Reteta dupa care fac eu salamul de biscuiti si-mi iese foarte bun:
SALAM DE BISCUITI
250 g biscuiti
250 g zahar pudra
100 g unt
1 ou
rom
rahat
Se ard 2 linguri de zahar pudra si se dizolva cu 4 linguri de apa. Se lasa sa se raceasca.
Se freaca untul, se adauga galbenusul crud, restul de zahar pudra, romul si biscuitii zdrobiti marunt, apoi caramelul, albusul batut spuma si la sfarsit rahatul taiat in cubulete mici.
Optional se pot adauga cacao (eu pun Nesquik, pentru ca e mai gustos) si putine stafide.
Pe o coala de celofan sau de plastic se formeaza cu mainile ude un salam din aceasta compozitie (cu cantitatile date ies in general 2 salamuri potrivite ca marime).
Se da la rece. Se serveste taiat in felioare.
Amelia si Ana Maria (1 an si 4 luni).
www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria
Dincolo de nori este intotdeauna soare!