Fete din Austria gasim pe aici?

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Linķste...........liniste...mai ce ocupate sunteti..
Alo...Salzburgul...ce se-aude la voi cu intalnirea aia???
Cam liniste pe-aici...sa fie oare linistea de dinaintea furtunii???
Deci, Anto vine cu buburuza cu trenul, fetele din Viena cu ce pot..Alina cu ce vine si cand???Haideti fetele, ca mai sunt 2 zile, ce e greu asa..doar nu lasam pana in ultimul moment treaba nelamurita...(sac, poate va trag teapa si nu vin).

Brrrrr, ce frig e afara nu-mi vine sa scot nasul...macar de-ar veni ninsoarea promisa, ca sa dea bine in poze, sa nu fie asa cenusiu si trist..
AM impresia ca tin monolog...sau poate suntem ..bebe ne-a bubuit azi doamne..cred ca profita pe ultima suta de metri de loc, ca deja creste creste grasanu
Somnic lin sau seara faina, cum vreti si sa gasesc maine detaliile toate..da??

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Aici Salzburg, se-aude de bine cu intilnirea, sint pe telefon direct cu draga de Toria. Salut lumea noua, pe Klavier si pe Alexa - pe care sper s-o si cunoastem curind.
La mine e de munca in veselie in decembrie, cind aproape ca inebunesc toti, cel putin cei care se ocupa de transporturi internationale...uuuh !
Babe, eu am vazut doar prima parte din Bachelor, o timpenie si mai mare decit celelalte de genul asta: Fleischbeschau, expozitie de...carne vie (remarca unei prietene), absolut degradant pentru fraierele de candidate... cistiga maxim una iar celelalte 24...? Cum poti sa te cobori atita ? Lumea e asa naiva, se lasa asa de usor manipulata, nici nu merita sa te uiti la asa ceva.
Alina, nu te enerva cu masina... ia lucrurile cum sint si incearca sa faci ce e mai bine in aceasta situatie. La modul general va pot spone ca e foarte bine sa ai Rechtschutz, cind se complica lucrurile le rezolva avocatul pt.tine si nu platesti pt.asta.
Anto, ramii in forma cu alergatul, ca nu se stie cind ridic manusa... Am vrut sa ma inscriu la un Fitness-Center dar nu cred ca se merita, m-as duce cel mult de 2 ori pe saptamina, asa ca prefer deocamdata alergatul in aer liber unde nu ma obliga nimeni la un contract pe 7 luni si alte nazdravanii. Iar primavara... bicicleta si natura !

Ramineti fit si nu uitati ca simbata punem 2 pietre (Viena si Salzburg) la temelia prieteniei noastre, care sper sa cresca si sa se tot dezvolte !

Aaaa... inca ceva: vedeti ca am scris la Clubul Japonez(i)elor o reteta pe cinste, `saramura de pui ca la bunica`, inspirati-va si voi si cred ca nu veti regreta.

Nelke
(un prieten īn plus nu strica niciodata...)

Mergi la inceput

Nelke, deci nu sunt eu batuta in cap, chiar asa este.De plictiseala am dat drumul la tv azi pe la 6 si pe Orf2 era o emisiune cu invitate 3 dintre cele 4 fete ce au fost eliminate aseara.Pacat de una, stewardesa, ca are asa cap si asa frumos a vorbit, si ii parea si ei ca s-a bagat in jocul asta.Deh..minte ii mai trebuie omului cand trebuie.Au vorbit frumos de el, e un dragut intr-adevar, dar situatia in sine e jalnica.Eu am apucat sa ma uit de prima data si ma tot uit, deh...Si pana la urma ma intreb pentru ce??Hai sa zicem castiga una(ca musai trebuie sa fie una castigatoare), si daca descopera ca printul din saptamanile acestea nu este tot timpul, si nu raman impreuna(pe viata cum vor ele), ce fac?Si publicitatea-i mare, stiti cum is astea:am aparut la Tv, ce buna sunt..
Of of of....asta e.
Pupicei

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Mai fetele dar voi scrieti intr-o veselie pe aici numai peripetii ati avut,eu tot cu munca ma omor mai 2 saptamini si ADIOS,asa cum va scris Nelke la noi ramane tot pe sambata la ora 14 voi la ce ora in Wiena?Anto sper sa nu uiti telefonul acasa sa va pot suna si pozeeeeeeeeee cat mai multe pe le puneti in fata sa se vada.Abia astept intilneala si cred ca am si liber sambata si luni la fel.la toate si o sa ne auzim SAMBATA.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Toria, la noi a ramas pe sambata la 15..deci o ora mai tarziu..dar sper sa semneze fetele condica..ca pana acum e cam ambigua situatia..eu chiar de stau 5 minute, dar tot vin.Auzi..si de ce ma rog sa ne bage pe noi astea la inaintare, ce, la spate nu incapem la poze??Pe noi macar ne veti recunoaste din prima, na..
A nins la voi?Ca vedeam azi ceva de pe partiile de pe langa Salzburg, era ceva, da nu multa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Esti tare figura,nu la noi nu a nins dar sambata pe duminica sa anuntat zapada,pai daca nu vreti in fata treceti in spate dar trebuie sa fiti mandre de burtica voastra,lasa ca o sa vina ele la intilneala daca sau anuntat,ceau si numai bine.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Buna fetele ! Se pare ca a inceput numaratoarea inversa ,ce pacat ca nu ne putem intalni toate...
Alina vine si ea ,a zis ca pe la 3 precis e acolo,am vorbit eu cu ea ieri la telefon ,probabil azi e foarte ocupata ca-i pleaca sefu ,a avut saraca multe pe cap in ultimul timp .
Tori am telefonul lui Deni la mine ,o sa te sun si eu .
Nelke sa sti ca saptamana asta am fost putoare nu am fost sa fug si de ja a venit frigu , e destul de nasol acum la lac ,dar stai linistita ca fac acasa bicicleta ,pacat ca stai asa departe ...nu am eu norocul sa dau peste una care-i place sportu pe langa mine .
Va pup si ne mai auzim maine ca mai am ceva de facut acum !

