Fete din Austria gasim pe aici?
Raspunsuri - Pagina 14
Babee spune:
Neata Austria....
Anto, speram ca ti-am facut si noi cat de cat o surpriza si ca ai avut o zi aniversara frumoasa.
Eu am avut o noapte...am racit rau si temperatura, frisoane, dureri de burta groaznice...ca tare m-am speriat.Am dormit pe reprize si am baut ceai de sa-mi ajunga o viata.Nu pot lua medicamente, si o iau babeste..deh...Azi merg sa mai iau o cutie de servetele, ca azi noapte am golit una..si am un nasoi de la atata suflat...Sper sa treaca repede, ca l-am agitat si pe bebe(saracul, ce-o fi crezand el??)
Alina, nu te ingrijora cu sarcina.Si noi ne-am dat de ceasul mortii un an jumatate(am tot incercat), si cred ca mai aveam putin si intram in depresie, ca de ce eu nu raman insarcinata...Si mii si spe teste, sa vad:pot sau nu?Si s-a intamplat nu cand am vrut noi, ci cand a trebuit, eu una asa consider.Nu ne-am mai stresat, nu ne-am mai gandit, si ..voila..Acum nu cred ca suntem la fel, dar cred ca depinde de organism.Si inca ceva:medicul ginecolog mereu ma intreba-sunteti obositi, stresati?Sa nu va intre in cap ca trebuie musai...o sa fie..
Si culmea, aseara am dat peste testele de sarcina negative(le-am pastrat pe toate , cate am facut), si la timpul respectiv imi spuneam ca si cel pozitiv va fi tot intre ele.Ei, n-am mai avut test pozitiv, am avut direct poza.Dar eu pastrez testele, au si data pe ele.
Astazi stau in casa, la caldurica, sa treaca raceala..cu toate c-as avea ceva chef de plimbarica, dar mi-e tare frica de mai rau..asa ca stau cuminte la filme.
V-ati hotarat cu venitul ce si cum, pana la urma?Eu insist aici, sa vedem ce facem.Sunt multe fete in Viena, dar vad ca niciuna dornica pana acum.Poate poate facem si noi ceva..ca tare mult mi-ar placea...
Pupicei de la noi
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
alinah spune:
Babee, inca nu sunt disperata de BB! :) Inca am idei contradictorii, vreau si nu vreau, dar nu mai scap de fugaritul sotului! Ma intreaba din ora in ora, eeee nici chiar asa, cand e perioada ... sa accelereze eforturile...de ...
Doar ca ma enerveaza privirile insinuante ale soacra-mi, mai ales ca imi si programeaza BB-ul..."la anul e randul tau"...imi tot zice de vreun an. Anul asta am fentat-o . Eu numai cand aud ca imi prgrameaza cineva ce sa fac, iau pozitia Gica contra, chiar daca aveam aceeasi intentie!! Dar pur si simplu, ma zgarie pe nervi. Ea e de buna credinta...a fost crescuta asa, doar a crescut 5 copii, ai ei, plus alti nepoti, de pe la surorile ei si menirea femeii este sa fie MAMA!
. Maica-mea, pe de alta parte, sa nu fac copii, sa nu risc, eu avand ceva probleme...Oricum, eu ascult de mine :)
Eu dau aproape ca sigur venirea mea la Viena. Anto, da, e mai bine si pentru mine sa venim in Viena de sambata, eu agreez ideea! Abia astept sa ne cunoastem, cu burtici, fara burtici :) Veniti cu sotii? Caci al meu vrea sa vina si el...iar daca mai vin barbati...macar sa poata vorbi de-ale lor...fotbal, politica..
Numai bine si tie Babee, in particular, insanatosire grabnica, nu-l mai stresa pe ala micu'
Alina
Nelke spune:
Buna seara, boieri dumneavoastra ! Adica boieroaicelor ! (& Co.)
Draga Anto, am pierdut ocazia asta sa-ti urez `La multi ani !`, ce fac, data viitoare poate ? Mai ia totusi īnca o floare de la mine, peste buchetul ala !
Eu tin īntr-o mīna steagul rosu-alb-rosu (Austria) iar īn cealalta steagul rosu-alb (Land Salzburg): pe-asta de-al doilea chiar o sa-l ridic īn decembrie mai sus, sa vaza si sa stie suflarea mai apropiata (fizic) ca-i vorba de o īntīlnire serioasa, care chiar ca va avea loc. TORIA, a voastra mi-s ! Mai promit sa am si grja sa nu cumva sa pierdem bunatate de copii (cu care veniti) prin multime. Dar e foarte simpatic, n-o sa va para rau. Cum ajungeti la Salzburg, pe unde o luati sau unde parcati etc.- - eu o sa va ghidez, OK ? Nimic si nimeni n-o sa se piarda, sper ca aveti si telefoane mobile, adica Handy, cum se zice pe meleagurile astea.
