Cand mut bebelusul din patut in pat?
Raspunsuri - Pagina 3
lara_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay lara_c imi pare rau ca te shokez...si ca vorbesc cu asa nonsalanta.Codrin nu a dormit niciodata in pat cu aparatori.Dar a dormit in patut de bebe pana pe la 2 ani intr-adevar. Sincer nici nu stiam de aparatori si nici nu mi-am pus problema. Si sincer sunt foarte mandra de educatia si modul de viata al copiilor mei.Si nu te inteleg...e prea mic sa doarma in patul de sus...si e mare sa nu mai adoarma daca se trezeste la 5?Nu e asa...A mai dormit cu Diana in camera.Si ea s-a trezit eu i-am facut bibe...Codrin a povestit cu ea pana m-am intors eu..apoi au adormit amandoi. |
Banuiesc ca daca murea atunci cand a cazut din pat sau ramanea paralizat nu mai vb cu nonsalanta si nici nu maie rai asa mandra de modul de viata al copiilor tai!
Nu pot sa cred ca exista atata ignoranta!
Ti-o spun verde in fata de data asta poate te trezesti!
Erinn's mummy
Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall
lorellay spune:
Inca nu am auzit de copil care sa moara ca a cazut din pat, nici macar sa paralizeze! Vorbesc de copil peste 2 ani si pat normal...nu etaj.
Te rog frumos sa ocolesti subiectul daca nu ma poti sfatui din experienta!
Nu te obosi..ca nu o sa ma trezesti!
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
roxy spune:
buna, ma risc si eu cu un raspuns cu toate ca vad ca s-au inflamat spiritele si chiar tu cea care ai cautat raspunsurile de la noi, sari in sus,si raspunzi sarcastic, pentru ca nimeni nu-ti confirma hotararea pe care ai luat-o inca inainte de a posta subiectul , aceea de a culca copilul de 8 luni in pat de o persoana fara aparatori la margine.Hotararea ta e luata , asa ca noi nu putem face prin ceea ce-ti spunem e sa-ti aratam ce s-ar putea intampla si tu sa stii ce sa faci in caz de...
Faptul ca cel mare va dormi sau nu in patul de sus nu e asa strict, e marisor, daca e de acord, cu putina supraveghere in primele nopti sa vezi cum face daca vrea la wc, adormit fiind, nimereste sa ajunga fara sa se impiedice pe scari si mai ales sa ajunga inapoi in pat dupa aceea fara incidente, atunci e ok.
In ceea ce o priveste pe cea mica, spui ca la 8 luni nu merge de-a busilea, bine, bine, dar nu merge deloc, in sensul ca nu se taraste , doar nu sta ca unul de 1-2 luni nemiscat, ca nu ar fi ok.
Spun asta pentru ca al meu cel mic de la 4 luni nu am mai putut sa-l las nesupravegheat ca ma trezeam cu el dupa mine
Asa a si cazut odata din pat ca stiam ca nu se misca si el a dat din coate si fund si a ajuns la margine in 2 miscari.Dupa acea a evoluat imediat la facut transee , taras, mers in 4 labe si la 9 luni se ridica sa mearga, la un an mergea toata casa.De aceea spun asta, ca indiferent ca acum nu se misca, deci nu ar fi problema ca nu are margine la pat, dar in foarte scurt timp, asa e normal va fi o mare mergareata, care se va tara pe oriunde, va incerca si ea sa faca ce face fratele sau, vad asta la mine, ca patul celui mare e mai tentant pentru cel mic.
Ce ai sa faci atunci, o vei auzi noaptea misunand prin casa...ca patul e relativ jos ca nivel , va cobora repede din el.
Iar spun asta pentru ca am experienta celui mic al meu.Nici el nu a dormit o data in patut de bebe, l-am cumparat degeaba.
A dormit cu mine in patul mare pana la un an, dar cu multe proptele puse langa aparatoarea de pat, pentru ca vroia sa o excaladeze mereu.
Apoi a vrut in patul lui si i-am dat jos marginea de grilaj de la patut , i-am pus aparatoarea la patut si asa a dormit de atunci, dar noaptea vine si ma cauta, ca are pe unde cobora, usile de la camera sunt largi deschise, si nu de putine ori l-am gasit dormind pe covor ca nu mai ajungea inapoi in pat si are 2 ani luna viitoare.
Tu la asta gandeste-te cand o pui in patul mare, ca naveta tot vei face noaptea.
Sa iei o hotarare care sa multumeasca atat mama cat si siguranta copiilor, ca ei nu pot hotara asta, chiar daca ar vrea.Spui ca baiatul tau vrea in patul de sus, stiu, tentatia e mare, sa fie si el mare, dar nu constintizeaza pericolele la 5 ani cat are ca sa pui baza pe hotararea lui, iar apoi reprosurile tot in capul tau se vor sparge, ca de tu ai hotarat asa.
roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
lara_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay Inca nu am auzit de copil care sa moara ca a cazut din pat, nici macar sa paralizeze! Vorbesc de copil peste 2 ani si pat normal...nu etaj. Te rog frumos sa ocolesti subiectul daca nu ma poti sfatui din experienta! Nu te obosi..ca nu o sa ma trezesti! Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005) Where there's a will there's a way! www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Ba eu am auzit si de accidente mai grave.Sa inteleg ca e ok sa iti cada fata de 8 luni in cap ca nu ai auzit sa fie probleme din cauza asta.
De multe nu ai auzit tu.....
Cat priveste experienta te-am sfatuit chiar din experienta.Mai putin cu cazutul in cap, pt ca fiica mea nu a cazut din pat.Si nu te-am sfatuit decat sa iti iei masurile de precautie necesare.Pt ca tu esti responsabila 100% de viata acestor copii.
Subiectul pot sa il ocolesc nici o problema, la fel de bine cum si tu poti sa bagi la cap si sa il inchizi avand in vedere ca toata lumea iti spune sa nu pui copil de 8 luni in pat supraetajat.
Daca pui o intrebare de genul asta pe un forum public si te astepti sa te aplaude lumea pt ca fiul tau a cazut din pat numai o data si acum vrei sa iti culci fetita de 8 luni in pat supraetajat fara aparatori (pt ca tu nu ai auzit de ele....) nu stiu sincer la ce raspunsuri te astepti...........
Erinn's mummy
Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall
lorellay spune:
In primul rand accept orice sfaturi..si daca hotararea era luata nu ai scriam nimic aici...
Roxy inteleg ce spui cu tentatia sa faca ce face cel mare...e inca un lucru pe care nu l-am vazut acum....pentru ca ea nu merge deloc ..nu face nimic.POate cum spui tu...are o problema.Eu o vad un copil normal...dar poate sunt ignoranta cum spunea cineva mai sus.
Pana acum sunt 2 lucruri care m-au ajutat: sa nu urce diana scara..si sa nu copieze ce face Codrin.Saru-mana....ca nu ma gandisem, poate pentru ca e Di prea mica.
Rog un moderator sa inchida subiectul sau sa mute mesajele la celalalt subiect legat de pat etajata.Si imi cer scuze ca l-am gasit tarziu!
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
roxy spune:
Sorana scuza-ma ca indraznesc , dar totusi poate ti se pare ca nu face nimic.Nu se poate ca sa nu faca nimic la 8 luni, mai ales ca mai ai un copil mai mare deci ai termeni de comparatie.Al meu cel mare a fost si este un copil unde il pui si peste 5 ore tot acolo il gasesti.Poate asa e si fata ta, de aceea zic.Dar surprize iti poate face in orice clipa.Al doilea baiat al meu nici nu l-ai pus undeva si el a disparut.Asa ca am amandoua exemplarele , deci am experenta...Daca cumva chiar nu face nici o miscare atunci nu strica sa o vada un medic, dar asta cred ca stii nu trebuie sa-ti zica nimeni.Multa sanatae iti doresc.
roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
lorellay spune:
off topic...roxy saru-mana..la mine e situatia inversa..Codrin spirt..Di mai moale putin....oricum nu despre asta e vorba....sunt atenta la aspectele astea....
Cred ca am fost inteleasa gresit: nu bebelusul de 8 luni vreau sa-l pun in patul de sus; Codrin a cazut odata din pat normal pe la 3 ani...si spre ignoranta mea nu a murit; nu cred ca am mentionat ca vreau sa culc bebelusul jos fara o protectie, doar ca nu m-am referit strict la aparatorile din comert.