Controversa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetelor..va rog ..nu asta e scopul de a ne costituii in tabere pt Niculescu sau Ancar.

Eu vorbeam de celelate lucruri , comunicare, preturi etc

Gabi.....eu nu pot avea incredere intr-o persoana care intai "ma loveste psihic" si dupa aia se corecteza....logic instinctul meu de conservare refuza sa am incredere intr-o persoana care joaca alba ,neagra cu mine.

Al doilea rand......eu sunt foarte revoltata......de atitudinea multor persoane...care zic....pai nu stiai ca "costa atat" de ce mai zici ceva....IN unele tari , si datorita natalitatii mici....FIV Si inseminarea sunt gratuite....asa ca nu vad de ce m-ar bucura ca dau atatia bani....
Atat timp cat si in alte locuri private, cat si in Franta.....inseminarea atinge 100Euro.....si peste tot se face acceasi procedura...fiind cea mai simpla procedura....nu pot sa zic ca ma duc la Medsana numai ca da bine.....si ma m-ai simt si bine sa arunc 300 de Euro pe fereastra numai asa ..ca e de bine.

Nu e vorba de bani, ca daca ar fi sa am nevoie de FiV le-as face si pe alea.dar cu sacrificii..si nu toata lumea poate face asta.dar cu toate ne dorim copii...e vorba doar de nejustificarea unui pret.Nu poate sa ma multumeasca sa platesc un pret f mare..cand in realitate costurile sunt mult mai mici..Si nici nu ma incalzesc cu fraza ca asa e in Romania...asta e resemnare..sa nu mai vorbesc de banii care ii primesc femeile insarcinate..de ras......dar avem tupeu sa cerem nu stiu cat....chiar daca in Romania natalitate nu e deloc crescuta.....
Pai cum sa incurajam natalitatea ...daca saracele femei cu probleme..se lovesc de sume mari de bani?

Deci eu stiu cat costa..numai ca eu ziceam ca pretul e nejustificat de mare....si la 100 de Euro ai acelasi conditii si atunci ????/

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Nici eu nu as da atatia bani pt o inseminare cand la Giulesti e .f.putin.Si eu am facut comparatie de preturi intre Giulesti si Medsana luand in calcul 2 FIV-uri asa cum a fost si acum 2 ani.Preturile sunt apropriate.La Medsana fac tratamente mai puternice si rezulta mai multi embrioni iar la al doilea FIv ai reduceri.In afara de asta am incredere in doctor.
Eu nu am avut probleme cu Ancar.Ce mi-a spus asa a fost.poate ca problema ta e mai delicata.Eu nu am avut probleme deosebite.La mine problema este sotul.Eu am trompe lungi ,uter f.ridicat si raman f.greu insarcinata.Si la mine s-ar fi pus problema unei inseminari daca sotul meu era mai bine.
Noi inca nu avem banii pt FIV.Speram ca pana in februarie sa facem rost de ei.
La noi este altceva,noi deja il cunoastem pe Ancar bine,imi stie corpul.Stie cum reactionez la tratamente.Eu il pot suna oricand am o problema.

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Am inteles Gabi...tocmai asta ziceam...e greu ca trebuie sa strangi bani....dar daca nu ai???

Si eu am trompele lungi...si as ramane greu insarcinata...dar la sot sunt ceva probleme de mobilitate ...25%f mobili, 30%mobili in rest e bine.Si fiindca am trompele lungi numai cei f mobili sunt vizati..plus ca i-au iesit leucocitele mari.

Nici eu nu am avut probleme cu Ancar......doar ca l-a luat gura pe dinainte si a lovit pe partea psihicului, dupa care sa zica adevarata cauza.Asta ma deranjat.

Dupa cum ziceam mi se pare nejustificat pretul ....e foarte greu.......si nu ai de unde...faci sacrificii mari....si asta nu e o incurajare pentru femeile care vor si ele sa mai aibe o sansa in plus ,cum ar fi inseminarea sau FIV.

Am o intrebare, dupa HSG, iti vine menstruatia mai repede....Eu dupa 2 zile de la HSG (care a coincis si cu ovulatia)....am niste stari aiurea..ca si cand mi-ar veni menstruatia....plus ca ma dor sanii...deci vine mai devreme????

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

In cazul meu, a fost primul medic care mi-a inspirat incredere, in mine si in ceea ce face, asta inseamna foarte mult...