Alinah, si tu poti sa vii, vezi ce avion nimeresti.
Mai am un steag rosu-galben-albastru īn inima (ca mīinile mi-s deocamdata ocupate) si-o sa vedeti voi, celelalte, ca dupa ce da iar coltul ierbii ne vin idei marete si... miscatoare...! (la propriu si la figurat).
Sigur ca va arat la toate (& Co.) care vreti si puteti Salzburg-ul, e un oras foarte frumos si voi avea grija sa nu regretati osteneala (īnca nimeni n-a regretat, din toti musafirii pe care i-am avut pīna acum)- Ai grija sa nu uiti sa vii, Babee - - ca de copilasi avem noi toti grija.
Voi scrieti asa frumos, cu tot felul de giumbuslucuri... nu c-as fi sobra (ca o cobra), dar n-am avut īnca rabdare sa caut figurile astea simpatice care se lipesc si sclipocesc. Vai de mine, acum ca se apropie īntīlnirea trebuie sa mai las misterul deoparte: va spune ceva prefixul 5 ? Na, ca v-ati speriat ! A se respira adīnc si a se...merge mai departe. Cine voteaza mai departe cu Bulibasa gastii ? Aud ? (Cui chiar i s-a facut frica īi trimit o poza de-a mea, OK ? Si sper sa-i treaca...)
cu drag de voi, Nelke
(un prieten īn plus nu strica niciodata...)
Babee spune:
gata...ne intalnim.... hi hi ce bine-mi pare...
Sotul meu va afla de-abia joia urmatoare ce program are pentru 6-7 decembrie(sper din tot sufletul sa fie liber...), dar eu si burtosu suntem pe baricade.Alina, presupun ca vii cu trenul, nu?ßImi spui si vin eu cu pita si sarea(simbolic, normal) la gara
Sa vorbesc si cu restul lumii, sa ne-adunam cumva, pe 6 am o Nico, cred ca va fi de acord sa iesim undeva, sa nu se mai streseze cu facutul ceva pe-acasa.Asa, sincer, asa bine-mi pare..de nu mai pot....
Si cu facutul copiilor lasa draga, sanatosi sa fiti si sa va iubiti, si stii vorba zi ca altul fa ca tine.Ca viata si viitorul tau sunt in joc, tu stii cel mai bine ce e bun si ce e rau pentru voi.
Nelke, ce era cu prefixul ala cu 5???Si daca e, si ce?Tot bulibasa ramai ..asa ca ...tot ne trebuia conducator sef, ca se poarta..deh..
Hai pupici, fug ca ...si sa scoatem rufele(el le cara eu le-ntind
Seara cu sclipici
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
anto spune:
In primul rand multumesc lui Nelke pt.si urare (mai bine mai tarziu decat niciodata)si in leg.cu prefixul 5......dupa cum "arati" nu-ti dadeam mai mult de 40(pt.ca ai spus ca esti mai in varsta decat mine)...
Deja i-mi pare rau ca nu pot veni la intalnirea din dec. in Salzburg ,pacat ca e asa departe ,dar venim in februarie la ski si...cine stie poate puem de-o intalnire.
Si mie-mi pare bine ca ne vedem la Viena ...yoopiiiiiiiiiii!!!! Abia astept,sper sa vina mai multe!
Daca nu poate Radu (sotu)sa vina o sa vin cu trenul,sper sa nu fie greva,ne dam noi un loc de intalnire.Alinah, normal ca trebuie sa mergem cel tarziu de sambata la cat avem noi de povestit...
Maica-ta vine la Viena cu trenul?
Nelke spune:
Mersi, Babee ! Eu o sa īncerc sa am grija de voi toate, daca tot ma puneti īn capul listei (stiti voi care...)
Anto, bine faceti daca veniti la ski. Si eu m-am apucat de cītiva ani de sportul asta si merge destul de bine, nu candidez la campionate dar am īnvatat destul ca sa-mi placa - - asa ca abia va astept. Sīnt o gramada de locuri frumoase de skiat pe aci.
Toria, unde-mi esti ? Ca acusi vine 6 dec. si noi nici macar n-am schimbat numere de telefon, sa nu ne pierdem īnainte de a ne gasi ! Ramīn aia din Altstadt cu vinul fiert nebaut si cu varza racita... eu va pregatesc o īnghetata si o cafea buna la mine, ca stau la zece minute pe jos de Altstadt...!
Nelke
(un prieten īn plus nu strica niciodata...)
Babee spune:
Nelke...............vreau si eu inghe buna...., o sa stau cu gandul la inghetata ta..offff...Sa nu mai zici de mancare ca ma oftic..
fetele, cam liniste pe-aici...iara...
