Fete din Austria gasim pe aici?
Raspunsuri - Pagina 22
amelia spune:
Deci suntem pe ultima suta de metri si se striga prezenta!
Atunci sa va spun ca vin si eu cu fata , dar fara sotulet . Prietena mea inca nu mi-a dat un raspuns, daca vine sau nu, pentru ca nu stie deocamdata daca va lucra sambata. A ramas deci stabilit la ora 15 in fata la Schonbrunn, la intrarea principala, da?
Adriana, foarte frumos si clar ai explicat metoda citita in cartea aceea. Eu iti multumesc si sper sa am inima sa aplic cat mai curand. Deocamdata merge metoda cu adormitul puiului in pat cu noi (si recunosc ca ne place si noua ...), decat ca dureaza prea mult si cred ca e timpul sa invete sa se culce singura.
Vad ca vorbiti de "Bachelor". Uitati ce-am citit azi in TV Media: ca tipul nu e cu adevarat milionar! E doar un individ care castiga binisor, adica 7500 pe luna, brut, si care sta intr-un apartament de 70mp! Nu tu vila pe Coasta de Azur sau alte chestii... Deci teapa! Ma intreb daca show-ul asta, acum cand e dat la TV, e deja terminat si ei doar il programeaza saptamanal sau daca e inca in curs de desfasurare, ca atunci le-am vedea pe alea cum isi iau talpasita, una cate una. Oricum, mie nu imi place emisiunea, mi se pare degradanta. Dar ca ea mai sunt si alte emisiuni, pe care insa am vazut ca nu le critica nimeni.
Despre mine, ce sa va mai zic ca am facut... mda, am facut foamea. Ca stau sa-mi numar caloriile, ca sa mananc sub 600 pe zi, ca observat ca daca depasesc, nu slabesc a doua zi. Cu greu am reusit sa ajung din nou la greutatea de acum o saptamana, 58 adica, iar sambata sper sa va intampin numai cu 57 de kg! Dar vai de burticutza mea ce mai canta de foame...
Babee, sorry ca ti-am facut pofta cu mancarurile, ca tu esti ! Iti dai seama ce pofta am si eu acum, cand ma gandesc la diverse chestii, dar pe care nu pot sa le mananc...
Azi am iesit un pic si pe-afara, dar numai de nevoie, ca altfel as fi stat numai in casa la caldurica, cu puicuta mea. Care mai nou s-a facut tare hoata, imi repeta in continuu "mama", "mama" pe un ton atat de dragastos, ca ii cad imediat la picioare!
Nu stiu daca mai ajung si maine seara pe la net sa va mai scriu, asa ca va spun de acum "Bis Samstag!" si sper sa ne vedem sanatoase, sa ne cunoastem si sa ne placem !
Pupicei de la noi!
Amelia si Ana Maria - 1 an si 2 luni.
www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria
Dincolo de nori este intotdeauna soare!
anto spune:
Amelia ai grija cu dieta care o ti sub 600 e putin ,si dupa cum bine stii corpul se obisnuieste repede cu orice si slabesti ce slabesti si pe urma stagnezi si tot trebuie sa reduci din calorii sa mai slabeszi ,fa ceva miscare ,o sa te ajute f. mult ,mersul pe jos de ex.,daca nu poti de fetita fa in casa niste exercitii care sa-ti mai arda din calorii ,am inteles ca ai 57-58kg,asta e mult? Mie de ex.cand sunt inainte de ciclu i-mi arata cantaru de multe ori si cu 3 kg.in plus ,probabil in perioada aia retin apa(dar si mananc mai mult)
Gabi i-mi pare rau ca iar ti-a fost rau ,in ultimele luni e cam nasol, nici eu nu aveau somn,e rau ca te doare stomacu.
Va las fetelor ca trebuie sa duc fata la scoala ,va pup si abia astept sa ne vedem .
alexa22gandi81 spune:
ultima suta de metri.abia astpt pana maine si sper sa nu am surpriza sa ma trezesc singura.sunt singura care vine cu sotul?ne intalnim la ora 14 sau sa schimbat ceva?ce aveti in program:unde mergem,ati organizat ceva.o Doamne,cred ca sunt nebuna,atat de multe inrebari.acum e mai bine sa ma imbrac si sa ma duc la munca,astazi sunt de servici la firma sotului.va pup dulce,dulce pe toate si abia astept sa vina ziua de maine.
gandler
Nelke spune:
Da Alexa, ora 14 in fata Domului (Catedrala)din Salzburg.
