Face pipi la olita!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sheannamp eu cred ca nu are rost sa te strezezi in privinta faptului ca ai tai baietei fac inca un pampers...le v-a veni si lor randul cand vor simti nevoia sa renunte la pampers...ai rabdare si nu asculta ce zic unii si alti...si ca sa iti mai dau un exemplu...fetita sotului meu spre varsta de 4 ani a inceput sa renunte la pampersul de peste zi (normal ca se mai scapa pe ea... in casa, in parc... chiar si treaba mare...erau dati cand venea si ne spunea ca face pipi, kk...dar intre timp ea facuse deja), noaptea i se punea pampers la care a renuntat pe la 4 ani si ceva de ei...Acum ea nu ar fi renuntat asa usor dar il avea pe fratele ei mai mare care tot radea de ea si o sacaia ca el la varsta aia facea la wc si nu in pampers...dar asta nu e o solutie...Asa ca parerea mea e sa ai putina rabdare ca usor, usor vor invata si ai tai baietei sa faca direct la wc...poate ca vor trece de faza olitei ... Ai doi strumfi minunati, sa iti traiasca

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Si eu stiam ca e o legatura intre urcatul scarilor si controlul sfincterelor. La noi s-a cam potrivit. Dar vorbim de urcat fara ajutor (fara tinut de mana sau de balustrada) si alternand picioarele (un picior pe treapta).
Picky_toto la noi nu a mers sa o iau cu mine la WC. Eu am stat singura cu ea de cand s-a nascut asa ca a mers cu mine la baie de cand era nou nascut si de pe la 9 luni i-am tot explicat ce si cum. Nici acum nu vrea la WC. Face la olita ei pe care a ales sa o puna in dormitor.

Eu as avea o intrebare pentru mamicile care au scapat definitiv de pampers. Fetita mea face ziua doar la olita. In timpul somnului de pranz nu face pe ea, dar pampersul de noapte il gasesc plin. Face pishu la olita inainte de culcare si dimineata cand se trezeste. Cum renuntam si la pampersul de noapte? Sa astept pana gasesc pampersul uscat? Sa nu i-l mai pun de acum? Cum ati procedat?

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Si eu stiam ca e o legatura intre urcatul scarilor si controlul sfincterelor. La noi s-a cam potrivit. Dar vorbim de urcat fara ajutor (fara tinut de mana sau de balustrada) si alternand picioarele (un picior pe treapta).

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 12+

am inteles acum...ea urca singura, fara ajutor , fara balustrada, acum ramane sa astept sa urce cu cate un picior pe fiecare treapta si gata...aruncam pampersii si trecem la chilotei de domnisoara!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_vlad spune:

Fetele am reusit de 2 zile vladutu cere la olita... mai cu amenintari mai cu laude mai cu recompense pana la urma am reusit... dar greu greu fetele
Mai ramane pampersul de noapte sa vedem cum facem

Mergi la inceput