Pete maronii pe corp?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

In mod special (motive personale) n-am vrut sa scriu denumirea intreaga, si acum Marius, ma cam obligi s-o fac.
Tulburare de Spectru Autist.

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu trebuie sa privesti asa. Ok - important este sa ai dialog si sa gasesti orice posibilitate de a ajunge la un stadiu mai bun. Personal consider ca dialogul, comunicarea sunt premize sanatoase in a ajunge la ceva mai bun in timp ce "fuga", tacerea nu fac decat sa amane si uneori sa indeparteze sanse poate viabie.
Ar trebui sa spun ca-mi pare rau (imi pare in sensul ca ar fi fost bine sa nu fie probleme) insa imi pare bine atunci cand oricine vine si spune OK - asta e. Ce se poate face? Sper sa fiu corect inteles.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Marius, si eu gandesc si procedez ca si tine, adica asa cum spui.
Numai ca n-am vrut sa scriu aici explicit.

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

. Hai ca va fi si mai bine.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Marius, merci pt. floare.
Stii ceva? Deja este mai bine, am eu grija de asta, e provocarea vietii mele.

Dar mamica initiatoare de subiect nu mai vine?
Ca noi deja am deviat ...

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu mai stiam ca pot sa fie si semne incipiente ale unei intolerante la lactoza, in special la bebelusi.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

SI baietelului meu i-au aparut doua pete maronii din primele luni. Pediatra ne-a explicat ca sunt zone pigmentate mai intens si atata timp cat nu cresc considerabil sau nu se inmultesc f mult nu reprezinta niciun pericol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

fetita mea are 7 luni.
vineri am vazut pe fata ei 3 pete - sa zic asa.
sunt mici, maro deschis, cam de 1-2 mm, si nu sunt deloc in relief.
Dr lui bb a zis ca trebuie sa o vada un dermatolog.
fiindca pt noi e o adevarata aventura mersul la dr, prin inghesuiala din Buc. si cu tati care trebuie sa se invoiasca de la serv., am amanat sa vad ce se mai intampla.
azi, dupa o saptamana, sunt la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciccolina spune:

Fetita mea are o gramada de pete pe spate inca de la nastere.
Se numesc mongoloide pentru ca este mulatra si am inteles de la pediatrii ca apar nu numai la amestecul de rase ci si in cazurile in care parintii sunt foarte diferiti ca si culoare.
Am de ex o cunostinta iar sotul ei este destul de inchis la culoare (fara motiv concret ) iar unul dintre copii prezinta aceste pete.
Poate va incadrati la acest capitol.
Asteryaro: marius are dreptate cand spune ca nu trebuie sa faci un secret din asta. Chiar daca nu este cazul perfect, te ajuta mult mai mult si pe tine si pe baietel sa vorbesti si sa te consulti ref la acest subiect.
Cunosc destul cazuri in care parintii au evitat sa vorbeasca despre anumite afectiuni si sincer, a fost mult mai nasol.
Oricum, din cate stiu, cu ajutorul medicilor vei ameliora multe probleme.
Sanatate multa
http://picasaweb.google.ro/som.imara

Mergi la inceput

Off topic:
Imara este numele ei nu-i asa? In sfarsit va vad si eu. Au dreptate cei mari cand se lipesc de ea. Sa cresteti mari!
End off topic.

Pagina legislativa

Mergi la inceput