Pete maronii pe corp?
Am vazut ca de vreo 2 zile bebelusului meu-3 luni- i-au aparit ceva pete maronii (vreo 5 -unele cat gamalia acului, altele cat bobul de orez) pe picior si una pe fata. Daca ar fi fost doar pe fata, as fi zis ca de la soare, dar pentru ca sunt si pe picior in conditiile in care eu l-am scos numai cu pantalonas...
De la ce pot fi?
Raspunsuri
marius spune:
Probabil semne ("de mama" cum mai sunt denumite) - in devenire. Atentie la expunerea la soare.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
asteryaro spune:
Eu as spune altceva: sa il vada un dermatolog si un neurolog.
Mulkta bafta, sa nu fie nimic serios!
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asteryaro Eu as spune altceva: sa il vada un dermatolog si un neurolog. Mulkta bafta, sa nu fie nimic serios! Cristina si Razvan (31.01.2006) poze (1),(2),(3),(4) |
Neurolog? De ce?
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
sanziana72 spune:
Exista boli neurologice care au si manifestari dermatologice.
Nici eu nu stiam pana am trecut prin spitalul de neurologie.
Nu pare sa fie asa ceva, dar mai bine sa fii sigur.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
marius spune:
Nu stiam. Cum ar fi?
Pagina legislativa
aalina2003 spune:
sanziana, cateva detalii, te rog! fiindca si fetitei mele (3 ani si 3 luni) i-a aparut 1 pata maronie pe piele care pare sa se estompeze,dar n-a disparut. ea are dermatita atopica,dar petele maronii care au ramas in locurile unde s-a scarpinat tare la un moment dat sunt altfel. aici nu s-a scarpinat,pata este mai mare si are altfel de nuanta de maro. la soare a stat,cu protectie,dar nu speciala pentru piela atopica, s-ar putea sa fie si de aici.
totusi,cateva detalii, te rog inca o data!
sanziana72 spune:
Din pacate nu sunt de specialitate. Am ajuns la spitalul de neurologie ca pacient cu fiica mea si nu ca intern .
Dar era o fetita in salon ce avea o un sindrom genetic care avea manifestari atat neurologice (cele mai importante), cat si manifestari dermatologice. Dar acolo era o pata de un tip special, de fapt era deja o excrescenta, nu mai era pata.
In acelasi timp, cand am fost la primul consult neurologic, pe langa alte lucruri, ne-au intrebat si de pete pe corp. Sunt mai multe probleme, in general genetice, la care simptomele pot fi si dermatologice. Dar nu mai stiu daca pot aparea pe parcurs sau le au de la nastere.
Nu vreau sa speriu pe nimeni, probabilitatea ca niste pete sa aiba astfel de cauze este foarte mica, dar nu strica niciodata sa verifici.
Poate cineva de specialitate ar putea detalia.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
marius spune:
Ehhh!
Pagina legislativa
asteryaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanziana72 ...cand am fost la primul consult neurologic, pe langa alte lucruri, ne-au intrebat si de pete pe corp. Sunt mai multe probleme, in general genetice, la care simptomele pot fi si dermatologice. Dar nu mai stiu daca pot aparea pe parcurs sau le au de la nastere. |
La fel a fost si la noi, ne-a intrebat si chiar a cautat (si avea cateva) pete mici, maronii. Inca le mai are Razvan.
Si nu stiu care-i legatura sau daca are vreuna, insa Razvan sufera de TSA.
Astfel ca, inca o data, sugerez ceea ce am scris in primul meu mesaj, fara a dori sa sperii, evident.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
marius spune:
Ce inseamna TSA?
Pagina legislativa