lovitura la cap
deci.. am 11 ani.. si ieri in timp ce ma jucam cu prietenele pe afara am cazut cu capul de ciment.. prima oara am simtit ca imi bubuie capul iar cam peste 20 min nu mai nu mai aveam nimi.. si am inceput din nou sa ma joc.. a mai trecut o zi in care am dormit linistita.. si eu tot nu am nimic. si este doar o zgarietura..am ceva,, ce sa fac?
Raspunsuri
lorellay spune:
of...normal ca iti bubuie capul la o lovitura zdravana...
Dar daca nu te doare si nu te-a durut capul, nu lovitura, daca nu ti-e rau, ameteli...sau altceva ce sa te nelinisteasca...nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme...
Mamica ta stie?Ce a zis?
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Bic spune:
Daca nu ti-ai pierdut cunostinta, sansele sa fi patit ceva grav sint mici. De asemenea, dupa o lovitura la cap trebuie sa urmaresti daca vomiti, daca ai orice scurgere prin nas, urechi, gura si daca faci febra.
Din ce scrii, se pare ca esti in afara oricarui pericol, dar eu cred ca ar trebui sa-i spui mamei si sa continui sa te observi in urmatoarele 3 saptamini.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
MElise spune:
Da, cel mai bine e sa ii spui mamei...Uite, fetita mea are sapte ani si a cazut pe scari acu cateva zile cand se ducea afara si nu mi-a spus. Dar aseara a inceput sa o doara spatele un pic mai tare si mi-a zis intr-un final ce a patit. Are o vanataie urata... Daca mi-ar fi zis imediat poate preintampinam cumva durerile.
karligutza spune:
pe langa ce ti s-a mai spus, ar fi bine sa ii spui mamei, apoi sa mergi la medic daca incepi sa te simti rau si crezi ca are legatura cu cazatura pe ciment!
apoi, ai grija sa nu mai cazi! fara cap, vai de picioare!
succes si sanatate!
karligutza
sunt mamica Adelutei
lisa79 spune:
fratele mamei mele,cand era copil s-a lovit la scoala de banca,nu i-a zis bunicii mele,azi are probleme ochiul din partea lovita. mama mea ,zice ca e de la lovitura din copilarie.
nu e de jucat cu loviturile,spune-i mamei tale.
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!