Eu ieri am stat in patuc, am fost cam obosita, cred ca bebe se-agita cam mult si ma trage la somn in reprizele lui de liniste, iar azi am stat 5 ore la niste analize de-am zis ca o sa capiez...Pana in saptamana 28 trebuiesc facute niste analize la sange, inclusiv cele de depistare a unui eventual diabet gestational(atentie Alinaaaaa, sa stii ce-o sa ti se intample--adica ce sa faci). si n-a trebuit sa mananc si sa beau nimic cu 12 ore inainte, mi-au dat glucoza de-am baut(bleah, nasoala mai e....), luat sange de 3 ori, la ore diferite, si alte cele, dar am amortit pe canapea asteptand.Bine c-am fost inspirata si-am luat ceva de citit, ca nu stiu ce-as fi facut..maine sa vedem rezultatele, dar sper ca nu e nimic grav
Acum sughita puiul mic, stiti cum face la burtica??(asta era paranteza).
Si in rest eu cam asa..casa, masa, somn , plimbat si cumparaturiAh..si mi-a facut sotul surpriza, duminica viitoare ma duce la circ.Si in mai am fost, nu mai mersesem de cand eram copil, si m-am bucurat mai rau ca un copil...si s-a gandit el ca mi-ar face placere sa merg si la circul de stat austriacLa celalalt nu au fost animale chinuite sau alte cele, cum eram invatata din Ro, si parca a fost mai frumos.Daca ma vedeati..ca un copil bateam din palme(nu c-acum as fi altceva).De-abia astept....de pare c-o sa tot fiu ocupata duminicile din decembrie, si-mi pare bine.Deci..cien merge la circ???
Va pupam si sa ne-auzim cu bine..si cu vesti noi...
TORIA spune:
Eu ma pregatesc sa merg la lucru,pana acum am facut de mancare si am mai strins pe aici cate una alta,munca de acasa asta e,in rest nimic nou,de intilnit o sa ne intilnim si noi in Salzburg tot pe 6 decembrie si o sa ne auzim pe telefonul lui Anto si sa ne spunemdaca nu se poate altcumva,dar poate la anul o sa reusim asa o intilneala cu toatesa ne cunoastem mai bine.Vam pupat pe toate si toate cele bune va doresc si sa aveti grija de voi.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
Babee spune:
salutare
Nelke, sac ca mi-am luat inghetata azi si-am mancat-o singura..ca pana la inghetata ta..muream de pofta..
Azi sa va zic ce porcarie am facut, cred sigur c-am luat-o razna nitel...Am vorbit dimineata cu sotia unui prieten, si-mi povestea cum a fost aseara la patinoar(a mers cu niste colegi)..si cat daduse(mi s-a parut cam sarit pretul asta-intrare, garderoba, inchiriat patine 13 euro.)...mult..si ii zic:stai asa, ma uit la ale mele ce marime sunt(ea are piciorus mic ca si mine, dar stiam ca patinele is cu un numar mai mare, sa intra soseta groasa), le scot..mama si ma ia o pofta..(eu patinezd e la 5 ani..si patinaj destulll)..sic e credeti ca fac??Pun aparatorile de lame, mi le pun in picioare si incep sa ma dau pe covor...Si ma mai dadeam doi pasi, mai scriam cu ea...da deh..isi face femeia moftul..se da cu patinele...
deci...cred ca m-am cam tacanit..sau sa fie de la bebe?????hormonii vorba Alinei..
In rest plimbare (fara patine)..a fost asa cald si frumos astazi..de-ti venea a sta numai afara....de-ar fi toate zilele de iarna asa...da parca mi-e dor de nitica zapada...
Hai pupici, si mai scrieti si voi....secretoaselor...
anto spune:
Mai ,eu am scris mai devreme si pe cand sa trimit sa blocat computerul ,pe urma ...nu am mai avut timp
Babee,ce prostii faci mai fat-o?!Auzi la ea sa-si puna patine in casa si gravida in 7 luni,cred ca nu ai ce face ,te prea plictisesti(ar fi fost culmea sa mergi si in oras cu ele).Tot prostii de-astea a facut si maica-mea de m-am nascut la 7 luni.
Timpul a fost super azi si la Steiermark de am zis ca vine primavara ,de mai tine caldura doua zile inmuguresc pomii.
Tori acuma vezi si tu cum e cu timpul liber de cand lucrii,cu copiii ,casa ,cumparaturi ,nu-ti mai ramane prea mult timp pt. tine .Eu am noroc ca Deni e mare acum si nu mai am treaba cu ea doar sa mai strig pe ea din cand in cand sa-si faca lectiile (cand mai uita)