ce sa aduc din romania
Raspunsuri - Pagina 4
lara_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim lara, am citit ca furazolidonul nu se da la copii sub o luna, ba chiar este si suspensie pentru uz pediatric,a sa ca nu vad dezastru asa mare.orice medicament are si efecte secundare atat la copii cat si la adulti. subiectul este altul, nu sa aruncam cu critici care cat antibiotic sau medicamente da copilului.Fiecare mama stie ce e mai bine pt copilul ei, si nu cred ca alina maria duce oplasa de antibiotic si furazolidon sa dea dimineata la micu dejun sau cina un supliment alimentar. dar ca de obicei trebuie sa deviem subiectul la discutii inutile alina, eu acum am venit de acasa, si am adus carne de mici congelata, branza de burduf, branza de vaci, sunca, dulceata de macese si prune, untura, slanina, am adus prajituri si mici gata facuti, am venit cu avionu, zboru a durat 3 ore, au ajuns toate bine. mai sunt ceaiuri de la plafar, sirop de tuse natural, siropuri facute acasa, despre medicamente ai primit o lista de la fete. |
Olim, Maraki, mie mi s-a spus ca NU SE DA NIMIC de genul asta la copii de varsta fiicei mele (9 luni) decat daca asta face diferenta intre viata si moarte.Si mi s-a explicat cum efectele pot fi inclusiv asupra cresterii si dezvoltarii fizice a copilului.
Sa stii ca nu ii ridic in slavi pe medicii din UK ...dimpotriva.Am scris de mai multe ori despre ce nu mi-a convenit aici.Dar cand vine vb de producatorii de medicamente si siguranta copiilor nu se joaca.Si am inteles ca nicaieri in occident nu se dau medicamente de adulti injumatatite si 'isfertuite' dupa ureche.
Daca e safe atunci de ce nu se produc si pt sugari si suspensii orale.Eu stiu ca nu se administreaza DECAT SUSPENSII ORALE pana la 12 ani.Ceea ce mie mi se pare normal.Nu stii cum se poate intampla un accident chiar cu un copil mai maricel.
Erinn's mummy
Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall
olim spune:
in prospect scrie ca exista si suspensie de uz pediatric, inseamna ca se poate da la copii , eu asa inteleg
sa nu generalizam ca nicaieri in occident, ca occidentu asta e mare si nu stim in fiecare coltisor ce se intampla
azi in cel mai renumit spital de copiid in Madrid, ba cchiar din Europa, au injectat intravenos lapte matern la un bebelus nascut prematur, o asistenta cu experienta, greseala umana, dar se intampla din pacate
deci sa revenim la subiect, care intreba de ce aduce din tara si nu vreau sa intru in polemici
alina, turta dulce, eugenii la copii, poate carti in limba romana, desi sunt cam scumpe,halva, glucoza.
hristina spune:
Gandeste-te bine de ce ti-e dor din tara si roag-o sa-ti aduca.
In felul asta esti multumita.
Tu stii cel mai bine ce ai nevoie , ce doresti, ce poftesti, ce ti-ar trebui, ce, ce, ce...
Mai ales ca vine in toamna, muraturi romanesti, zacusti, dulceturi...ehe cate n-ar mai fi...
lara_c spune:
Olim...nu vreau sa bat apa in piua dar daca stii de unde se pot achizitiona suspensii orale pt copii mici( ma refer la medicamente pt combaterea diareei, ca in rest avem) te rog sa imi spui si mie sau sa imi dai un link.Vb f. serios.Noi urmeaza sa ne mutam intr-o tara f subdezvoltata in care diareea la copii este o problema majora.Cu toate ca noi vom avea conditii nu se stie cum poate lua vreun microbel...De asta am spus de occident pt ca dupa ce am vb cu doctorii aici si le-am explicat,am intrebat in diverse tari din occident (prin amici, rude, chiar direct la medici) si am primit acelasi raspuns.Crede-ma ca am facut ceva investigatii si nu ma gasit nimic inafara de tablete.
Erinn's mummy
Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall
Liliana82 spune:
eu nu am stat sa citesc toate postarie. Eu cand ma duc in vizita la sora mea in anglia am "ordin" sa aduc tinctura de iod. si acum mai nou tinctura de branca ursului (dar nu e cazul tau). Asa ca daca tot trebuie sa vina sora ta in vizita ar putea sa ti aduca tinctura de iod si pentru copii probabil "sirop de platagina" daca nu se fabrica si acolo... crema sau tinctura de propolis si in general medicamente traditional naturiste.
Nu cred ca are rost sa iti aduca medicamente clasice sau antibiotice pentru ca pentru acestea poti gasii substitute si acolo iar folosirea lor de capul nostru nu e indicata.
Alina Maria spune:
Buna dimineata , in sf. weekend , iaca am reusit sa intu cu o si va servesc si pe voi .
Va multumesc de raspunsuri , am notat tot , normal ca am pe lista si ce doresc eu cel mai mult si cel mai mult insa ideei sunt intotdeauna binevenite .
Va pup pe toate !
anisiap spune:
in general aici producatorii de lapte au si produse contra diareei la sugari care se amesteca in tipul de lapte pe care l bea copilul
in primul rand trebuie vaccinat copilul pana la noua luni contra enterocolitei stiu ca dupa aceasta varsta nu se mai face acest vaccin
furazolidon am dat in ro la baiat la sfatul medicului si exista doza si pediatrica
exista smecta praf care se amesteca cu apa depinde de copil daca o bea
oricum cand e grav trebuie mers la medic daca are mai mult de 4 scaune moi pe zi
mai stiu si metoda ....e verificata cu ceaiul de pielitze de miez de nuca (cat se ia intre doua degete la o cana de apa)
Tudor ,Ale ,si 35+ KEVIN