Fete din Austria gasim pe aici?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Fetelor, am strans un pic din datele de pana acum la referendumul nostru, ne-am strans 8 (exceptand-o pe Monica, inca) si situatia arata cam asa:

- Salzburg: Toria, Nelke
- Linz: Alinah
- Graz si imprejurimi: Cricri, Anto
- fara raspuns: -

Statut civil
- casatorite: Babee, Toria, Alinah, Ddeisl, Cricri, Anto, Amelia
- necasatotite: -
- fara raspuns: Nelke

Statut maternal
- mamici: Cricri, Anto, Amelia
- mamici in devenire: Babee
- aspirante(?): Alina, Ddeisl
- fara raspuns: Toria, Nelke

Profesie (cel putin in tara de origine)
- Profesoara: Babee
- Jurist: Alinah
- Portofolio Manager: Ddeisl
- Software Enwikler: Cricri
- Medic: Amelia
- Fara raspuns: Toria, Nelke

Varsta
- 23 ani: Ddeisl
- 28-29 ani: Alinah, Amelia
- 38 ani: Anto
- fara raspuns: Babee, Toria, Cricri, Nelke

"Experienta" austriaca
- 13 ani: Toria, Nelke
- 2-3 ani: Babee, Alinah, Amelia, Cricri
- fara raspuns: Ddeisl

Informatiile sunt culese din "Info", din mesajele postate si raspunsurile direct la "referendum" :)

Numai bine!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Alina, m-a amuzat ultimul tau mesaj...
Cam bantui naoptea pe internet vad, mesajele is la niste ore de somn..
Mai trec pe cineva , pe bettina, mult mai veche, Toria o stie, are acum un bebe de 3 saptamani, si nu (prea) mai intra pe internet.Deci, inca una la Viena.Toria are deja 2 copii, deci este mamica, citeam de inca o tipa Klavier, mamica si inca o data in devenire, dar vad ca ea nu s-a alipit grupului nostru..si cred ca mai sunt, daca stam sa puricam lista cu toti membrii(nervi s-avem), ies mai multi.
Asa m-a distrat 'situatia' cu noi..chiar ma gandeam ca din 22 Noiembrie incepe Wiehnachtsmarkt Scloß Schönbrunn Adventkonzerte, si ar fi frumos sa ne intalnim langa un bradut si un punci(numa unu mic beau si eu, ca mi-e pofta).pentru fetele din Viena cred ca n-ar fi nici o problema, dar poate si cateva din restul pot veni, sa stabilim o duminica-cred ca majoritatea sunt libere duminica.Printre toate surprizele Weihnachtsmarkt-ului regal este si prezentarea expozitiei 'Christmas around the workd', 14 tari fiind deja inscrise pentru prezentarea de anul acesta.Eu am fost anul trecut si mi s-a parut foarte frumos...Ma gandeam, sa facem si noi prezentare intre noi, pentru noi, a Craciunului romanesc, sa-l reinviem in sufletele noastre de romani(indiferent unde si ce facem tot romani suntem-eu una asa ma simt..)
Patrez programul si daca e ceva va comunic
P.S fu-i in Romania profesoara, acum invat ca turcu, sa fiu si-aici(din cate stii, sunt la doctorat).E pas mare ..dar sper ca mai mult decat important.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Nelke chiar si inaintea mea te-ai nascut?Tot mai sper sa gasesc una mai "batrana"ca mine
Sa mai complectez putin la ce a scris Nelke: lucrez ca si coafeza si sunt aici de 13 ani .
Si mie mi-ar place sa ne vedem,Viena nu e atat de departe de mine ,fac tot posibilu sa vin si eu ,cand?!Abia astept!!

Mergi la inceput

La ce a scris Alinah am vrut sa scriu ,scuzati!

Mergi la inceput

Anto, sa decidem cand se poate, eu zic c-ar fi tare frumos...
Si am reusit sa pun pozica cu Bubu aici, la paginuta lui Babee Is topita...
Hai sa fim sanatoase

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Vai Babee, ti-am vazut buburuza!!! E frumos inca de pe acum! Ce frumos ca a facut eco de asa de aproape!! Nu-mi inchipuiam! Sa fie sanatos! Si tu la fel!

