Cand mut bebelusul din patut in pat?
Hello...
O mai fi fost subiectul dar eu nu gasesc.
Problema este: ieri am batut drumul la bucuresti sa cumparam un pat etajat..am 2 copii Codrin 4 ani jumate si DIana 8 luni.Codrin are camera lui....
EU vreau sa o mut pe Diana cu el in camera!
Ce fac?E prea mica?
Codrin e de acord...
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Raspunsuri
ionica spune:
Lorellay,
esti o norocasa ca ai reusit sa-l faci sa accepte pe bebe la el in camera, daca crezi ca nu este pericol sa cada din pat ,de ce nu? la urma urmei sunt frati si se creeaza o complicitate mai mare intre ei.
Eu pe fetitza mea de 3 ani nu o pot convinge sa doarma la ea in camera in pat fie el etajat,nu vrea sa se rupa de mine si basta.
Sotul a abandonat lupta si doarme intr-o camera separata,ne vedem doar dupa ce adoarme iar daca se trezeste ma striga si trebuie sa merg langa eala somn.
Bebelina de 3 luni doarme la ea in camera de cand s-a nascut si-mi convine de minune,sper sa nu se razgandeasca mai tarziusi ea.
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
lorellay spune:
Bebelina ta doarme singura in camera?
Super...
Se trezeste noaptea?O auzi cand se trezeste?
Mi-e cam teama de cazut din pat la amandoi fir-ar sa fie..da am gasit la cineva patul la un pret bun si am zis...hai sa-l luam..om face noi cumva...si acum sunt in pom!
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Adriana mica spune:
Important este sa va asigurati ca nu cade din pat. In rest, nu cred ca sunt probleme.
Noi am asteptat pana la 2 ani, dar aveam patut de dimensiuni mari (140x70) din care putea cobori singur. Oricum, a fost extrem de fericit cand am facut schimbarea.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Deborah77 spune:
Exista totusi niste bare care se pot monta la paturile de lemn ca sa impiedice caderea copilului. Un search pe google, o intrebare la Ikea...La 8 luni mi se pare cam micuta totusi, daca nu e graba mare poate mai asteptati pana la 1 an. Adica, la varsta asta patutul este un univers pt ea, se mai joaca acolo, incepe sa se ridice in picioare. Nu-i bai ca ati cumparat patul, cateva luni acolo, cat sa se tina si micuta cat de cat pe picioare, n-or fi foc
lorellay spune:
deborah..la ikea nu m-am gandit.Protectiile de pat de pe net au niste preturi....2 mil...am dat 6 mil pe pat cu tot cu saltele...
Si nu mi-e de cazut ca de cazut ca punem ceva..da de ridicat mi-e...
Nu e nici o mamica ce culca bebelusul de 8 luni in pat singur de copil?Cu bara sau fara bara...
asteryaro spune:
Personal, fiindca sunt nebuna de frica in privinta accidentelor la copii, nu agreez patuturile supraetajate decat... la altii.
Bebelina de 8 luni... e prea mica.
Dar de ce sa-i muti pe amandoi in camera?
Mai tarziu, cand vor creste, cum va fi?
Daca tot aveti camera lui Codrin, eu as pastra lucrurile asa cum sunt.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
andru_mami spune:
mai eu l-am tinut pe andrei in patut pana pe la vreo 7 luni ,nici nu mai stiu sigur,ca de la 1 luna pana la 4 a avut niste colici ai dracu de am zis ca nu mai scapa si il adormeam pe burta mea ca asa se linictea si pe urma il puneam in patut dar tot asezat pe burta si asa a dormit pe burta pana la 1.8 luni,pe urma nu l-am mai lasat.si a dormit cu mine in pat si doarme si acum ca nu a mai fost chip sa il pun in patut cand au inceput sa ii iasa dintii ca se trezea plangand si daca il lasam in patut nu mai adormea si il luam intre noi.acum doarme pe spate sau intr-o parte sau mai se intoarce si pe burta dar nu il mailegan pe picioare,dar nu cred ca daca l-as pune inapoi in patut ar dormi ,plus ca acum cred ca ii ies caninii,mentionez ca andrei are 1,11luni.asa ca cine reuseste sa isi faca copilul sa doarma singurnoi mai avem ,si in fond am zis ca nu o sa doarma cu mine pana la insuratoare,doarme si el acum ca e min,nu?
POZE ANDREI
lara_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay Bebelina ta doarme singura in camera? Super... Se trezeste noaptea?O auzi cand se trezeste? Mi-e cam teama de cazut din pat la amandoi fir-ar sa fie..da am gasit la cineva patul la un pret bun si am zis...hai sa-l luam..om face noi cumva...si acum sunt in pom! Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005) Where there's a will there's a way! www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Lorellay, exista aparatori pt. pat.Chiar daca sunt scumpe ....Asta pt. baietelul de 3 ani.In nici un caz pt copil de 8 luni!!
Din pacate tb sa mai astepti.Daca nu dispui de mai multe dormitoare e ok sa doarma fetita si baietelul in aceeasi camera, dar in patutul ei.
Asta daca nu se trezeste peste noapte , nu are fi corect sa il scoale mereu pe baiat.
Daca pana acum ai dormit cu ea in camera va fi greu de dezvatat, insa.
Erinn's mummy
Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall
roli25 spune:
Lorellay, la Ikea au o bara de protectie. Eu am luat patut de la ei cu bara. Bara se vinde si separat si costa o nimica toata. Dar trebuie sa vezi daca o poti adapta la patul pe care il ai.
Uite cum arata la patutul pe care-l am eu aici
Dar de ce n-o muti in camera fratiorului cu patutul de bebe? Mi se pare inca mica s-o scoti din patul de bebe.
Si eu urmeaza sa-i mut pe amandoi in camera, dar pe cel mic il mai tin in pat de bebe pana la 2 ani.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
doxinu spune:
Io as pastra camera baiatului asa cum este.Copii cresc si nu poti tine fata si baiat in aceiasi camera.Daca bebe nu doarme si se trezeste peste noapte il trezesti si pe el nu doar pe tine care te trezesti oricum.
la patrui supraetajate nu m-as gandi fara bara de protecti nici cum
Mi-am spus parerea pentru ca ai cerut-o,insa fiecare parinte gandeste in mod diferit si actioneaza cunoscandu-si copii,deci pana la urma tu sti cel mai bine