Mergi la inceput

Increderea se castiga in timp....daca tu Tia, spui ca dupa 3 vizite si alea de 5minute ai incredere..e treaba ta....dar sa nu fie vorba doar de "aura" pe care o are domn prof dr Ancar..
Eu dupa ce o sa am si rezultatul la restul analizelor..mai dau o fuga la Ancar..ca sa vad ce va zice...dar la Medsana nu pot face inseminari...pt ca arunc banii pe fereastra.
Mai e o vorba...."la pomul laudat sa nu te duci cu sacul",mie mi se potriveste.

Si altceva, daca as vrea sa fac inseminarea cu Ancar ,ar trebuii sa platesc 400de Euro,nu? Asta e si motivul pt care m-am mai dus la un alt dr, unde sunt si alte preturi, mult mai rezonabile si mai justificabile.

Cum e cu HSG? DUpa HSG iti vine mai repede menstruatia sau nu?????

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

increderea se poate castiga intr-o clipa Anis, daca e ceva de castigat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anis,eu zic sa nu ne certam pentru atata lucru!Trebuie sa fim unite pentru cauza care ne leaga pe toate!Un BB!!!!

Eu zic ca poti sta la Ancar si mai mult de 5 minute daca ai ce il intreba.Iti va raspunde la orice il intrebi.Nu poti sta la un dr si te uiti la el.Trebuie sa-l intrebi cat mai multe.
Eu ieri am stat mai mult de 5 minute la discutii,analize,examinare.Prea multe sa-l intreb nu am,intai trebuie sa vada analizele...apoi urmeaza partea cu intrebari daca sunt.

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Anis

din punctul meu de vedere ai perfecta dreptate! Nu poti merge la un doctor (fie el si super renumit - poate din cauza asta nu mai exista comunicarea de care avem noi nevoie) si capata deplina incredere in el mai ales in cazul in care face si mici greseli. Si eu sunt genul care incearca mai multe pareri si apoi alege ce crede ca i se potriveste. Parerea mea este sa faci ce simti tu ca este cel mai bine. Si vreau sa-ti mai povestesc o chestie: eu am un baietel de aprope 4 ani care ca orice copil se mai imbolnaveste; exista in spitalul de pediatrie un doctor f. renumit (nu vreau sa mai dau nume) care intotdeauna a gresit medicamentatia bb-ului, in schimb doctorita de familie l-a vindecat; alti printi sunt f. incantati de respectivul doctor dar mie nu mi sa potrivit! Intelegi????

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora spune:

Anis,
Am scris si eu un mesaj acum cateva luni in legatura cu FSH-ul marit.Vad ca esti nemultumita de cele spuse de dr. Ancar si sa stii ca te inteleg si stiu ca e dureros.Dar asta e realitatea.Eu sunt in USA si in urma FSH-ului marit mi s-a pus diagnosticul "diminished ovarian reserve" sau "premature ovarian failure".Acum 4 luni am descoperit ca am FSh-ul mare si de atunci am repetat analiza in fiecare luna, si a iesit in limite normale.Doctorii sustin ca FSH-ul poate sa fluctueze de la o luna la alta, insa o data ce a fost detectat in limite anormale inseamna ca e o problema cu activitatea ovarelor.Eu am gasit foarte multe informatii pe "google" si apoi dai search " high FSH".
Intre timp eu am facut 4 inseminari fara succes.Am raspuns bine la tratament (ultima data am avut 5 foliculi maturi). Tratamentul a fost cu clomiphene.Dr. meu a fost chiar surprins pt. ca in general cu acest medicament se formeaza cam 2-3.La sfarsitul acestei sapt. o sa fac ultima inseminare ( tratamentul tot cu clomiphene)si daca nu se intampla minunea va trebui sa incep stimularea cu injectii.
In legatura cu preturile pt. inseminare am ramas uimita.Aici costa cam $250-$300.
Anis,daca ai intrebari, m-as bucura sa iti raspund la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Teodora, Bine ai venit printrre noi! Eu nu te-am mai azut pana acum!
Am si eu o intrebare;
Lh-ul cum ti-a iesit?
Spermograma sotului tau cum este?
Inseminarile in ce zile ale ciclului le-ai facut?
La voi se face inseminare chiar daca ai 5 foliculi maturI?

Eu sunt la Lyon acum am facut prima inseminare, dar la noi nu se face daca ai mai mult de 2 foliculi.

Ti-au dat vreo explicatie de ce nereusita asta?
Eu stimularile le-am facut cu Puregon
Te pup
Marcela

Mergi la inceput