Mamici de mai-iunie 2004

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Am uitat sa-ti spun BINE AI VENIT Eryka!

Dana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Fetelor, in ce consta prima vizita la medic? Adica ce control face medicul,face analize,etc. Cum a fost la voi?
S-aveti sarcini usoare si bb-i sanatosi!

Piatra lunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heron spune:

Buna fetelor si felicitari noilor venite Dana si Eryka!

Eu nu am mai scris din aceleasi motive: m-am simtit prea rau si n-am vrut sa ma mai vaicaresc. In jurul weekend-ului am avut si eu niste crampe dar am inteles ca este normal fiindca incep sa ma dezvolt mai intens in zona abdomenului. Eu intru miine in saptamina 10. Vreau sa scap de intoleranta asta la mirosuri. De gatit, ma limitez la absolut minimul si in general ma bazez pe ready meals si fast food desi stiu ca nu este foarte sanatos. Dar mai bine decit nimic. Am un gust groaznic in gura.

Am vorbit la telefon cu o alta fata pe care am cunoscut-o pe Forum (si ea asteapta un bebe peste citeva saptamini) si imi zicea sa nu am sarcina toxica. Stie cineva ce este sarcina toxica?

Sper sa-mi revin cit mai curind insa.

In privinta primei vizite la medic, vreau sa spun ca aici in UK, a fost mai mult de ordin administrativ, un fel de inregistrare. La analize am fost abia acum o saptamina jumate dar asa cum ma asteptam, nu voi stii niciodata rezultatul decit daca este foarte rau.

Sper sa mai vorbim curind si sa auzim de bine.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Liliana, referitor la sarcina toxica pot sa-ti spun ca a avut o prietena de-a mea. I-a fost rau exact din prima zi dupa ce a ramas insarcinata si pana in ultima, acum face haz de perioada aceea dar usor nu i-a fost. Sper sa nu fie cazul tau si sa ai doar perioada "obisnuita" de rau din primele 3 luni.
Iti doresc sa te simti mai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Liliana, sa stii ca si eu la prima sarcina nu am putut sa ma apropii de bucatrie pt cateva saptamana. Eram foaret sensibila la mirosuri. De gatit nici vorba. Dar m-a tinut vreo 3 luni si dupa aia gata. Asa ca nu te mai gandi.
Dar acum sa va spun la ce ma gandesc eu!!!!
Cred ca hormonii mei o iau razna. Mai fetelor, pe mine ma mai doare cateodata in partea dreapta si m-am gandit la extrauterina(Doamne fereste!). Dar e interesant. De ce nu ma doare si in partea stanga?
Off, off. Ce prostii imi trec prin cap.

Dana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Dana draga ,am scris si mai pe la inceputul subiectului nostru ca si eu am avut aceste dureri in partea dreapta.Doar in partea dreapta. Cam din saptamana 6, abia aflasem ca sunt graviduta. M-am speriat tare rau, am crezut si eu ca e extrauterina sau ma paste o apendicita. Nu a fost asa, Slava Domnului. Doctorul a luat si el in calcul aceste posibilitati,m-a examinat ca lumea si m-a linistit. Durerea vine de la corpul galben. Deci, am ovulat cu ovarul drept ,ovar pe care se afla corpul galben. Acesta "hraneste" embrionul pana can placenta isi ia rolul in primire. Este normal sa simt o oarecare jena-durere in parte dreapta, nu e nimic de speriat. Cred ca si la tine e la fel. Sambata am fost la un fest si am mers cam 3 ore pe jos,pe acolo.In drum spre casa m-au apucat din nou durerile in dreapta,care ma lasasera cam de 2-3 saptamani.Deci stai linistita.

Azi am fost la control!! Sunt in saptamana a 9-a data posibila a nasterii este 7 mai 2004. L-am vazut pe iubitul meu bebelus la echo, am murit de fericire. E mic-mic si are o inimioara rapida tare. Dr. mi-a dat si o pozuca la care ma uit tot timpul

Laura

Mergi la inceput

Merci Laura pt incurajari si pt explicatii. M-am mai linistit. Si eu merg la ecograf joi. Dar eu nu am decat 5 saptamani jumate.
Pe Andrei l-am vazut prima data la 4 luni jumate si dadea din maini si din picioare. Am fost asa de fericita, nu am putut sa uit acea imagine.
Sa ne dea Dumnezeu bebelusi sanatosi si frumosi.

Dana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Fetelor si eu am dureri la abdomen su mai bine zis in zona uterului.Da e nomal asa ca nu mai imi fac griji. Insa ma bucur ca se pare ca inca nu am ameteli si alte stari ale sarcinii ,am doar cateva gretzuri de obicei seara si cam atat sper sa ramana asa.Haie-tzi mai fetelor ca nu mai am rabdare pana pe data de 10 sa ma duc sa-i ascult si eu inimioara..

Eryka & sufletzelul din burtica ---„ in 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Buna dimineata la toate gravidutzele albinutzele !!!

Nu m-am putut abtine sa nu citesc si topicul vostru si printre randuri am observat ca astazi este ziua de nastere a Albinutzei , sa ai un sanatos si o sarcina cat mai usoara.

Va doresc numai bine, sanatate si multa RABDARE.

O zi minunata,

Andra cu burtica de 22 saptamani si Andrei (4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Ce mi face-tzi fetelor?sau mai bine zis gravidutzelor??A-tzi fugit de aici?Nu mai da-tzi nici un semn de viatza nimik?Ce va mai fac burticile?A mea e bine, e in evolutzie.Sper sa o vad cat mai repede mare .Si apoi sa ma va si cu bebeul in bratze.

Eryka & sufletzelul din burtica ---„ in 7 saptamani

Mergi la inceput