Da, da, vreau si eu sa stiu cand ne-am intalni in Viena, vin cu trenul....aoleu, nu cunosc Viena deloc. Poate e liber sotiorul in ziua respectiva si venim impreuna...asta numai daca vin si alti barbati...daca suntem numai noi, clubul barfitoarelor, n-are ce cauta!

Asa, aprpos de forumiste din Austria, am cautat si la index, dupa tara si suntem 11-12, dar am socotit la referendum, cele care au gasit (pana acum) subiectul acesta. Sper ca si celelalte vor veni in curand in "club"

Alina

Mergi la inceput

propun o data, sa vedem daca celelalte fete ar putea.Mi-ar fi placut mult pe 6 decembrie, de Mos Nicolae, dar m-am gandit la cele cu copii, ca-s tare ocupate.Atunci, ce-ar fi pe 7 decembrie, duminica?? Daca vreti alta data, sa ne gandim...dar eu zic nici aproape de Craciun, ca suntem ocupate..nu?

Pt 7 dec, iata programul de la Weihnachtsmarkt Schloß Schönbrunn:
15.00 Uhr Bläserklang Wien
16.00 Uhr Landwasserchor Davos, Schweiz
17.00 Uhr Gospelensemble des Jazzchor Wien

Daca vreti alta data, va dau adresa de web, sa vedeti singurele cam ce program au in perioada respectiva.

www.weichnachtsmarkt.co.at

Alina, nu te ingrijora ca nu stii Viena, pentru ce suntem noi aici...??Vin eu sa va iau, burticoasa cum sunt, ca nu-i bai
Cine are nevoie, am loc de cazat, nu-i nici un bai-..ne descurcam noi cumva...

Multam fain de aprecieri, si eu am fost topita cand l-am vazut, am destule pozici, dar asta este cea mai clara posibila si destul de aproape....facuta...de-abia astept sa treaca timpul si sa ne dragalim..pupe mama pe el....
Somnic lin si mai povestim....

Mergi la inceput

Si eu ti-am vazut ,chiar ca e frumos si ce bine se vad trasaturile,cum o sa-l cheme pe puiut?In legatura cu intalnirea eu sunt de acord cu data ,Alinah am putea veni de sambata si sa stam peste noapte la un Youth Hostel e ieftin in jur de 15 euro cu frühstück si sunt in toata Viena chiar si langa gara sau Schönbrunn ,mai vorbim noi despre asta din partea mea ar fi super sa stam vre-o doua zile mai ales pt.cele care vin mai de departe.
Haideti sa ne intalnim fetelor ne e mai usor sa comunicam pe urma decat asa pe neve.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Halo fetele vad ca o puneti de o intilneala nu e rau,eu din pacate nu pot veni de la 1 dec.incep lucru si cum e mult de lucru nu am sanse de venit poate la Salzburg o sa dam o fuga dar pana la Wiena eu am 400 de km,dar o sa fiu cu gandul si sufletul alaturi de voi,de 3 zile merg la lucru deja ca imi trebuie ore pt craciun si cum e mult de lucru trebuie sa profit.Numai bine va doresc la toate si multiide la noi.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Salutare...ce-ati patit?A dat zapada peste voi ????
Ma gandeam eu..ca na..poate e ceva cu voi..de n-ati mai scris de-atata timp...
Noi suntem agitati, bebe tot ma sutuie, ieri a jucat sotron, tontoroi, si el mai stie ce, de-am zis ca il scap..are piciorusele jos..si la fiecare lovitura ziceam:gata, acum vad un picior prin...Glumesc, da dadea rau buburuza.Tot vorbim si-i explic ca trebuie sa stea la caldurica pana in februarie, ca e mai bine asa...maine merg la controlul periodic de la ginecolog, iar il vad..., de crescut a crescut mult, si eu o data cu el.. si cred ca e totul bine.
Noi pupici la fete si fugim in seara asta la Rathaus, ca e Weichnachtsmarkt si acolo...dar iar aglomeratie...
V-ati hotarat cu venitul la capitala??
va pupicim

Mergi la inceput