Mergi la inceput

Merci de noutati, Babee, nu stiam ca s-a trecut la subīnchirieri de Bachelor... credeam ca ORF2 are mai mult discernamīnt decīt RTL, de exemplu. Pun pariu pe cinsprezece maturi (de-alea de maturat, ca eu numai pe de-astea pariez) c-or sa mai ciuguleasca o gramada de reviste din subiectul asta. Cel mai distrativ ar fi daca acest fante n-ar fi deloc bogat (ca de-aia se repezisera fetele) si ar fi doar un actor angajat de RTL, iar scena (vila din Franta) tot īnchiriata de RTL - - ei, ce zici ?
Intr-adevar, cīnd īncepi sa te uiti te tot uiti, desi ai convingerea ca-i o tīmpenie... stii de ce ? lumea e curioasa si īntrucīt nu prea mai poate sti ce face vecinul, vecina, se inventeaza chestiile gen “big brother“. Gīndeste-te numai la amarītul ala de Zladko, cica ajunge peste noapte “star“- pe ce chestie, pe ce merit ? Decadent, gol, gaunos, fara substanta, spalare de creier. Iar lumea īnghite gogosi din astea īn loc sa-si exerseze bunatate de minte.
Hai sa ne īntoarcem la īntīlnirile noastre, ca subiectele de mai sus nu cred c-or sa se termine sau sa ne scape. Deci:

Daca vreau imi pun si-o palarie smechera cind merg la intilnire si mi-o si trag pe-o parte si pe-un ochi daca vreau. Ca daca voi (mamicile) va tot dati in spate cind faceti poze (aveti grija sa n-ajungeti in Ungaria tot mutīndu-va īn spate), fac si eu vreo ceva...

Anto, bine ca mi-ai adus aminte ca e frig, īnca nu-mi gasisem nici o scuza pentru lipsa de chef si activitate din seara asta. Asa este, ai dreptate, n-are nici un rost sa racim ca-i deprimant si plictisitor sa fii racit.Da, pacat ca nu esti mai aproape.

O sa va relatam (Toria si cu mine) despre desfasurarea Marelui Eveniment de aici. Fiti pe pozitie si sa n-aud cumva ca prezenta a fost mai slaba decīt īn provincie, de la Capitale se asteapta īntotdeauna mai mult ! Also, Kopf hoch und Viel Spaß !

Nelke

Mergi la inceput

Nelke draga, ei asa au spus, ca e avut, ca altfel nu cred ca se repezeau alea ca ulii...Si acuma sincer, tu chiar nu esti in stare sa gasesti singur o femeie care sa-ti fie alaturi asa cum doresti??Chiar au disparut fetele pe lumea asta?Eu una as fi suspicioasa, sa stiu ca ma vor pt bani, faima, si altele.Sunt multe semne de intrebare la mijloc, nu?
Nu ne retragem catre Ungaria...ca in afara de papa nu-mi place acolo da ziceam asa, sa nu le luam fata celorlalte la , de mari ce suntem..Si nu-ti pune palarie,pune o masca ca la carnaval ca-i mai sic glumesc, na....
Sper sa ne adunam cateva, sa fie ceva activitate macar, nu planuim asta de-o luna si ne trezim singure(eu si Anto) ca ne facem poze una la alta...
Am chef de zapada..dar ..sa nu fie rau...ca nu vreau...Maine am activitate intensa..mi-a facut sotul program, si ne zbenguim pe-afara cu masinuca, sa nu ma obosesc tare.
MAi vorbim maine, somn lin ...

Mergi la inceput

Ca bine zici Babee, uitasem de Burlacul Perfect: bogat, inteligent, manierat, fermecator si necasatorit (n-am uitat nimic din prezentare, sper). De n-a fost īn stare sa-si gaseasca singur pe cineva pīna la frumoasa vīrsta de 30 de ani tre“sa fie ceva putred īn Danemarca... Nu asa se cauta dragostea, de fapt dragostea nu se cauta cu lumīnarea, ci cu inima, iar daca inima e pregatita o gaseste. Asta e prostituare publica, ce fac ei, iar actorii-sarmane victime. Hai sa zicem ca ramīne cu una īn final: eu nu le dau mari sanse de durata. Inchipuie-ti cum ar raspunde la faimoasa, nelipsita īntrebare cīnd vezi o pereche fericita: `voi cum v-ati cunoscut ?“ Cīnd o chestie catre ar trebui sa fie intima devine publica nu mai are nici o valoare. Pe deasupra mai este si motivatia financiara - - ce mai, stimati cetateni, vīnatoare īn toata regula !
Aaa... si RTL vīneaza si anume spectatori. Asadar atentie la īncercarile (frecvente) de manipulare.
Pa, pa si noapte buna, pupici.

(aia cu coada pina in Ungaria- va zic data viitoare o gluma)

Nelke

Mergi la inceput