Bebelus care doarme doar in brate
Buna ziua
Sper sa aiba cineva o solutie si pt. problema noastra. Antonia mea are 4 luni fara o saptamana si adoarme doar in brate. cand i se face somn incepe sa planga si nu se poate linisti singura. o adorm in brate, mergand prin casa, iar cum o pun jos se trezeste si incepe sa planga din ce in ce mai tare pana o iau iar. ziua ma asez cu ea adormita pe piept in fotoliu sau ma intind in pat si stau asa pana la viitoarea ei trezire, deci 1-2 ore. noaptea tot pe piept adoarme si ma culc cu ea pe mine, pana la masa urmatoare. de multe ori se trezeste cand trec de la verticala la orizontala si reluam ritualul cu plans, plimbat, adormit. e epuizant si paralizant asa ca astept cu mult interes sfaturile voastre.
Raspunsuri
Chuny spune:
Rabdare, rabdare, rabdare! Iti promit ca in cel putin 10 luni va mai dormi si singurica.
Te cred ca este epuizant, gaseste ajutoare ca sa te poti odihni si tu pt ca este f important sa ai macar o ora pe zi in care sa te poti relaxa. Din pacate alta solutie nu ai decat sa ii dai timp necesar sa creasca. Este inca foarte micuta!
Nu o pot scoate bunicii la plimbare ? sau tatal ? si in timpul asta tu faci o baie si dormi regeste macar o ora. Curaj !!!
Sibylle
Vladimir ***** ***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
rhoneea spune:
Cunosc,cunosc.....Sebi al meu nu adoarmea decat la mine in brate,sau pe pieptul meu in pat.
Acum,are doi ani si uneori ma cauta disperat noaptea prin casa ca sa adoarma la pieptul meu.Eu dormeam si inca dorm tun cu el asa
Antoina e inca bebelus.Dupa cum vezi,ea are mare nevoie de tine si iubeste sa-ti adoarma la piept.
Singurul lucru pe care l-ai putea face zic eu ar fi ca atunci cand e ea treaza sa stea altcineva cu ea si tu sa dormi sau sa faci ceva ce te relaxeaza.
In nici un caz n-o lasa sa planga (cum ar fi incercarea de a o dezvata),mai rau faci decat bine.
Acum dai prioritate nevoilor ei,iar ea vrea sa adoarma la pieptul mamei
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
kitzy spune:
Multa rabdare! Asa era si Diana, pana pe la 7-8 luni o adormeam doar in brate si noaptea de cele mai multe ori dormeam cu ea pe piept, dar incet a renuntat, si mi-e dor s-o mai tin noaptea in brate
Acuma fetita ta e inca micuta si are o mare nevoie sa te simta langa ea.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
creem spune:
O solutie buna ar fi sa iti cumperi sau sa iti faci un sling i s-o pui in el...aa nu te v mai durea spatele i mainile si va fi si ea linistita la pieptul tau.
Mie imi pare tare rau ca nu l-am luat de cand era mica fata mea.
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
adra_bell spune:
Foarte buna ideea cu slingul.
A mea si acum la un an jumate se trezeste noaptea, verifica daca sunt langa ea, pune capul pe mine si se culca la loc.
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
nebunica-zapacica spune:
Si Victor pana la 4 luni asa adormea, cum il puneam jos cum se trezea si plangea rau, il luam in brate, adormea ca si cum nimic nu s-a intamplat. Dupa 4 luni a inceput sa adoarma si singur, iar daca il mai adorm in brate, il pun jos, il intorc pe-o parte si doarme dus. Prima data cand a adormit singurel il pusesem in pat si il invelisem cu o paturica subtire, s-a intors intr-o parte, a luat paturica in brate si a adormit dus..Asa ca nu dispera, isi revine bebelina..
fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit