Jucarii exterior
Raspunsuri - Pagina 2
claujro spune:
Nici noi nu avem curte, locuim la bloc dar pentru casa de la tara caut. Saptamana viitoare ne-am propus sa mergem sa cautam, incepem cu locurile indicate de voi. Cineva spunea ca cele mai mici preturi se gasesc pe internet...mie nu mi s-a parut...
Mara si Matei
Bee spune:
Si noi avem aceeasi "casuta", care e mai degraba un cort. Are structura de rezistenta din bete subtirele de plastic si peste se trage altceva un fel de prelata de plastic (stistem cam ca la cort). Fragil, dupa mine. Nazdravanii mei sut incantati cam 5 minute pe zi. Si noi vrem sa construim ceva de joaca cum spunea si Tala. Spatiile cu "aventura" pe care le-am gasit pe net sunt enorm de scumpe, iar ce-am vazut in orash sigur n-o sa-i pasioneze prea mult. Toboganele sunt atat de mici si de fragile, cele care costa putin! Sigurul lucru pe care l-ash lua ar fi o trambulina-saltea de sarit pe care am vazut-o la Dedeman si care ar fi la 2 mil si un pic. Cred ca interesul pentru asa ceva i-ar tine pe cei mici vreo 2 ani, dar cred ca tb sa aiba musai peste 2 ani sa nu fie pericol de accidentari. Al meu cel mic nu are inca 2 anisori, asa ca nu m-am aruncat sa cumpar chestia. Momentan il pazesc cand escaladeaza gardul, muntii de pamant si coboara in diverse gropi (evident ca tot ce nu e "amenajat" e mult mai interesant).
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
Tala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bee Sigurul lucru pe care l-ash lua ar fi o trambulina-saltea de sarit pe care am vazut-o la Dedeman si care ar fi la 2 mil si un pic. |
wow, am fost acolo dar n-am vazut-o, nu stiu cum de-am ratat!!!! Puiul meu e absolut innebunit dupa asa ceva (ami ales dupa salteaua din Cismigiu - jumping cu corzi).
Cat despre interesul pt spatiile neamenajate din curte.....cunoastem. Sunt curioasa daca dupa ce terminam curtea va mai sta afara
Bucurie!
Missy spune:
Noi am facut singurei locul de joaca pt fete. Am inceput cu o casuta din lemn, ridicata in principal din lemn si sindrila ce ne-a mai ramas de la acoperisul de la garaje, usa si geam cu pexiglas, interior din rigips, o bucatarioara si 2 scaunele si o jumate de ora buna nu le auzim gura. O alta solutie aducatoare de liniste este groapa de nisip, de vreo 80 cm adancime, sapata in pamant, pereti turnati din beton, nu f grosi, un strat de balast de vreo 20 cm apoi imnisip la greu, care il acopera in fiecare seara cu o plasa de plastic (ce a ramas de la gardul din gradina) ca sa nu se usureze pisicile vecinilor in nisip, dotat cu muuulte jucarii de plastic, care evident de la atata soare trebuie re innoite anual. E sfant nisipul asta, va spun, si cate o ora liniste totala, nu se misca de-acolo. Acum lucram la leagane, balansoar si hinta, toate din lemn, vopsite in culori vii. Singurul lucru cumparat de gata a fost toboganul care este din fibra de stica. In rest gazon, am gasit ceva samanta pt terenuri de fotbal, foarte rezistenta la "traficul" impus de pitici.
Am iesit si mai ieftin si ne-a facut si placere sa le facem, fiecare participa cu ce poate, in functie de varsta, atata tot ca dureaza ceva timp ca lucram tot dupa-masele
de Alexia (6 ani) si Maia (1 an)