Fete din Austria gasim pe aici?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Eu am fost cam ocupata in ultimul timp, am avut musafir si a trebuit sa ma ocup de ei,serviciul,casa o sa vezi tu Babee cand vine Baby cum e cu timpul liber...
Pai cum sa nu fie ala micu agitat cand il stresezi atata,in Ungaria,la Weichnachtsmarkt...etc.(am glumit)
In legatura cu intalnirea pe 6 Dec.eu am spus ca sunt de acord oricum merg cu fiica-mea in fiecare an,e super.
A...era sa uit, ma intereseaza vre-o modalitate de a trimite pachete ieftine in Romania ,ca pe posta e f.scump,poate pe autobus ca din Germania am inteles ca se poate ,daca stiti careva ceva va rog sa-mi dati si mie de stire, fac o cinste un Glühwein oder Glühmost...la intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

.he he Anto...., profit si eu acum de timpul mult si liber..si apropo, sambata am fost si-n Cehia, cadou de Mihail si Gavril ..deci plimbaret il fac...atatea tari a vazut el la mama in burtica..oho...
Sa stii ca un prieten bun de-al meu pleaca pe 17 decembrie acasa, si daca vrei, ii dam lui pachetul gata facut sa-l puna de la posta din Romania, ii dau si eu ceva pentru mama, si platesc numai transportul in Ro.Deci, daca vrei...il stresez pe el..
Am facut acum un tortulet bun....ca mi-am luat forma de copt(bradut), si sa-i fac proba..asa ca papam tortulet...miam miam..
Pupici si noapte buna

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Babee...esti ca mi-ai facut o pofta de tort ,oricum la sfarsit de saptamana trebuie sa fac si eu unu,daca e bun sari si la mine cu rezeta.Cu pachetul nu stiu ce sa zic ,nu as vrea sa-ti fac obligatii... daca vrei trimite-mi nr.tau pe privat si te sun.

Mergi la inceput

Salutareeee
noi am dormit ceva timp(3 ore numa), si-acum ne-am pus sa citim pe aici pe DC.Am fost azi la medic si apoi in cautare de pediatru..de fapt, sa o vedem o o doamna doctor..
Puiut mic(adica Phillip in devenire, dar nu ii spunem pe nume, ca cica nu e bine, doar dupa botez) are 34 cm si 1.300 kg(cam marisor pentru aproape 7 luni ale lui..asa a spus si medicul-se pare ca va fi un vlajgan ca tata-su), e sanatos, si sper sa fie asa si nu sunt probleme .Offfff, ce emotii aveam dupa patania de-acum 2 saptamani....
Apoi am fost cu o prietena si bebe de 4 saptamani la pediatra, dar mi s-a parut superficiala, in fine, mai vad si altii, ca trebuie sa fiu hotarata ce medic pediatru am inainte de a naste.Dar cum timpul trece....repede...sa ma grabesc.
Anto, bun a mai fost tortul, a mai ramas motul la brad, da bun..Ce reteta draga, am tras un pandispan, dat in juma, cu crema de la plic facuta si banane si kiwi(a fost kiwi cam tare si era nasol la taiat cu furculita-nu mai pun kiwi de-acum), crema nitel pe deasupra si putin ornat cu alea alea si gata(ca eu nu prea stiu sa afc prajituri..deh..).Nu ma pun sa fac cine stie ce reteta, si oricum sotul meu nu mananca de-astea cu creme multe, cu fructe..amandoi, ca-s mai sanatoase....hi hi

In legatura cu coletul ti-am zis:o rezolvam, ca nu-i mare minune.Ca oameni suntem doar.Eu trebuie sa trimit acasa colet nu cu cine stie ce minuni, si cand am intrebat la posta:ca trebuie cutie speciala, ca e atat pe kg..si plus ca saraca mama trebuie sa mearga special sa il ridice ca nu i-l duce acasa.Un pachet normal face pe posta cam 2 saptamani, unul rapid 5 zile....dau o gramada de bani aiurea..asa de banii aia iau ceva si pun in pachetul ala(dulciuri adica, ca mananca mama pentru 20 de oameni.Mie mi se pare absurd sa dau atatia bani, cand pot sa il puna ei de la posta din ro, si stiu ca ajunge integral, nu isi baga nimeni nasul in el.

Seara frumoasa si linistita.Va pupam

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Mergi la inceput

Buhuhuuuuuuuuu
V-am speriat???Ce-i linistea asta pe-aici.Hai, ocupate ocupate, da nici un semn de viata???ßAlina draga, te-ai ascuns si tu ca Monica..?ce e cu voi mai fetelor??Sa nu se fi intamplat nimic rau, atata sper, da macar un semn de viata sa fie..
Anto, mi-am amintit, vezi ca la universitatea din Graz au foarte multe burse pentru anul urmator, e mai bine sa te interesezi acolo, si la ce specializare o intereseaza pe amica.Am uitat sa-ti zic..deh..batranetile...
Astept aici sa mai scrieti si voi ceva.....
Pupicei dragalasi si seara frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

A venit iarna si sintem la hibernare dejasi la noi a si nins deja dar sa topit acum seara deja dar e foarte frig afara,eu merg dupa masa la lucru si dimineata mai reusesc sa citesc cate ceva pe forum,in rest sintem bine dar cam obositi.Alice are mult de invatat au o gramada de teste acum si Jan pe aici cu jucariile acum mai incepe si el sa zica cate ceva nou e tare dulce,eu va doresc numai bine si sint tot aici alaturi de voi.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

,in sfarsit mai apari si tu pe front ,credeam ca raman doar eu cu Babee sa ne mai convorbim ,inteleg ca lucri dar nici chiar asa... , da ai dreptate ca e perioada testelor si Deni are f. mult de invatat aproape zi de zi are cate ceva la scoala asta nu-mi place aici ,cand le da teste le da la toare materiile ,cam doua sapt.doar teste au pe urma vine o perioada cand nu le da nici lectii,nimic,uita iar tot.Zi-ne cum ti-e la lucru dupa doi ani de stat acasa,te-ai obisnuit?Ce zice Jan ii place cu baby sitter?Mai ,va las cu drag si dor(pt.al nostru viitor,cum ziceam pe vremuri)CA MERG LA LUCRU!Mai vin pe la voi deseara,pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Grüß euch in Österreich !
Cred ca deja m-ati pus pe lista chiulangiilor sau mai exact a chiulangioalcelor, asa este ?
Datorez niste raspunsuri, asa ca le iau pe rīnd:

***Da, Anto, m-am nascut PĪNA si īnaintea ta ! Asa ca te detronez de pe functia de Bulibasa si ramīi Sfetnic... ceea ce nu poate decīt sa te bucure, nu-i asa ? (glumesc, fetelor, e vineri seara si sīnt bine dispusa deoarece īmi sta pauza unui weekend īnainte...)

***Draga Toria, cred ca ti s-au udat (si cam pleostit) aripioarele, de cīnd tot astepti raspuns... si ai dreptate. Totusi, nu ma cunosti destul (si nici voi celelalte), eu nici nu dau una-doua bir cu fugitii, nici nu-mi iau una-doua vorbele īnapoi. Asa ca ne vedem daca vrei īn Salzburg, īn Piata de Craciun (n-aveti de cīt sa rīdeti,austriecelor, nu-mi vine acum īn minte cum se scrie asta corect pe germana...)

***Draga Babee si alte vieneze, n-am cum sa vin la Viena de Craciun... Īn primul rīnd ca lucrez (deh, m-am “maritat“cu serviciul), apoi mai au si preturi nerusinate la tren (cīnd nu fac greva, ca acum): ultima oara, cīnd m-am dus la Viena ca sa depun actele de renuntare la cetatenia romāna (nu ma duc niciodata la Viena cu masina) am dat aproape 1000 de silingi dus-īntors, nu-i o obraznicie ?
Dar stati ca n-au intrat zilele īn sac, nu se stie niciodata cīnd ajungeti voi pe aici sau eu pe acolo...lasam problema deschisa.

*** Acum, catre voi toate, “austriecele“ mele: īn ce priveste copii, nu avem (direct) subiect comun, eu nu am copii (totusi, iubesc copiii si īn general orice forma de viata, de la cea mai neīnsemnata īn sus; eu am prieteni īntre 5 si 75 de ani). Sīnt si mai “mare“ ca voi, ca vīrsta. Dar mie īmi plac oamenii, am o deosebita simpatie pentru compatriotii/compatrioatele mele raspīndite prin toate colturile lumii. Ca atare ma consider un om deschis (īn limita timpului liber) si mai am si pretentia (sper ca este asa) ca sīnt, ca pot fi un om deschis si simpatic. Īn definitiv viata nu e complicata, noi (sau unii din noi) o facem asa...

Asa-deci: din cīnd īn cīnd voi reveni cu siguranta la voi.

Cu drag, Nelke

***Hop (vorba Torei) ca-mi adusei aminte: mai stiu o romānca īn Salzburg, cu doi copii, sa vad cīnd pot sa-i dau o īntīlnire la un McDonald, poate vrea sa faca parte din clubul nostru ?

Mergi la inceput

Si uite-asa am mai pierdut un candidat...
Glumesc, eu facusem o propunere, daca nu se poate, nu se poate Nelke, atata ca ar fi fost frumos....
Da lasa ca venim noi la Salzburg..il pun pe bubulel in masina si la plimbare..ca si-asa taticul nu ne-a dus, mergem noi singurei..asta pe la vara.
De ce nu vii cu masina?Mie una mi se pare mult mai avantajos, si lejer, la tren intr-adevar e cam mult....dar mai sunt autocare, dus intors 30 euro pana la Salzburg...dar..daca nu se poate..asta e...
Vai..asa m-as plimba...numa ca nu mai pot merge asa la drum lung..c-as pleca si-acum cu masina...offff....da las ca vine pui mic si ne plimbam..
Va pupam, si sa ne-auzim cu bine....

Mergi la inceput

Uite ca am aparut si eu pe ring...hei,lume noua !Chiar ca te-am dat disparuta Nelke dar ma bucur ca mai vi din cand si pe la noi sa mai stam la taclale,adu-o si pe prietena ta o primim cu drag la noi in.Nelke poti sa sti ca ma bucur ca te-ai nascut inaintea mea,credeam ca-s cea mai batrana(in varsta)de pe site .Uraaaa!!!Poti sa fi tu bulibasa clubului si sa speram ca te vedem mai des pe-aici si asteptam sa ne scrii mai multe despre tine ,ce esti asa secretoasa?
Pai eu zic , astea care sunt aproape de Salzburg sa va intalniti acolo
si noi astea de pe langa Viena la Viena si mai incolo tot o punem noi de o intalnire ,a fetelor din clubul...(cum se numeste clubul nostru?!)
Gabi ieri toara ziua m-am gandit la dentistul tau...deocamdata nu am probleme...
Va las acum,ne mai vedem (virtual)maine !Gabi vezi pe unde mai umbli maine sa nu-l prea stresezi pe bebel.Numai bine fetelor!

Mergi la inceput