Bubite rosii pe spate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Sa nu fie o alegie de la un aliment...Sebi tocmai mi-a facit alergie la capsuni...si a mancat doar una.Si ce urat se manifesta...bubite rosii cu apa inauntru....

Sanatate

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra

D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deni08 spune:

eu cred ca sunt de la caldura pt ca si fetita nea are si pe spate si pe gat,de fapt ii ies pe tot corpul dar ii dispar si foarte repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Sigur de la caldura + transipratie+ praf. Eu am aceasta problema, fetita mea nu... Mai ales in zonele unde pielea are contact cu ceva metal sau in fata cotului la mana...daor vara cand e f cald. Si nu dispar iar de la apa devin mai rosii si mai suparatoare. Dispar aproape instant cum se racoreste vremea....

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

incercati sa folositi produsele california baby,nu stiku cum livreaza in ROmania,dar sunt cele mai bune produse pt bebe. Ana e foarte sensibila la piele,de cand le folosim nu mai avem nici un fek de probleme.
sanatate multa.

aaaa,dati un search despre reviews california baby

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

De la caldura sunt sigur, si noi suntem mereu posesorii unor astfel de bubite. Trec cu dusuri dese, cu TRIXERA de la Avene sau apa thermala tot Avene, si norocul nostru cu bai aproape zilnic in mare .
Cel mai deranjant este, atunci cand are fff multe, si e imbracat in maieu sau la plaja si se duce pe langa altii copii, si observ mamele/ bonele/ bunicile, bubitele...zici ca suntem .......raiosi...asa se feresc de el,saracutul

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput