Fete din Austria gasim pe aici?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Anto, i-am spus si lui Vio, da intai am precizat:sa nu ma certi..
Bine ca nu s-a intamplat nimic, dar am avut ceva grija..deh..(asta uitasem sa-ti spun azi..da cred ca ma certai mai rau).Plictiseala sau hormonii,sau mai bine zis zapaceala ca deh..da stai linistita, ca nu m-apuc si de kick-boxing
noi ne-am hihilit, ne-am facut poze in seara asta la un automat si nu va zic ce-a iesit..da am vrut sa ne distram..., si am iesit socati, ca nu ne-asteptam sa iasa blitul si sa ne faca poza.
Hai ca is bine dispusa, mai tragem o burta de ras si ne punem la nani nani.
Somnic usor fetele..

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Gabi ,fiica-mea e ca tine adica nu pot sa trec cu ea pe langa un automat de facut poze sa nu-si faca ,ii place ca o prinde-n cand nu se asteapta o amuza f. mult pozele astea .
Mai fetelor deja mi-am facut obisnuinta ,cum vin de la lucru primul lucru ma duc la computer sa vad ce mai ziceti si asta in fiecare zi,e normal sau...?
Azi am avut mult de lucru si nu am avut nici un chef ,mi-a fost tot timpul somn ca nu am dormit bine azi-noapte , ori timpul e de vina?!
Acum ma duc cu fiica-mea sa-i cumpar o pereche de pantaloni(ca nu are saraca cu ce sa se imbrace),are o gramada de pantaloni dar poarta doar doua perechi si azi-dimineata cand am vazut ca tot pe aia vrea sa-i ia am facut ca trenu......

Mergi la inceput

Gruseeeeeeeeeeeeee

Astazi suntem cu burtica plina de mancarica..Am facut azi rata cu varza la cuptor, spre surprinderea sotului meu pe care-l amenintasem cu 'rabdari prajite', am papat si un borcan de ardei iuti(miam miam ce bine merg cu varzuca...), iar seara scumpul de Vio ne- a facut clatite...Manca-l-ar mama pe el de priceput, sa-l fi vazut cum invartea clatitele alea in aer..de ma minunam si eu..A facut 14 clatite si am papat noi 10, el 4..deh, noi suntem doi, si pofta era mare..

Deci suntem si mai burtosi de la mancare, si bucurosi ca i-am gasit mobila lui bebe, sambata viitoare o luam, azi am vazut-o, am platit-o si o luam sambata..deja sar in sus de bucurie, si ma pregatesc pentru restul, sa ii fac si lui coltisor in camera noastra, ca deh-..numai 2 camere sunt...Si ne-am plimbat, si am facut planuri(stiti voi bine fetele cum e cu bebe, si cat de mult visezi cu ochii deschisi), si m-am bucurat de fiecare lucru marunt .Ma uit la hainutele pe care deja i le-am luat(mai am de luat niste prosopele si asa, niste hainute-cu toate ca are destule pana acum, dar nu ma pot abtine), si ma minunez de cat de mici sunt.Stiu ca bebe va fi dolofanel, si ma intreb:or sa-i vina hainutele..sau nu???
M-am dus si eu.. sa caut niste blugi, o salopeta, ceva...si ce crezi?Blugii sub buric, ce n-am suportat in viata mea(si cica haine pt burtuloase ...), salopetele nu veneau rau, dar mi-atarnau sub burta-facea Vio misto ca sa mai bag umplutura pana la genunchi...si uite-asa nu mi-am gasit nimic..si vreau si eu ceva mai sport..ca m-am saturat de pantalon negru si hainuta eleganta, vreau si eu geaca si gheteeee..offfff
Sambata viitoare iar dam fuga dupa haine, poate gasim in alta parte ceva mai de doamne ajuta...Asta apropo Anto, ca nu numai lui Deni ii trebuiesc pantaloni
Si cam asa, maine is singurica, pufulosu lucreaza, si duminica la plimbarica pe dealuri si vai....deci mai povestim pe duminica.
Pupici si week-end frumos la voi

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Mergi la inceput

Citesc mesajul tau Gabi si vad ca l-ai scris ieri 22.11 la 7 si ceva dimineata,ma ...,sa nu spui ca deja ai mancat si rata pe varza si clatite[...la cat te-ai trezit sa le faci?!
Mie mi-au placut salopetele cand am fost graviduta ,i-mi si statea bine cu ele si eram f.comoda ,eu zic sa-ti iei o salopeta .Pai Gabi acum e moda si la gravide cu buricu gol sa se vada juma`de burtica de ce nu -ti place?
Daca cumperi hainute ia si mai mari ,eu am avut cateva care au fost mici ca si fiica-mea a fost mare la nastere .Doamne ce a mai trecut timpul de multe ori ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ,deja e cat mine de inalta.Cand vreau sa-mi cumpar cate ceva o iau cu mine sa-si de-a si ea cu parerea ca de multe ori zice :-Mami , asta e de babe... si imediat o pun jos ,nu vreau sa fiu baba

Si eu ma cam plictisesc,Radu e la Graz la meci ,Deni e la o prietena si eu am venit la voi da`nu prea sunteti pe-aici.

Mergi la inceput

Gabi cum ai facut rata cu varza ?Nu am mancat niciodata,ma tot gandeam sa cumpar dar nu stiu cum s-o gatesc.Eu am vazut doar congelate,sunt bune ?

