Cutremur in Japonia(Shizuoka) si Hokkaido!
Raspunsuri - Pagina 3
iuliiuli spune:
Buna!
Mi-au dat lacrimile citind mesajele voastre!In acelasi timp am auzit la radio de un cutremur cu magnitudinea de 8 grade, urmat de unul de vreo 7 si alte 19 replici ziceau ei!Ptr mine e de neimaginat cum reusiti sa rezistati la astfel de miscari seismice!!!!
Multa sanatate si aveti grija de voi!!!
iulia si bebe alex
iulia
MLDiana spune:
In Hokkaido e jale.LA mine in Shizuoka nu a ajuns.Oricum ma astept sa vina si aici.
MAruca ,crede-ma ca nu am vrut sa pervestesc nici un cutremur .S-a intimplat.Oricum astept vesti de la fetele din Hokkaido.
Lidia ,Tiara si David D.
Maruca spune:
Uf, ce bine c-ai raspuns! Doamne ajuta ca esti bine si sa dea Dumnezeu sa fiti cu totii bine in continuare!
normal ca nu ai prevestit nimic, doar m-am mirat eu de coincidenta, si primul gind cind am aflat de cutremur a fost "Tiara - mesaj pe forum" - hai sa vad ce face/ce fac japonezele!
va imbratisez si va tin pumnii, sa treceti cu bine peste asta, si voi si bebicii vostri!
p.s. n-am inteles cum adica te astepti sa vina si la voi??? au anuntat ceva in sensul asta?
quote:
Originally posted by Tiara
In Hokkaido e jale.LA mine in Shizuoka nu a ajuns.Oricum ma astept sa vina si aici.
MAruca ,crede-ma ca nu am vrut sa pervestesc nici un cutremur .S-a intimplat.Oricum astept vesti de la fetele din Hokkaido.
Lidia ,Tiara si David D.
EDDY spune:
Sintem bine totzi membrii familiei mele,fetelor!Naomi nu cred ca nu "s-a prins" care-i treaba cu patutzul ei de se leagana pe "Valurile Dunarii" shi sincer,mai tare cred ca am speriat-o eu,cind plingind in hohote,am smuls-o de o mina din locushorul ei caldutz shi plimbaretz shi mi-am inghesuit-o la piept ashezindu-ma speriata pe un coltz al patului meu.V-am spus,in mare,cam cum a fost la noi,in mesajul postat azi-dimineatza.In afara de casete,cd-uri shi dvd-uri darimate din stativele lor,mi-au mai cazut nishte kestii din vitrina shi o jucarie mare ce sta noaptea pe tv-ul din dormitor dar casa este intacta,noi sintem bine-sanatoshi shi pot sa va spun ca niciodata,dar NICIODATA,nu mi-am putut imagina ca am un sotz atit de calm shi de calculat in momente de panica de acest gen.Shtitzi ce a facut sotzul meu cind casa a-nceput sa danseze?A venit foaaarte calm shi a dat jod de pe peretele de la capul patului Naomiei,ceasul mare gen pendula,l-a ashezat pe covor,ushor ca sa n-o sperie pe Naomi shi apoi s-a ashezat pe pat linga mine shi in timp ce-mi spunea mie sa ma calmez ca se va termina imediat,se juca shi ridea la fii-sa ca sa o faca sa rida.Shi credetzi-ma ca a reushit impotriva durerii ce cred ca o simtzea in bratzul sting,portziunea de carne in care eram eu bine infipta cu unghiile mele scurte shi tari Socrii erau doar deranjatzi de faptul ca s-au trezit prea de dimineatza,mai ales ca era o zi in care nu prea aveau de munca la cimp shi ma intrebau rizind daca la etaj am simtzit ca a fost cutremur?
Asta-i tot,fetelor shi ma rog la Dumnezeu sa se termine odata cu furiile astea ale naturii caci io simt ca sint aproape de limita nervilor.Simt ca tremur inca de spaima shi imi amintesc ce o incurajam acu' fro' 2-3 zile pe chat,pe Ralucami,care se plingea ca-i singura acasa shi ii este frica de vreun posibil cutremur!Ai vazut mey Raluca,a venit cutremurul la mine,Gigi-Duru',ca shtia de tine ca ai sotzul plecat cu treburi in Tokyo shi...te-o sarit de data asta
Va shi va multzumesc inca o data pentru ca sintetzi mereu alaturi de noi ,
Eddy & Antonia Naomi
canuta-om-sucit spune:
Daca nu intram pe forum habar nu aveam ca a fost cutremur.
Am oroare de ele.
Dumnezeu sa va aiba in paza pe toti
aura
madelaine spune:
Fetelor sinteti cu toatele bine? Acum am vazut pe yahoo ca a fost mare cutremur in Japonia. Sper din suflet ca toata lumea este bine si Dumnezeu sa va aibe in paza. Sint alaturi de voi cu sufletul si gindul.
Numai bine tuturor.
Madelaine si micutii ei
Madelaine
ralucami spune:
Eddy iubita bine ca s-a terminat totul cu bine!!! Eu am mai trecut prin cutremure singura si de atunci mi-e frica rau de tot, simt ca nu mai pot sa respir. E fobia aia dubioasa ca o sa mor sufocata sub daramaturi si nimeni nu o sa stie ce-i cu mine, si nimeni nu o sa ma gaseasca E un fix de-al meu si nu am ce face! Multam mult pt incurajarile de atunci!Sa dea Domnul sa nu mai fie alte calamitatzi si sa ne pazeasca pe toate!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!