Vezi ca ti-am trimis mesaj privat cu nr. meu de Handy si al Toriei (care sper ca n-are nimic impotriva), tinem legatura, pe miine.
VIENA, succes miine !!! Poate ne auzim pe Handy´s.
Nelke
(un prieten în plus nu strica niciodata...)
alinah spune:
Doamne, ce s-a incins firul pe topicul asta! Mi-ati de lucru, am fost plecata nitelus si cand ma intorc mi-a mai trebuit o zi sa citesc noutatile.
Numai eu nu urmaresc The Bachelor? Pe ce post e? E austriac tipul?
Eu am inceput sa am simpatii si antipatii la Starmania cu toate ca am vazut doar editia de azi si un pic din cea de saptamana trecuta. Nu-mi place Daniel deloc! ...asa imi place de Jasmin.
Va multumesc fetelor de incurajari cu masinutza ...e bine ca nu s-a intamplat mai rau...dar mi-a fost o ciuuuuuudaaaa . Am platit pana la urma 1400€...si din nou imi vine sa
Maine e ziua cea mare! Abia astept sa ne vedem...o parte din fete si cand vine vremea frumoasa o punem de un picknick toata trupa
Vin cu treeeenu'...cum s-au cam tinut accidentele lant de noi in utimele 2 saptamani sper ca acum sa fiu cat de cat in siguranta
Salzburgul, va asteptam cu !
Numai bine si intalnire placuta maine.
klavier spune:
si eu sunt prezenta: in fata la Schönbrunn, azi, la ora 15. am o haina lunga crem si o burta mare-mare si nr. de telefon: 0699/110 30 700.
cu drag,
Adriana (Paler - Nicolescu)
alinah spune:
Ne-am intalnit ...a fost super frumos , doar frigul ne-a deranjat nitel. Ma, dar un friiiiiig
Merg acum la culcare, dar n-am rezistat sa nu pun pozele!
Aici le puteti vedea, 4 la numar:
http://community.webshots.com/album/103531503uhHnbB
Alina
TORIA spune:
Mai ce harnicute ati fost ati reusit sa puneti si poze la noi o sa mai dureze pana reusim sa le terminam,si la Salzburg a fost o ploaie rece si cam frig spre seara darrrrrrrr a fost frumos si ne-am simtit tare bine cel putin eu,la primavara cand infloresc magnolile mai tragem o intilneala pe afara,am fost si prin Weihnachtsmarkt am baut un vin fiert si am mancat vreo 2 langosi cu varza eu,ceilalti au mancat si cartofi coptii cu tot felul de umplaturi,intrun cuvint a fost frumos pacat ca ploaia ne-a cam dat peste cap cu plimbatul dar noroc ca am gasit un bar cu un colt de jucat pentru Jan si Daria si Alice printre ei si am putut sa stam acolo.La noi a inceput un pic sa fulguie acum dar sa oprit dar pana maine poate avem zapada.Eu va doresc la toate o duminica placuta si un de la noi.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
amelia spune:
NE-AM INTALNIT !!!
A fost SUPER !!! Ne-am distrat de minune, mai ales seara la restaurant la Centimeter. Nu m-am mai distrat asa de bine din vremurile studentiei. A meritat sa inghet de frig la Schonbrunn, pentru ca am cunoscut cu aceasta ocazie niste fete absolut minunate si ma bucur foarte mult!
Imi pare rau, Adriana, ca nu ai putut sa vii si tu la Centimeter, dar sper sa ne revedem cat de curand!
Pentru prima data, dupa mult timp, am adormit din nou cu zambetul pe buze...
Cu mult, mult drag,
a voastra Amelia.
www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria
Dincolo de nori este intotdeauna soare!
klavier spune:
lasa, Amelia, ca atunci cand o sa imi mut burta in carucior o sa ma pot misca mai usor (sper?!) decat acum si ne mai intalnim o data la Centimeter.
ma bucur ca v-am vazut in carne si oase pe toate si sper sa tinem legatura!
acum ma duc sa apas pe linkul cu poze, ca sunt tare curioasa.
Adriana