Post noaptea - de la ce virsta ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Buna tuturor,

Eu am o fetita de 2 ani si 3 luni, si inca mai mananca noaptea. Am incercat sa nu-i mai dau dar se trezeste pe la 3-4 dimineata si cere lapte. Uneori cere ceai sau Tedi.
Cum pot eu sa nu-i dau?
Cred ca fiecare copil are ritmul lui.
Cariute nu avem dar ne spalam pe dinti si dimineata si seara.

Eu zic sa=ti lasi puiul sa papa cat vrea el, da' ma rog asta e o parere personala.

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Buna din nou,
Multumesc pentru sfaturi, eu nu am nimic contra sa-l hranesc si noaptea daca asta e nevoia lui. Dar nu inteleg de ce de la trezit o data pe noapte (sau maxim de doua ori) a inceput sa se trezeasca de 5 ori ! (si maninca f. putin noaptea, ca deobicei, dar doua ore dupa-aceea iar plinge). Nici doctorul nu stie ce sa creada (am fost cu el azi), este sanatos, voios, dar nu stiu de ce se trezeste, nu pare sa-l doara ceva, habar nu am. Oricum o sa incerc sa fac in asa fel incit camera sa fie un pic mai calda, si sa vedem...Dinti inca nu are, doctorul spune ca nu vede inca nimic referitor la ei...

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Alexia se trezea sa pape pana la 6 luni. O mai pacaleam cu apa, dar nu tinea ca urla ... si pur si simplu de la o vreme nu s-a mai trezit. Problema cu dintii nu o elimina. Noua cand ne cresc dinti suntem foarte vesele si linistite ziua, noaptea insa ne trezim tot la 2 ore si adormim dupa un pic de apa si o mangaiere.
Poate ar fi bine sa te asiguri ca se satura bine la masa de seara. Alexia cu orez de bb se satura cel mai bine la 5 luni.

Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyCM spune:

Asa cum am mai spus: cand bebeul obisnuia sa doarma noaptea si apoi incepe sa se trezeasca, in general, inseamna ca mancarea nu ii mai este suficienta. Practic, acesta e si primul semn al momentului in care se recomanda diversificarea. Deci, parerea mea ar fi sa incerci cu o masa ceva mai consistenta seara.
Pe de alta parte, sunt deacord cu fetele care spun ca bebeul trebuie lasat sa isi scoata masa singur, eventual doar putin ajutat, oferindu-i-se ceai sau apa in loc de lapte, dar daca le refuza, sau daca adoarme dar in 10 min se scoala iar, inseamna ca trebuie sa pape!

Pupici!

Corina si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Bb-ul meu s-a reglat singur, dupa ce am inceput sa-i dau cereale la masa de seara. Pe la 5 luni am inceput cu cereale din orez apoi orez cu fructe, etc. Pentru ca masa de seara era mai cosistenta nu mai avea nevoie de papica noaptea.
Succes si nervi tari!
Aurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Sa-ti spun ca al meu cel mic, se trezea de cel putin 5 ori pe noapte sa manance? Si de pe la 5 luni si ceva i-au iesit dintisori si atunci se trezea si mai des? Si eram zombi dimineata, ziua, offf, ce bine ca a trecut. Acum are 1 ani si doua luni, cam de o saptamana nu-i mai dau deloc sa suga noaptea (inainte, cam vreme de o luna si ceva l-am redus la un supt noaptea), se mai trezese si acum noaptea din cand in cand, ii dau apa din canita (nu a suportat niciodata biberon sau altfel de lapte)si adoarme la loc. Il asez in patut, ii cant sau il mangai pe capsor sau pe manuta si adoarme.
Te inteleg foarte bine, dar probabil nu se satura de cere asa de des sa suga sau poate e mai mamos si se simte el in siguranta in brate la mami.
Sanatate si incearca sa te odihnesti ziua,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput