dispozitiv de supraveghere copii mari

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu vreau un asemenea dispozitiv
Paranoia, nebunia, exagerarea, cum vreti voi sa o numiti, cine are copil nebunatic, stie cum e sa nu-ti vina nici sa clipesti cand te uiti la copil

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=5008" target="_blank">Asa ceva cauti?

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Citat:
citat din mesajul lui qsar

www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=5008" target="_blank">Asa ceva cauti?

Honi soit qui mal y pense...

qsar asa ceva caut,si si vazusem pe net,voiam in plus sa stiu daca cineva a folosit ,daca e eficient.....adica pareri despre asemenea dispozitive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

am luat eu un dispozitiv similar anul trecut, inainte sa mergem la mare, mi-era teama sa nu o pierd pe plaja. partea proasta este ca are setata o distanta mult prea mica, nu stiu exact cat, dar cred ca 4 m, si este extrem de deranjant. plus ca al nostru mai bipaia si fara motiv, asa ca am renuntat. va sfatuiesc sa nu il luati pe cel in forma de urs panda, daca il mai gasiti pe site-uri,noi nu am fost multumiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ce imi place ca cele care s-au dat cu capul de pereti si au sarit ofuscate de subiect au copii mititei...

si eu ma gandesc serios la dispozitive de astea desi al nostru e inca mititel rau... asta pt ca sapt trecuta in kaufland in parcare sotu a gasit o fetita de 4 ani plangand; stia numele mamei/tatalui si adresa si telefon; da nu prea vroia sa mearga cu sotu care vroia sa o duca la informatii (nu cre' ca ii inspira sotu incredere); s-a apropiat o dna in varsta si a cucerit-o rapid pe pitica si s-a oferit sa o duca la info; ii zicea fetei sa nu ii fie frica; sotu nu a mai zis nimic si s-a dus la masina insa in timp ce incarca portbagajul a vazut fetita si femeia mergand spre iesirea din parcare in loc inpoi in magazin; s-a dus la ele; femeia zicea ca o duce unde a zis fetita ca e masina (desi mai aveau un pic si ieseau din parcare; sotu a luat fetita pe sus si a dus=o la info si au dat prin statie; au fost vreo 4 strigari pana a aparut tatal ei care nu stia cum a disparut din raza lui vizuala si care o era complet panicat si o cauta; acum nu stiu dc femeia aia era sau nu de buna credinta insa sotu a fost terminat cand a realizat ce usor poate cineva castiga increderea unui copil si sa il ia cu el/ea

Mergi la inceput