Mercurialis Salbe-crema pt. decalotare
Raspunsuri - Pagina 14
danielatt spune:
Mirona, buna !!!
ai PM sa discutam detaliile de transport. daca mei este valabil, binenteles.
Fetele, ce rezultate mai aveti?
Noutati ceva?
danielatt spune:
Fetele cochetele !
sunt mandra posesoare a celor doua tipuri de crema.
Am insa un dubiu referitor la cea alb/verde.
deci: incep masajul cu aceasta crema? Una dintre fete spunea ca scrie pe prospect ca nu ar trebui folosita mai mult de 3 zile.
va rog mult, mamicile care au folist deja cremele acestea, ma pot ajuta cu o parere, un raspuns..orice m-ar putea ajuta in decizia de a utiliza crema.
OanaRusu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielatt Fetele cochetele ! sunt mandra posesoare a celor doua tipuri de crema. Am insa un dubiu referitor la cea alb/verde. deci: incep masajul cu aceasta crema? Una dintre fete spunea ca scrie pe prospect ca nu ar trebui folosita mai mult de 3 zile. va rog mult, mamicile care au folist deja cremele acestea, ma pot ajuta cu o parere, un raspuns..orice m-ar putea ajuta in decizia de a utiliza crema. |
Ce mi s-a tradus mie e ca dc ai ceva de genul eczema, plaga sau asa ceva si nu se amelioreaza dupa 3 zile, sa consulti un medic.
Eu am folosit la feciorul meu mai mult de 3 zile - vreo 3 sapt.
Acum e ok - adica decalotat - si vad ca nu s-a prins nimic inapoi (cand era mai mic, sub 3 ani, avea perioade in care se dezlipea apoi se prindea inapoi, pe atunci nu stiam de crema asat).
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Viviannie spune:
Fetelor, m-ati innebunit!
Citesc, recitesc, si totusi? Care crema e cea miraculoasa?
Mercurialis Salbe de la Wala? (rosu/alb)
sau
Mercurialis Perennis de la Weleda Ag? (albastru / cu ce-o mai fi...)
Va rog, raspuns scurt si la obiect, si la sigur: k s-a decalotat complet cu crema x...
Multumesc.
aka29 spune:
Ma intereseaza si pe mine foarte mult aceasta crema dar nu stiu cum sa o comand. Am intrat pe saitul de la weleda dar nu prea stiu lb germana. Si in plus am vazut , daca am inteles bine ca se cere un numar de cont. Nu prea inteleg despre ce cont e vorba si daca si voi ati intampinat aceeasi problema.
Si inca ceva> daca este cineva care are cumva doua creme si ar putea sa-mi vanda si mie una?
Multumesc!