dispozitiv de supraveghere copii mari
Ma intereseaza daca cineva are si foloseste dispozitiv de supraveghere pt copilasii mai marisori : peste 2 ani
as vrea ceva gen pager care sa ma anunte cand se departeaza de mine prin parc
Raspunsuri
doxinu spune:
O lesa mai lunga ar fi nemaipomenita.O legi de banca si cand se indeparteaza prea tare il trage inapoi.In acest fel poti sa te receezi si tu,sa nu stai incordata pe toata perioada cat sunteti in parc.
Este inuman sa pleci in parc cu puiul tau si sa nu poti sa stai linistita,fiind nevoita sa te uiti dupa el sa vezi pe unde se joaca.
lulu77 spune:
Sa se indeparteze unde? Sau mai bine zis TU unde sa fii ?
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
toanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxinu O lesa mai lunga ar fi nemaipomenita.O legi de banca si cand se indeparteaza prea tare il trage inapoi.In acest fel poti sa te receezi si tu,sa nu stai incordata pe toata perioada cat sunteti in parc. Este inuman sa pleci in parc cu puiul tau si sa nu poti sa stai linistita,fiind nevoita sa te uiti dupa el sa vezi pe unde se joaca. Ioana mami de Stefan Bogdan 13 iunie 2007 POZE 1 AN www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN minunea noastra Stefan |
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Ana_Alx spune:
eu nu sunt genul care sa stea 'corp la corp' langa bietul copil,am crescut liberi sa exploaram...la vremea mea ca si copil am facut nestingherita asta ,dar e imposibil in societatea noastra sa nu iti stresezi copilul cu prezenta permanenta a unui adult langa el.
Ana_Alx spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 Sa se indeparteze unde? Sau mai bine zis TU unde sa fii ? Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/ "Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!" |
lulu hai sa iti zic: ieri ( ca si in alte zile ) eram numai cu ochii la el ,si se indepartse cativa zeci de metri pe o mica colina ce o avem in parc.deci il vedeam era acolo,zona nu era aglomerata .in urmatoaera secunda imi intorc privirea caci tractorasul lui era la alt copil care nu stiu ce tranteli avea cu jucaria.Cateva secunde m-am uitat , si cand intorc privirea cel mic nu era: de fapt nu il vedeam eu ca era juncadu-se dupa o tufa de pe aceasi colina ,dar un pic la stanga.Numai ca eu atunci m-am speriat f tare.Binenteles ca totul a fost de cateva fractiuni de secunda pana m-am reorinentat,dar nu stiu..mi se face asa frica mereu .Imi e si frica sa clipesc sa nu cumva sa isi schiombe pozitia...saracul e si el in miscare ,nu se poate misca decat cativa pasi stanga dreapta....nu fuge de langa mine ,nu face asta....dar ce sa fc?ca nu vreau sa stau langa el clipa de clipa...vreau sa poata sa se miste un pic sa aiba o raza de actiune,dar cum sa pot face asta fara sa ma disper ?
sutn crazy????
iulia_b spune:
La un singur copil si ala care sta pe langa mami e usor insa daca esti singura cu 2-3 care alearga care incotro nu prea este. si un copil de la 4 ani in sus de ex nu mai sta frumos dupa mami sa se plimbe de manuta. Se catara, alearga..cel putin ai mei. Eu de exemplu am 2 la diferenta de 2 ani. Unul la stanga altul la dreapta, alearga cu alti copii, joaca de-a ascunselea pe dupa copaci, tufe si dispare in 2 secunde cat tu te uiti la celalalt. Ca sa nu mai vorbim ca au biciclete, role, trotinete. Ei, cu 2 care intr-un minut au disparut din raza vizuala cu bicicleta cam intri in panica oricat de super mami ai fi. Am alergat eu o bucata dupa bicicleta, dar nu ma mai tin curelile..Dar la teoria chibritului suntem tari.
Dar eu i-am lasata mai liberi, sa alerge, sa sape, etc...si sa spun drept am avut si eu momente de invidie (pozitiva sa nu se inteleaga altceva) pe mamicile relaxate cu fetite si baietei cu rochite imaculate si pantalonasi la dunga.
Daca sunt la varsta la care se poate, invata-i numarul de telefon, adresa. Sau numarul de telefon imprimat pe o bratara .Eu le-am mai spus ca daca alearga si se departeaza prea mult si nu ne mai vede sa se intoarca la locul de unde au plecat (stabilim la inceput un loc).
Ana_Alx spune:
iuliab si eu sutn cu 2..fetita are 5 ani si el are 2 ani si 4 luni..e clar ca si pe fetita tb sa o supraveghez ,drept urmare saracuta e cam izolata de copii si de locul de joaca caci imi e teama sa ma duc cu ei din cauza celui mic....la locul de joaca imi e impo sa fiu f atenta la amandoi
alra spune:
da, la teoria chibritului si la solutionarea problemelor cu care nu ne-am confruntat suntem cu toti buni. si la dat cu pietre la fel. cel mai frumos e cand ne adunam mai multi si il facem pe unul care are o problema reala sa se simta cat mai prost cu putinta.
ana_alx, sportul fetei mele mari e alergatul departe de mama si tata. frica de straini si necunoscut nu a avut niciodata si mi s-a intamplat si mie sa o scap din vedere in cateva secunde prin magazine. daca mergem la un loc de joaca unul din noi o tine 100% din timp in vizor. o lasam sa se joace si sa isi dea picioare in cap cu ceilalti copii, nu stam langa ea, dar la cativa metri de ea si cu ochii pe ea.
mie nu mi-e numai frica ca se pierde ca o gasesc repede, mi-e frica sa nu o fure vreun nebun.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
buli spune:
exista niste bratari de supraveghere, bipaie daca se indeparteaza cupilul mai mult de X metri
baiatul meu se descurca fara probleme daca se rataceste, insa am o mare spaima cu furatul.
ii bag periodic instructaj la greu, nu i-am pus bratara pentru ca bicicleste f mult si mi-ar bipai continuu. dar sint mereu cu ochii dupa el.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@