gradinita si virozele,rinofaringitele, etc
Raspunsuri - Pagina 2
DanaR spune:
Si noi facem parte din clubul asta...
Dupa prima saptamana, un pic de febra, nasuc mucios... toate cele, dar ceva mai bine deocamdata decat anu' trecut. Fara febra 39-40, ci doar 38.7, si a reactionat cu succes la cate o juma' de paracetamol de trei ori pe zi. Ceai, faringosept si... mai vedem noi maine.
De mentionat ca anu' asta am fost la mare, spre fericirea tuturor. Sa speram ca trecem iarna fara probleme majore.
Va dorim sanatate si la anu' sa ne vedem la mare...Oare?
DanaR si Patric.
tora97 spune:
nici noi nu facem exceptie.. Thea are 6 ani, merge la gradi de 3 ani si degeaba.
mai rau este ca ea sufera de astm si fiecare raceala se transforma in criza..
acum incerc sa i ridic imunitatea cu oua de prepelita... dar... luni a mers la gradi si marti deja mucea...
greu de tot... si totusi nu exosta nici un remediu?
alycia spune:
Nasool rău de tot cu virozele astea! Așa mi-am dus și eu viața cu cel mare care are acum 9 ani! Tot din antibiotic în antibiotic și din pneumonie în pneumonie! I-am scos amigdalele și polipii pe la 4 ani, am fost la mare, la salină...dar degeaba până nu a crescut mai mare pe la 6 ani n-am cunoscut nimica! Acum cel mic de 5 luni mi-a răcit o dată pe la 3,5 luni și am scăpat după 2 săptămâni de antibiotice! Ce nu înțeleg eu este cum își fac copii aștia imunitate dacă i ducem la grădiniță sau creșă, răcesc și apoi i înfundăm cu antibiotice? Asta nu e imunitate de grădiniță ci distrugerea ficatului și a sistemului lor imunitar după umila mea părere! Iar dacă nu le dai antibiotice fac cine stie ce complicații!
Tora ai mare grijă cu astmul fetei tale...ai încercat bronhovaxon..sau echinaceea drajeuri?
Multă sănătate și toate cele bune.Să creșteți mari!Dacă dragoste nu e nimic nu e!
http://community.webshots.com/user/penciu
otau spune:
Salutare tuturor!
Vladut al meu are in continuare febra desi ii dau antibiotic (febra nu prea mare si o face cam la 12 ore). Dr. mi-a spus ca daca nu are alte simptome (si nu are, chiar nu-l doare nimic, nu-i curge nasul, nu tuseste, nu-l doare gatul, doar are gatul rosu si amigdalele marite, fara puroi) atunci e OK. Adevarul e ca asta mi-au spus-o mai multi medici, adica si sub antibiotic mai poate face febra 2-3 zile, dar eu .
Sanatate tuturor !
tora97 spune:
alycia, iti multumesc.. in sfirsit cineva care imi da un sfat vis a vis de astm ul teodorei. Nu, nu am incercat nici una nici alta. despre bronhovaxon doctora ei spune ca nu putem risca, deoarece exista riscul de a o "baga" rapid in criza.. cred ca asta include varianta in care ar contacta un virus in perioada iemdiat urmatoare, ea avind deja sistemul imuitar slabit... Voi incerca cu drajeurile de echinaceea... Crede ma ca pe mine ma aduce la disperare uneori tusea ei... mi se stringe stomacul ori de cite ori tuseste sau stranuta. Pur si simplu simt ca explodez, si este explicabil, atitia ani de teama, tuse, tuse si iar tuse. Reusim sa o echilibram si apoi o iau de la capat.
Cineva ma "linistea" spunindu mi ca in jurul virstelor de: 7, daca nu 14 ani ii va dispare, i am raspuns ca pina atunci voi dispare si eu
I s au tot facut investigatii si nu i se da de cap..
Daca ma mai poti ajuta cu vreun sfat sint numai ochi...
Multumesc. De fapt multumim, Mara si Thea