Cutremur in Japonia(Shizuoka) si Hokkaido!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

MAruca eu stiam ca trebuie sa vina la mine in oras si poate chiar o sa vina ,nu se stie sigur cind.In Hokkaido a fost ceva miraculos ca s-a intimplat.Am inteles ca acolo nu sunt placi tehtonice (sper ca am scris bine).
Stiu ca trebuie sa vina unul din ocean.Cel putin asa spuneau astia la tv.
Cel din Hokkaido nu stiu de unde a venit ca la tv nu am reusit sa ma uit din cauza lui DAvid care ma inebuneste cu casetele lui video.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Lidia,cutremurul asta de ieri dimineatza,a venit din mare,mai exact de la 80km de tzarm.Sincer,nu shtiu daca in acel punct este inca Marea Ohotsk sau deja se contopeshte cu Oceanul Pacific dar shtiu sigur ca de acolo a venit shi cutremurul de astazi,de la ora 17.06.A fost mai mic in intensitate,magnitudine 4 Kushiro shi 3 aici,dar pe mine tot m-a zguduit shi ca de obicei,m-a prins doar cu Naomi acasa.
Tot astazi am primit un telefon de la prietena mea din Saitama shi ea imi spunea ca a auzit de Fuji ca deja a inceput sa fumege.Sper sa fie shi la voi,macar la fel de linishtit shi fara pagube prea mai,cum a fost la noi.
shi sa auzim veshti bune,

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Eddy ,cred ca cutremurul a gresit adresa.Cit despre Fuji nu stiam ca a inceput sa fumege.Oricum cind o sa inceapa sa fumege mai mult probabil ca o sa evacueze orasul.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput