Incaltaminte care strange

Incaltaminte care strange | Autor: Arhistefy

Link direct la acest mesaj

Mi-am cumparat de curand o pereche de getute din piele, Guban. Ma strang ingrozitor. Si ce nu am incercat: le-am dat cu spirt, am umblat cu ele prin ploaie, le-am dat cu fel de fel de creme emoliente. Degeaba. Strang la fel de cumplit. Aveti idee ce as mai putea sa fac sa le largesc putin?

Arhistefy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Incearca sa le duci la un pantofar sa ti le puna pe un calapod special care poate sa -i largeasca...eu am procedat asa de cite ori.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Incearca sa le stergi in interior cu apa calduta in care ai adaugat putin otet si apoi sa le incalti vreo jumatate de ora.La mine a functionat f bine.
Spirtul le strimteaza...eu asa stiam.
Da,si ideea cu pantofarul e buna si eu am procedat doar o singura data asa dar pantofii se largisera prea tare,ii scapam din picioare .
Succes!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Eu am un spray, cu care dau pe pantofi, merg cu ei vreo 3 minute si sint gata!!!
Se numeste "Dehn Spray" ( dehnen= a intinde ) si este de la firma Centralin, dar nu stiu dacä se gäsesc in Ro.

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

ia uite ce idee, Cami. chiar n-am stiut ca exista asemenea spray. si am un noroc la incaltaminte, mama-mama. imi iau pantofi pe care apoi nu-i port purta. dar de acum stiu. mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

camelia ..de unde cumperi spreiu' ca pe mine ma strang si papucii de casa
plus ca am vreo 5 perechi in dulap care ma macina psihicde ciuda ca nu.i pot purta si ca ...in cazul in care ma risc sunt ca
de la dm?schlecker?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

O idee apropiata de cea a Alinei, care la mine functioneaza mereu: incalta o pereche de sosete (in functie de cat de mult vrei sa se largeasca incaltamintea, alegi grosimea sosetelor) pe care in prealabil le-ai inmuiat in apa si stors binisor. Trage-ti ghetutele si mergi prin casa pana cand sosetele sunt aproape uscate pe picior.
Atentie sa nu dai in extrema cealalta, adica sa le faci barcute...

Da' varianta surorilor cenusaresei n-a dat roade?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Sunteti niste scumpe! Tare m-ar interesa daca se gaseste in Romania spray-ul de care vorbeste Cami. Stiti ceva de asta?

Arhistefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Da nu inteleg dragele mele de ce nu va luati incaltaminte mai mare?
Nu-i mai usor asa decat sa va chinuiti dupa aceea sa le largiti?

(5 ani si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Sprayul ästa se gäseste la drogherii, sau la magazinele speciale de incältäminte, care au si auxiliare ( sireturi, calapoduri, tälpi interne...)
In Ro, nu am idee...eventual poate avea vre-un smecher care reparä pantofi!!!...dar e posibil sä-l foloseascä pentru uz intern ( nu pt. el personal!!!, ci pentru magazinul lui )
Sau la Metro???

Cami.

Mergi la inceput