nu-i mai trece diareea

nu-i mai trece diareea | Autor: bursucelu

Link direct la acest mesaj

Hai ca scap de una dam de alta si voi cu siguranta ma ajutati si sunteti langa mine ca intodeauna.pitica mea (1an si 9 luni)are o pacatoasa de diaree care nu trece deloc si este cam de o saptamana.Joia trecuta a facut febra 39 si a avut 10 scaune intr-o zi,am fost cu ea de urgenta la camera de garda la Gomoiu (unde a fost cumplit...doctora si asistenta urlau ca doua nebune) si ne-a dat tratament;encefuril,smecta si hidrasec.Am urmat tratamentul dar tot are scaunul moale si cate 4-5 scaune pe zi in conditiile in care ea inainte era ff constipata.Luni m-am dus la pediatra ei care mi-a spus sa nu-i mai dau encefuril si mi-a dat debridat si biseptol.Eu nu stiu ce sa mai fac...i-am spus pediatrei ca as vrea sa-i fac coprocultura ca eu am impresia ca are giardia (se scarpina tare la nasuc),dar sa suparat asa tare pe mine ca am indraznit sa-mi spun parerea.Daca azi a fost ultima zi de antibiotic crede-ti ca-i pot face coprocultura?Nici nu stiu ce sa fac sa fie bine

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Asa am patit la sfarsitul lunii mai cu Miruna. Cu tot tratamentul si mancare de regim a tinut-o fix 10 zile. (a luat Smecta, Hydrasec, Furazolidon, Debridat, etc). Bineinteles, mancarea de regim nu ii placea, asa ca ultimele zile am trecut-o treptat pe mancare normala.
La coproparazitologic si Coprocultura nu i-a iesit nimic.

Sanatate micutei tale!

Andreea, mami de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

In primul rand parerea mea este ca daca nu se stie ce are, antibioticul e cam frectie la picior de lemn. In sensul ca poate are ceva care nu intra in raza de actiune a antibioticului pe care i l-ai dat... ma rog.

Sfatul meu: neaparat analize (coprocultura, coproparazitologic, coprocitograma - asta iese mai repede)

Si n-ai precizat daca ati tinut si regim alimentar. Cand a avut Alex diaree prelungita, mi s-a spus asa: 2-3 zile regim STRICT: orez, supa de morcovi, carne fiarta de pui, paine prajita, ceai de menta (lui Alex nu i-a placut ceaiul, a baut apa). Atat. Dupa 2-3 zile se pot adauga branzica si banana, timp de cateva zile. Apoi incet si restul de alimente. La noi a functionat, la analize nu a iesit nimic, pana la urma concluzia a fost ca diareea era provocata de iesirea maselelor.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

si noi am patit asa la 6 luni.dupa 2 sapt de antibiotic degeaba la "infectioase" am plecat la "pediatrie".inca o sapt,+tratam de septicemie+o intoxicatie cu bubite mari,umflate,copil in stare de letargie.nu vreau sa-ti mai pove ca te sperii.faptul ca traieste,e o minune.a trecut cu un tratament ne-invaziv,homeopatic.eu iti recomand,trecand printr-o experienta ingrozitoare.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cand a avut Andrei diaree, adica acum 2 sapt, pe langa antibiotic ne-a prescris si Biotics baby care reface flora stomacala, reduce scaunele moi si intareste sistemul imunitar. Se administreaza 2 plicultete pe zi la 3 ore dupa ce a fost administrat antibioticul.
La noi numai asta a facut minuni iar lapticul a fost inlocuit cu cel fara lactoza.
Multa sanatate!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

dar de ce i-au dat antibiotic? Eu nu pricep...am trecut si noi prin episoade de diaree vara trecuta, erau probabil cauzate de o enteroviroza, dar am evitat si eu si doctorita sa ii dam antibiotic. Fetita mea nu a vomitat, altii vomitau de la asta. Doar a avut scaune dese in primele zile, apoi a ramas cu scaune aproape moi muuult timp, cate 2-3 pe zi cateodata mai multe. Eu ii dadeam debridat cand depasea 3 scaune pe zi, si era fff eficient. Problema e ca a avut episoade repetate cu acel virus deci a ramas atunci cu o sensibilitate la stomac...scaunele dese reveneau. Pana prin octombrie asa ne-a tinut, plus ca manca f prost. A inceput prin iunie. I-am facut analize si nu avea nimic in neregula, nici giardia nici alti paraziti...Si-a revenit de la sine, in toamna. Oricum debridat e bun. Daca ii dai antibiotic si nu are nevoie de el faci si mai rau la stomacel.

Si ce daca pediatra nu ti-a dat trimitere la analize? te duci la orice laborator si ii faci coprocultura dar si hemoleucograma completa ca sa vezi daca e vro infectie in organism, sau alte lipsuri. Nu cost f mult nici fara trimitere.

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aneline spune:

Hai ca-ti dau si eu un remediu...sper sa nu-mi sara multa lume in cap, nu de alta, dar stiu cat de ciudat mi se parea mie cand mi s-a spus acest remediu si am zis ca eu una clar nu as da asa ceva...Dar, ca trebuie sa existe un dar, atunci cand am ajuns cu copilul la urgenta cu febra 40 si a trebuit sa-i dau antitermice si la 2 ore ptr ca nu scadea...si supozitoare nu mai puteam sa-i dau (ptr ca de la antitermice facuse diaree-ajunsese si la 7-8 scaune lichide pe zi- si asta doar de la antitermice), trebuia sa fac ceva ptr a combate diaree si sa-i pot da si antitermice...Am incercat cu toate medicamentele posibile date de doctori, dar...nimic. As fi incercat orice, numai sa-l ajut sa-si revina! Pana la urma mi-am amintit de acel "remediu" recomandat de cineva la un moment dat, acel remediu pe care am zis ca nu o sa-l dau niciodata. Era vorba de 2 gurite (maxim 25 de ml) de ...coca cola si cateva sticksuri de ros. Nu va spun ca am ramas cu gura cascata cand...la cateva ore dupa ce i-am dat acest "remediu" baiatul meu a facut kk normal. Asa ca, desi risc sa-mi iau (si eu la randul meu) rosii in cap...prefer sa spun varianta asta...pentru ca stiu ca riscul deshidratarii e mai mare decat ceea ce ar putea sa insemne o gura de coca cola.

Sanatate multa! Sa va reveniti repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

referitor la "tratamentul" cu coca-cola,va dau si eu unul,dat de dr din Germania nepotelului meu cand avea un an jumate si dupa 5 zile de tratament nu ii trecea diareea cu nimic(cu analizele facute si iesite OK).O tableta de ciocolata amara,sau de care o fi.SOra mea a incercat,ca nu avea ce pierde,si dupa vreo 2 ore diareea s-a oprit ca si cum nu ar fi fost .

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

39sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Fetele imi pare rau sa va dezamagesc dar nu sunt general valabile remediile cu ciocolata amara si "soda" (sucuri acidulate). La noi nu au finctionat deloc ... Caci in disperarea mea de anul trecut, sa ii treaca sa poata manaca normal din nou am incercat si astea. Insa sticksurile erau intradevar bine venite.

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aneline spune:

Sorina, pai asa nici medicamentele nu merg la fel la toti copilasii, dar tot le incercam (la recomandarea dr) in speranta ca va fi bine. Noi doar am dat variante...ajutatoare. Acum...sa speram ca macar o varianta primita aici va functiona. Chiar as fi curioasa sa ne spuna si noua pana la urma cu ce a remediat ...problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meb spune:

noua pediatra ne-a zis sa nu-i dau lui bb altceva decat loperamid sirop. asa am facut si i-a trecut f repede. plus enterolactis, care e mult mai eficient decat biotics bb. multa sanatate si sa va refaceti rapid.

Mergi la inceput