Mergi la inceput

salut...iaca am tras o tura pe la Schönbrunn, si ne-am ingrouit niteld e preturi..ANul trecut erau mai 'cumsecade', anul asta au sarit nesimtit de mult.de ex:anul trecut un punci era 2, 20 si garantia la cana 2 euro, punch pt copii 1, 5o.Anul acesta punch-ul incepe cu 3 euro si pana la 4, 80(deh, sortimente diferite), cel de copii 2 euro si 2 euro garantia la cana...Deci, ai chef de-un punch, dai bani, mai papi si altceva..iarasi nu stiu cat..pai mai fetle..de banii astia merg la un restaurant si ma betivesc bine..(acuma nu ma credeti, ca oricum nu ma incurc..)Frumos, tare frumos, multe lucruri frumaose, de ornat, de Craciun, si tot ce intra la Weichtnachtsmarkt..dar sa nu par eu prea ....ciudata..dar mai scumpe, si nu stiu daca-si justifica pretul..Un glob de sticla de la 12 la 50 euro???mda..asta e..de clatit ochii e gratis, da cand bagi mana in buzunar dai ceva...asta e.Am stat si la un concert, chiar daca ne era cam frigulet, si geaca nu se mai inchide, ne-a placut, ne-am aerisit creierii(prea frig pt munti si vai..din pacate)...si uite c-am venit acasa:
Anto draga, mesajul l-am postat seara, nici vorba dimineata, atunci erau clatitele deja digerate..sa nu mai zic de varzuca
Si cam asa cu zilele astea..ieri am sforait pana la 2..si lenevit pana la 7..si-apoi stat de vorba cu Vio, si-atat..si cu burtica si sutulete si impingerile de rigoare
Si mai scrieti si voi..ca nu pica rau...
Seara faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Mai ia te uita la ele ce harnicute scrieti de zor pe aici dar unde sint restul de fete,eu am lucrat si azi ca de obicei toti sau trezit acum ca vreau calendare,in rest totul ok la noi,Babee draga si eu mancam ardei iute de se speriau ai mei dar aveam pofta si acru mult am mancat nu mi-a fost rau de la nimic,dar am si fost cat un elefant,la control mi-a spus doctorul ca e foarte mare bebe peste 4kg iti da-i seama ce speriata am fost dar la nastere a avut numai 3.790 si 52cm,deci sa nu te speri ca chiar asa exact nu pot nici ei sa zica,Anto draga ai dreptate sint in stres dar nu mai e mult pana la craciun si vine concediul,Alinah draga pe unde esti nu mai scri nimic si Nelke va-ti luat concediu sau faceti kekse deja.Salutari la toate va doresc si de la noi.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

deci..dintre fetele din Viena, care mai intra pe net si mai citesc acest subiect:veniti la intalnire pe 6 Decembrie, la Schönbrunn???
Sa ridice mana si sa subscrie cine vine(cu exceptia mea si a Bettinei).
Acesta este ultimul apel, sa nu spuneti ca n-ati stiut si aceasta sa fie cauza neprezentei voastre.
Multumim de atentie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Eu nu prea am mai raspuns, dar am trecut prin vizita...
N-am raspuns de 2 zile, caci ati tot vorbit de mancaruri, incercari culinare, iar eu sunt pe dinafara cu asa ceva...si plus de asta am fost la tot feluri de baute , vineri si astazi. Multe aniversari in luna noiembrie la sufletelul meu in familie...normal, daca sunt asa de muuuulti!!! Eu, sarmana, singurica cuc si ei...
Babee, ziceam vineri ca vin pe la 1 (noaptea) acasa??? Ei bine am ajuns la 3!! Eu am fost soferita ...si era o ceata...
Ieri am avut Ruhetag si m-am distrat aici pe forum cu bancuri ...sufletel bea si eu ma-mbat!

Toria, scriu, scriu, doar am somat si eu nitel...motive obiective , dupa cum vezi . Plus ca am avut si discutii particulare , sa ne punem de acord cu intalnirea de la Viena.

Referitor la ultima strigare...Babee, dupa cum stii, eu vin 95% la Viena, la Schönbrunn, la marea intalnire, la bauta si nu in ultimul rand la barfa!

De curiozitate, cand e cealalta intalnire la Salzburg?

Fetelor, am luat decizia pentru casa, adica in sfarsit ne-am oprit la un plan, respectiv firma!! Dupa ce am cantarit si dicutat cu sufltel pana la 4 dimineata, am luat decizia cea mare. Am semnat contractul! Sper ne ajute Dumnezeu sa fii facut alegerea buna si s-o ducem cu bine la capat...sa ne asezam la casuta noastra.

Numai bine!

Mergi la inceput

Alina, eu faceam strigarea pentru Viena, ca vad ca nu se mai agita nimeni.Stii vorba..la placinte inainte...la razboi....
Daca facem intalnirea o facem din placere, si nu ca am urmari cine stie ce..deci fiecare face ce vrea.dar ajung sa cred ca de unii oameni numai gura e....punct
Alina, am sunat pe la hoteluri, si am gasit ceva aproape :ceva cu 38,50 pe noapte(pat dulbu) dar nu stiu cat de bine arata sic eva cu 70 pe noapte pat dublu, este tare curat si frumos.Oricum, cand veniti, va decideti unde vreti sa stati, casuta ce-o vazusesi tu la hat, departe vor rezervare cu 2-3 saptamani inainte..si m-am gandit ca e destul de departe..plus combustibil, plus timp, plus tot.Sa nu uit:primul hotel(38, 5) e fara mic dejun, celalalt dejun bufet(mie mi se pare cel mai bine asa).
Is somnorici acum, mai stau nitel si ma bag iar la caldurica..
Zi frumoasa

Mergi la inceput