Cind BB nu mai sta in pozitie de fetus? Si i se indreapta picioarele atunci?
Monica mea de 1 luna are picioarele strimbe si prefera pozitia fetala. O doctorita mi-a spus azi sa ii trag de genunchi sa se indrepte piciorul. Eu nu am facut asa ceva la primul copil si are picioarele drepte, dar nu mai stiu cum a fost.
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa-ti traisca!
Rares al meu are 5 luni si cateva zile, ma uitam la poze ieri si chiar am obs ca si pe la 3 luni prefera pozitia asta stransa.
SI acum cand doarme, doarme numai intr-o parte cu piciorusele stranse ca in burtica
Nu trage de nici un picor lasa fara in pace, in o luna max 2, isi schimba pozitia.
Ilinca si Rares
Simona, daca ai dubii, du-o la un ortoped. La MEDLIFE este un doctor bun, nu mai retin numele. Doar el iti poate spune daca sunt probleme cu piciorusele si, la varsta asta, se rezolva cel mai usor prin masaj.
Irina a avut labutele indreptate spre interior, nu mai stiu cum se numeste afectiunea, si la o luna a stat o saptamana cu piciorusele in ghips, dupa care i-am facut masaj acasa pana pe la vreo 6 luni si s-a rezolvat problema.
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani