Lapte de vaca organic sau ce....?
Raspunsuri - Pagina 2
moto spune:
Andrada multumesc mult de sfatul tau, eu am sunat ieri la pediatru sa-l intreb ce imi spune si el .....dar am ramas surprinsa la ceea ce le mi-a spus ....."Daca copilul nu accepta formula sa ii dau piept in continuare.....dar de unde? sa beau multe lichide ....i-am spus ca am facut deja ...am baut,mancat dar nu mai am lapte....? si a spus sa fac un appointment peste o luna si doar atunci daca bb pierde din kg atunci o sa vedem ce putem face.....m-a suparat .....cum sa astept 1luna ....sunt f. dezamagita ....putea sa -mi spuna ...incearca si tu cu asata poti sa-i dai laptele asta sau formulaasta sau asa ceva ,astazi a mai progresat putin cu cerealele si formula seara si apoi dupa ce nu a mai vrut l-am pus la piept si a adormit......
KRISTA spune:
Draga Moto,
Nu te ingrijora, asta-i stilul doctorilor de aici...Fa ce iti spune tie instinctul de mamica si te asigur ca totul va fi bine!
Baietelul meu n-a acceptat niciodata formula, dar l-am obisnuit putin cate putin amestecandu-i-o cu cereale( dupa ce ma saturasem de atata muls), ii dadeam dimineata si seara cu lingurita din castronel(in jur de 100 gr). Eu am cumparat cereale organice "multigrain" imbogatite cu fier care i-au placut, chiar aveau gust de grane!
Alapteaza in continuare regulat, o sa vezi ca o sa se stabilizeze "productia" si nu va mai fi nevoie sa-i dai formula in completare din biberon.
Pe langa cereale, mai da-i si iaurt si diverse mancarici si copilul o sa fie O.K.
Ai grija sa bea si lichide(supica sau apa simpla, juice-uri indoite cu apa, daca obisnuiesti, etc), sa nu se constipe.
Pe baietelul meu nu l-am obisnuit cu biberon, am folosit o sippy cup, din care bea si acum lapte de vaca sau juice. Dar adora sa bea si cu paiul din pahar, smecherie pe care a invatat-o cand avea vreo 10 luni, sau chiar direct din pahar. Incearca si tu, e si asta o modalitate ca sa reusesti sa-l faci pe copil sa bea lichide.
Totul o sa fie bine, mult succes!
P.S. Ai vazut ca era si un dintisor pe-acolo? De-acum tot or sa iasa....
K.