Diagnostic - fara diagnostic!
Raspunsuri - Pagina 4
AYSHA 2 spune:
areil, la institutul Cantacuzino ai fots ? eu am mai multa incredere in el decat in orice alt laborator
eu zic sa nu mai iesiti afara
pt bubite merge bine o mixtura mentolata CALAMINE !
Fii tare !
ariel_7000 spune:
aysha, ieri am primit de la dr. de la babes mixtura aceasta. afara nu a stat. doar cat l-a transportat mama de la mine la ea, adica 5 minute, caci eu am zacut ieri toata ziua si nu am fost capabila sa am grija de el. uite ca la cantacuzino nu m-am gandit . multumesc de idee.
alinam, , teo este ca si nou nout. de aseara nu mai are nicio buba, doar cateva urme maronii din loc in loc. si-a revenit la "vechiul teo", ala care da cu pumnul in masa si urla:"papaaaaaaa!!! pineeeee (asta e marea lui iubire, painea)". mananca foarte bine si mai ales ma alearga iar sa-i dau fructe . a dormit bine, nu a mai gemut in somn. nu mai tin minte de cand nu a mai avut o asa noapte buna.
eu, in schimb....parca m-a calcat tractorul . am niste dureri cumplite in toate articulatiile, febra 38.5-39, aproape toata ziua, nu cedeaza la paracetamol sau nurofen, iar la algocalmin nu ma bag decat daca sare de 40. vad ca nu e cazul. sunt momente in care scade de la sine, nu stiu de ce si cum.
as dormi non stop, ieri am zacut efectiv vreo 7 ore, apoi m-am trezit si am reusit sa mananc un iaurt si niste visine.
azi vad ca sunt mult mai bine, dar febra e la locul ei, insa nu ma mai doar tot corpul ci doar mainile si picioarele. gatul ma mai doare putin, e suportabil, nu ca la "clasica" amigdalita.
si mi-au aparut deja niste bubite pe piept si de-o parte si de alta a nasului (foarte fine si aspre).
aseara am vb cu dr de la babes si mi-a zis ca daca am si eu si este cum descriu, cu dureri de articulatii, ea nu mai are dubii, este vb despre parvovirusul uman (boala a 5 a/boala obrajilor palmuiti/ eritemul infectios) si ca d-aia nu o depistau, caci la ei si nici la bals nu se face test pt asta.
a zis sa caut un cabinet particular, poate gasesc in buc, caci ea stie unul bun in tarnaveni. eu acolo nu ma duc .
peste vreo 10 zile ar trebui sa-mi apara in sange anticorpii specifici. o sa vad si la cantacuzino, ca tot mi-a dat aysha ideea.
a zis ca nu este ceva grav, care sa lase sechele, ca sunt cazuri rare la femei, care raman cu artrita cronica, insa rar...
uffff, ce ne-a pus pe jar pacalicea asta de boala! eu tot nu inteleg cum de nu si-au dat seama pana acum, din simptome, caci "masca" aia faciala este specifica si mai ales reacti la soare e atat de evidenta! plus ca boala am inteles ca este foarte frecventa, ca in cadrul adultilor 70% au avut-o, multi fara sa-si dea seama.
va , ma duc sa mai zac putin ca am obosit deja . asta ma enerveaza, ca obosesc repede, nu pot lucra (si am atata de facut la site ), ma dor ochii si ficatul.
asa ca, dl teo nu mai merge la mare anul asta, caci eruptia poate sa reapara de la soare timp de saptamani de acum inainte.
si asa aveam un stres cu caninii lui si cu maselele, caci de fiecare data cand ii apare unul(a) culege si o bolesnita.
apropos, avem un canin nou nout ...asta a fost pretul platit pt el.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
Dorsilia spune:
nici nu am auzit de boala asta pana acum...o sa citesc de unde si cum se ia, sa stiu si eu
sanatate si ma bucur ca baietelul e bine