Stapanul absolut al telecomandei...
Raspunsuri - Pagina 4
Daiana30 spune:
Hello,
La noi, se pare ca e cat de cat rezolvata situatia ... unul cu calculatorul, altul cu tv-ul ... si invers; ai al meu e mare amator de sport, si cum a inceput sezonul la hochei, va dati seama.
Problema cu filmele are insa o rezolvare.
Fetelor, mai ales cele care sunt afara si au o viteza mai mare la net. De ce nu va aduceti filme pe calculator? Nu e mare filosofie, si pana scrieti un mesaj pe forum va mai aduceti si un film.
sa nu imi spuneti ca nu va priecepeti ca nu stiu ce va fac. E usor, si daca vreti cu adevarat o sa va invat eu.
Pentru inceput mergeti la http://www.imesh.com// luati de acolo programul si il instalati. O sa trebuiasca sa va inscrieti. Dupa aia mergi la search, scrieti numele filmului in engleza si vedeti ce iese.
Asta sunt indicatii la modul simplist. Cine vrea mai multe detalii ( inclusiv cum sa gasiti cele mai noi filme, chiar si subtitrari ale lor) sa imi spuna ...
Asa ca treaba lor ... sa tine telecomanda cat vor ... o sa aveti si voi propria voastra telecomanda
Va pup !!
Daiana
lacramioara t spune:
Cand il vad pe al meu sot atunci cand vine de la servici ca primul lucru pe care il face este sa puna mana pe telecomanda si pe programul tv ma apuca toate alea si incep sa turui mama mia.Mai nou cand vad ca se indreapta spre telecomanda ii spun repede"Du-te si tu sa te joci cu Andreea ca eu am atatea de facut si iar ma culc la miezul noptii" la care el raspunde
"Da draga mea,ai putina rabdare doar am venit" si cand ma duc sa vad ce fac amandoi el bineinteles ca este cu telecomanda pe pozitie.
Lacra si nazdravana Andreea.
Sinaia spune:
discount? :-)
sigur si in +, doamnelor aveti exclusivitate asupra telecomenzii, asa, ca sa nu ne mai iasa vorbe, noua barbatilor
tora97 spune:
sora mea se plinge de acelasi lucru, si eu cindva.. cred ac este o boala generala.. insa la noi mai tare este ca in disputa pe seama televizorului s a mai infiintat un membru... Thea careia i s a adaugat altul Coana Mare (recte mama) eu nu ma prea uit la tv, nu am timp... dar tot am rezolvat problema... exista in casa 3 televizoare, fiecare cu al lui.. al meu este in bucatarie...
Oana_B spune:
Hihihi...si noi avem trei televizoare in casa si pot sa zic ca pentru linistea casniciei este cea mai buna investitie, astfel ca acum fo' doua saptamani intr-o duminica seara, sota-miu vroia sa vada nu's ce meci si eu vroiam sa vad un film, l-am atentionat din timp asupra acestui lucru, drept pentru care eu am ramas in camera unde pot sa si fumez si el si-a miscat posteriorul in family room, unde era si socra-miu si toata lumea a fost multumita
Oana_B
camelia-daniela spune:
Dragä Andrushka,
si la noi a fost asa, mai la inceput, dar cind mi se suia la cap, incepeam sä urlu, säream pe el si ii luam telecomanda cu forza!!!
Dar de citiva ani avem 4 televizoare!!! ( sintem 4 la numär )...asa cä nu mai existä nici cel mai mic motiv sä ne certäm si sä ne "batem"!!!
Pupici de la Cami.
MirelaV spune:
noi cu tv-ul ne intelegem..ca asa e el..mai intelegator..si noroc ca nu ma uit la telenovele sau mai stiu eu ce..ca in cazul asta..dar oricum..cat despre calculatoare..avem separat..si nici aici nu-i suparare..
MirelaV
Lauraa spune:
A-nnebunit boborul cu televizorul. Nu as accepta niciodata sa avem doua sau mai multe televizoare.Din punctul meu de vedere asta duce la racirea relatiilor in familie.Daca ar fi dupa capul meu, maine l-as scoate in strada (pe tv). Nu vi se pare dubios ca in centrul casei sta monstrul asta cu ecran? Si la mine e la fel din pacate.In locul de onoare al living-ului sta holbofonul . N-am ce face, trebuie sa inghit dar il urasc. Cate nu am face noi doi impreuna daca nu ar incepe filmul,sau formula 1 sau meciul sau mama-naibii... Am juca un rummy, am face o plimbare,am sta la povesti, etc,etc. Asa, el sta in fata tv-ului si eu citesc intr-un colt..sau gatesc,sau imi caut de lucru...la computer (a doua bazdaganie). Nici nu vreau sa ma gandesc la vremea cand pruncii vor avea camere separate si vor vrea tv-uri in camere.Fiecare va sta in barlogul lui cu ochii in ecran. Si viata familiei..la gunoi...
Stiu ce vorbesc,la mama acasa aveam fiecare tv-ul lui, abia ne mai bagam in seama...
Laura
ANDRUSHKA spune:
Lauraa, sa stii ca mare adevar grait-ai! Imi aduc aminte cand stateam cu ai mei in apartamentul parintesc, eu aveam TV in camera mea, parintii TV in fafragerie, frate-meu si cumnata-mea Tv in dormitoru' allalt... dupa 6 seara batea vantul pe holul comun, nu se auzea nici pas...daca ne intalneam in fatza WC-ului ne speriam unul de altul, ca nu ne mai cunoshteam...
Hehe.. Holbofonul....de unde-o scoseshi? De tembelizor jtiam, dar asta...
Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!
PITI spune:
Mare dreptate aveti toate!Nu sunt prea bune draciile astea!Dar daca nu il aveam ,mai vedeam eu sanii Ciociolinei ?Socrul meu ii compara cu un ghiveci de flori ca sa intelegem mai bine cum aratau!!!A mai sculat-o si pe soacra-mea ca sa ii spuna cati ani ii da!!!!!!!!28,spuse ea somnoroasa,iar el -deci vezi cum faci ca are 52,si tu 48,si uita cum arata!
La noi totul este ok.Avem unul mare in living si unul mic in dormitorul lui bebe care nu ne-ar lasa sa ne uitam si noi decat la atomic,iar eu sunt la calculator mai mult in rest am treaba sau ma uit ziua daca am timp.
Acum incarc programul de care vorbeai Daiana si sa vedem daca oi reusi sa vad ceva cu el.Apropo, este gratis?