FIV de toamna 9
Raspunsuri - Pagina 4
gabid spune:
Marcela,nu e vorba de dozari hormonale ci de analize imunologice de tip toxoplasmoza,rubeola etc.Aceste infectii pot duce la pierderea sarcinii si in luni mici si in luni mari.Dozarile hormonale le voi incepe curand.Alti bani bineinteles!
Doamne,ce bine este in unele tari unde FIV-ul e gratuit!Noi inca nu am reusit sa strangem banii de FIV integral.Speram ca pana dupa anul nou sa reusim.
Pe noi ne costa 2400 euro(ICSI)+medicatia separat.
Corina,imi pare tare rau!Cred ca din cauza stresului...ori organismele nu sunt pregatite de sarcina.La FIV se face o pregatire prealabila si pt uter...Nu stiu ce sa mai spun!La dozarile hormonala a iesit totul OK?
Gabi si Simonica.
denisa73 spune:
Ce nu pot sa inteleg eu, cum a putut iesit testul de sange bine si sarcina nu mai era?
Marcelle spune:
Gabi,
si eu am facut aici analizele imunologice de toxoplasmoza,rubeola, etc
dar nu se pot compara preturile!!!! Nu cred ca au depasit 200E, bineintles ca eu nu am platit nimic, intrau in asigurare.
Eu sunt foarte suparata pe ce se intampla acasa! Isi bat joc de noi, profita pe unde pot. E ingrozitor sa iti doresti un copil, sa depinzi de bani, sa nu poti sa strangii banii, etc......!
Iti urez scucces Gabi, in toate, sa strangi banii si apoi cu celelallte.
Dar vreau sa te intreb daca nu reuseste din prima incercare, trebuie sa mai platesti odata cei 2300 E?
Marcela
anemona spune:
Buna, dragelor!
Tare triste sunt vestile in ultima vreme. Aproape ca mi-e teama sa mai intru aici...
Corina, imi pare nespus de rau, draga mea... Am plans pentru Anca, acum plang pentru tine. Ajunge cu atatea lacrimi, e timpul sa ne mearga si noua mai bine. Haideti, vad ca toata lumea s-a mobilizat pentru un nou front de lupta, asa ca sa speram ca in toamna asta vor fi si succese pentru fiecare.
Anca, ma bucur ca ai revenit. La fel si Denisa. Da Doamne sa fie bine de acum incolo!
Gabi, vad ca si tu te-ai pus pe treaba. Hai ca tu esti mama noastra aici, asa ca sigur o sa continui ce ai inceput!
Pia, vezi ca ai un mesaj de la mine.
Marcela, cand o sa fie inseminarea?
Ralu, Cored, ce faceti? Pe cand o intalnire la clinica?
La mine e cam asa: repetat toxo (am pisica si nu am putut sta linistita pana nu am repetat), iesit ok, dus pisica la mama (of ce imi lipseste, dar las' ca il ia mami lui inapoi dupa trim 1, daca totul va fi bine), maine mers la Medsana pt prima injectie, Triptoreline. Dupa aia nu stiu ce va urma, voi afla intre timp.
Sunt calma, nu sunt deloc stresata, chiar ma mir de mine, de unde atata calm. Vom vedea ce va fi.
Va pup, pe curand!
veronici spune:
Draga Gabid,ma adresez tie pt.ca vad ca tu mergi la Ancar.Pe 30 ,martea viitoare sunt programata la el pt.prima data.Trebuie sa-mi iau toate analizele,tot ce am facut pana acum ? O sa ma consulte? Am foarte mari emotii pt.ca simt ca de el depind pe viitor(pt.bebic).
Anca si Corina regret enorm cele intamplate ,noi asteptam alte vesti dar nu-i nimic,pe viitor si chiar in cel apropiat o sa ne dati vesti f.f.f.bune... din acelea cu ochisori.Va tin pumnii si sunt cu tot sufletul alaturi de toate fetele.Mult succes!!!!!!!!!!
karula spune:
Offff, Corina, e asa de greu sa incurajezi un om cand trece prin astfel de momente! Intru rar de tot, dar ultimele vizite la noi pe subiect m-au indurerat, pe de-o parte, iar pe de alta parte mi-au deschis si mai tare ochii: E GREU. E DUREROS. Uneori pare IMPOSIBIL. Daca n-ar fi fost asa, nu ne-am fi gasit una pe cealalta aici, nu am fi simtit nevoia una de cealalta.
Chiar si fetele care pana la urma au reusit (Gabi, Cloe) au avut multe de indurat si clipe grele de trecut.
La voi doua e altfel. Minunea se produsese si venise ca un semn pentru noi, celelalte. Dar si durerea voastra de acum e un semn, si inca unul foarte important. Abia am inceput sa urcam muntele! Pana sus, pe culmile fericirii, vom mai patimi o gramada...
Va salut pe toate si va promit ca de la sfarsitul saptamanii acesteia voi fi mai des printre voi.
gabid spune:
Veronici,cand mergi la Ancar sa iei toate analizele tale cu tine si daca se poate si spermograma sotului tau.Se va uita pe toate si iti va da raspunsul sau tratamentul.E bine ca ai analizele facute.
Gabi si Simonica.
gabid spune:
Marcela,2400 euro costa procedra FIV+ICSI.Un FIV costa 1800 euro,600 euro este procedura ICSI folosita in cazul in care problema vine de la sot.Deobicei la Medsana rezulta mai multi embrioni pt ca tratamentele sunt f.puternice.Se pun 4 sau cat decide dr in functie de varsta fiecareia iar restul se congeleaza pt incercari viitoare.Eu la celalat FIV am avut 11 embrioni,la primul Et mi-a pus 6 si apoi 5.La al doilea ai reduceri,tratamentul este f.usor(adica iei cate o pastiluta pe zi)si apoi iti face ET.Congelarea este gratuita.Deci,la a doua incercare te costa 1100 euro.
Asta este Romania!Am facut pe FORUM o strangere de semnaturi pt FIV subventionat dar pana in ziua de azi nu s-a obtinut nimic si noi imbatranim ...asa ca trebuie sa dam acesti bani.
Gabi si Simonica.
Parvutoiu Anca spune:
Dragele mele, buna dimineata,
Mi-au venit 'rusii' aseara - a zis Niculescu sa vin dupa aceea la el. CAND dupa aceea nu mi-a zis si eram prea zapacita sa intreb, deci cand sa ma duc, imediat dupa ce imi trec, nu, tu ce zici Pia???
Da, Pia, mi-e tare frica de injectii si ca sa fie lata complet afla ca dupa Gravibinonul de martea trecuta ( facut de desteapta aia de Viorica, pe care n-o voi mai lasa veci sa se atinga de mine...) nici pana AZI!!, la mai bine de o saptam.dupa, nu mi s-a dezumflat complet soldul, inca mai persista o roseata si cel mai neplacut este tesutul intarit in acel loc, sub piele - sper sa nu raman cu un sold diferit de celalalt, Doamne-fereste!!! Seara de seara am aplicat pungi cu gheata si voi continua ca sa-mi dispara nenorocirea de tot!! Na, ca tocmai mie a trebuit sa mi se intample - acum mi-e si mai super-frica de intepaturi!! Pai daca dintr-o injectie gresit facuta, UNA SINGURA, se poate intampla asa ceva, ce ma fac eu in timpul tratamentului FIV ????
In fine, Pia, iarta-ma, dar te mai bat la cap:
-In ce zi de ciclu se va face prima injectie de supresie??? Cate injectii de supresie sunt si sunt in afara de Menogon, da???
-deci, rezumand, e vorba de cca 16-20 intepaturi in cca 2-3 saptamani, sau mai mult cu supresie cu tot???
-Si inca ceva, FF IMPORTANT : facem analize imunologice si dozari hormonale si noi la Giulesti - cand?? Anterior intregii proceduri, presupun.Cand mai are timp sa le faca si pe astea??
Uite, pe Gabi, Marcela le-a pus dr.-ul sa le faca din timp. Raluca, tu ai facut tot asa anterior tratamentului??? OOOOOOFFFFFF...
Anemona, eu nu am pisica ( chit ca iubesc mult de tot si cainii si pisicile, vrem sa ne luam si una si alta, dar mai incolo), dar are mama catel si ma joc destul de des cu el - sa-i spun asta dr-ului??
Ma bucur ca esti asa de calma, presupun ca aceasta prima injectie de azi este de supresie, da???
Veronici, multumesc ptr incurajari, trebuie, trebuie sa facem fata...
Cored, Monbb, Denisa, fetelor cum stati , totul ok???
Marcela ma interesez la dl.dr. cand ma voi duce ref. stilou, etc.
Ref. ce se intampla la noi, ce sa mai, sunt mai mult decat de acord cu tine!!!
Gabi, ti-a pus 6 si apoi 5 embrionasi ????? Mi se pare enorm, dar uite, a fost bine!!! Daca am embrionasi destui si Niculescu nu vrea sa-mi puna mai multi???? PIA, iar te mai bat la cap - CATI este de parere Herr Dr. al nostru sa se puna maxim, mai ales dupa o varsta... macar 3 sau 4 ,nu ???
Fetelor, fug la treaba, va pup!!
Pia spune:
Buna dimineata si o zi super va doresc.
Anemona mii de multumiri, primit mesaj, trimis raspuns.
Gabi mult succesc sper ca toate analize sa-ti iasa bune sa n-ai niciun fel de probleme.
Ralu draga mea tu cand incepi tratamentul? Deabia astept sa revii mai des printre noi, imi este dor de palavragala noastra de pe msn. Mai stii ceva de Ileana, ce face, cum se simte?
Va pupic pe toate si sa auzim numai de bine