa nu le deformeze mersul si sa le strice piciorusul.

Am vazut un Bucur, la un magazin, de la ortopedica, turcesti, f frumoase si par ok facute, dar erau pe al 180 lei, mi se par mult prea scumpe. Le poarta maxim 3 luni, ca ori se schimba sezonul si este exclus sa le mai poarte si la anu. M-am tampit eu sau preturile au luat-o razna rau de tot?

Multumesc anticipat pt raspunsuri.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Nu gresesti, incaltamintea pentru copii e la preturi absolut aberante, asta se vede atunci cind sint reduceri, unele foarte mari (si evident ca magazinul nu pierde nimic). Din pacate, nu ai de ales. Ori iei ceva din inlocuitori si cauti sa fie cit mai bine facuta (fara cusaturi deranjante, taloneta, talpa stabila), sau dai de la 2 mil in sus pe o pereche de incaltaminte din piele. Cele de la bebetom de care spui tu, sint bine facute, nimic stralucit ca design... Mai cauta in magazinul Humanic din Mall Baneasa, acolo gasesti mai multe firme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Iriss eu ii cumpar fetitei mele o pereche de pantofiori de firma mai pt ocazii, iar una pt afara si joc de la Ufo, sunt romanesti, sunt din piele si f f ieftini, i-am luat numai cu 20 ron maxim 40 ron. Nici macar o incretire nu au dupa un an de purtat, o sa vezi. Cauta Ufo si sunt beton pt alergat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fiona67 spune:

Da, cred ca te referi la marcile Bebetom si Ortopedica; noi am luat Bebetom - si ghetute si sandalute.
Astea sunt preturile la incaltamintea din piele, noi am considerat ca nu e o zona unde sa facem economii, dat fiind ca baietelul nostru are 16 luni si cu ele a inceput sa mearga. Nu vreau sub nici o forma sa i se deformeze piciorusul de la o ghetuta prost facuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Iriss, eu incerc sa "vanez" cat mai multe reduceri. Riscul este ca nu gasesti intotdeauna numarul pe care il poarta copilul tau, dar macar poti incerca.

Nu o sa iti vina sa crezi, dar super reduceri am gasit la magazinele Otter si Geox (din magazinul Unirea, si la cel din Militari - outlet). Ultima oara i-am luat ghetute Primigi (piele exterior si interior, talpa foarte flexibila) cu 45 ron (din Unirea) respectiv 110 ron (din Militari) si sandale Superfit (idem) cu 90 ron.

Dudu are piciorul ingust, si nu ii pot lua incaltaminte pt 2 sezoane dar le folosim mai mult cu ajutorul gradinitei: ii dam pt interior incaltarile purtate sezonul trecut (de exemplu, toamna folosim sandalutele care cu siguranta nu ii vor mai veni anul urmator, samd).

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Eu cumpar numai de la Melania....chiar saptamana trecuta am fost la Leonardo Cora si i-am luat pantofiori superbi cu 50 ron de la 120 ron .Au reduceri f mari si se merita investitia....plus ca au f multe modele si marimi la reducere fata de celelalte magazine.Tot ma chinui sa ajung la fabrica la Melania acolo sunt super preturi....dar din pacate e prea departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Eu am incercat si mai scumpe, si mai ieftine, intotdeauna din piele, cu talpa flexibila, talonete. etc, pentru ambele fete.

Melania si Elephanten erau favoritele mele, pana am descoperit acum 1 an jumate, tot aici pe forum baby shoes .ro (fara pauza intre ele, desigur), de unde am comandat de cel putin 5 ori (inclusiv pt. nepotul meu din Canada). Sunt extraordinari, muuult mai frumosi decat in poze, calitate mai buna chiar decat eco, sau elephanten, preturi mult mai accesibile. Sunt cusuti, talpa e super flexibila, arata impecabil si dupa folosinta indelungata. De ex. modelul 10 vernil pt fetite sunt de fapt fistic lacuit pielea, cu talpa galbena cu floricele, sunt un vis de frumosi, toata lumea ma intreba de unde i-am luat.

Nu vreau sa fac reclama, desigur, dar eu am sa comand in continuare de la ei, sunt din Banat, comanda ajunge in 2 max. 3 zile.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mayaione

Iriss eu ii cumpar fetitei mele o pereche de pantofiori de firma mai pt ocazii, iar una pt afara si joc de la Ufo, sunt romanesti, sunt din piele si f f ieftini, i-am luat numai cu 20 ron maxim 40 ron. Nici macar o incretire nu au dupa un an de purtat, o sa vezi. Cauta Ufo si sunt beton pt alergat.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana

Unde se gasesc pantofii astia?

BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Multumesc tuturor pentru hinturi. Cred ca mai am mult de invatat la capitolul shoping, inca sunt la categoria incepatori

Pt mine ar fi ideal un mall pt copii cu de toate, de la chiloti la pantofi si guma de sters, tot ce-ti trece prin cap sa gasesc intr-un singur loc. Toate firmele, toate categoriile de produse. Asa tre sa alerg din milirari in titan, in panteliomon.
Ma rog, glumeam ... dar chiar ca mi-ar placea

Adriana mica, la ce etaj sunt magazinele otter si geox in Unirea? Dupa cum ziceam, habar n-am Dar iau notite

PS: Ai mei au avut ghetute ortopedice, platite de casa de asigurari, asa caasta e motivul pt care sunt atat de pafarista

BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Et2, rest et3 aripa centrala.

Primigi gasesti la preturi ok si in mag.Titan (et.1) si la mag. PIF (blvd.Camil Ressu, langa Lukoil). Elephanten gasesti la Deichmans (cred ca asa se scrie) in Careffour Berceni sau Auchan Militari.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput